MultiColor Yeni Başvurular! 6.01.2016

• Kullanıcı Jeito
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli Network Bayileri
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayırlı olsun [MENTION=18764]Jeito[/MENTION] geç bile kalmıştın :) Bu hafta bizde de alımlar kapalı forumun ihtiyacı vardı.
:) ne güzel zeplinle kardeş kardeş yürüyorduk sekteye uğradık ikimizde :) Kaldığımız yerden devam ama bu sefer daha iyi olacak inşallah, bir marka doğuyor [MENTION=7888]jargon45[/MENTION] :)
benim yazdığımı görmedin galiba hüseyin hocam :)
görmedim valla :)

---------- Spam Engelliyici 14:45 ---------- Önceki Mesaj 14:44 ----------

bazı kanalları fazladan göndermiş olabilirim, yanlışlıkla oldu :D O değil de çok karıştı, hangi kanalla başvurdum hangisiyle başvurmadım bilmiyorum.

Aynı mailden farklı kanallarla başvurabiliyoruz değil mi ? Sadece ilk seferinde token istedi diğerlerinde istemedi.

benim bildiğim hepsinde istemesi lazım ama, sen gizli sekmeden yap başvurularını. Henüz tam çözemedik başvuru olayını ama konuşucam partnerle bakalım; çözsünler şu işi. :)

Gizli sekmeden yaptım. ilkinde token istedi, diğerlerinde istemedi. ama hepsinin sonunda thank you falan yazıyordu. Hep aynı mail ile giriş yaptım.

Gizli sekmeden yaptım. ilkinde token istedi, diğerlerinde istemedi. ama hepsinin sonunda thank you falan yazıyordu. Hep aynı mail ile giriş yaptım.

partnere bi sordum bu durumu bakalım. [email protected] adresine mail atabilir misin bir bakalım erişime açılınca olmuş mu başvurular.

[MENTION=18764]Jeito[/MENTION] Kabul edilen kişileri ve kanallarını (son birkaç harfini) burda yazarmısın zeplin gibi. Kanal az alınacağı için hangi kanallar kabul edildi bilirsek iyi olur. Yoksa tüm kanalları tek tek gezmek gerekecek

Hocam merhabalar,

Sözleşmede bir düzenleme yapıldı mı yoksa otomatik mi olacak ? Düzenleme yapılacağını söylemiştiniz sanırım..

[MENTION=18764]Jeito[/MENTION] Kabul edilen kişileri ve kanallarını (son birkaç harfini) burda yazarmısın zeplin gibi. Kanal az alınacağı için hangi kanallar kabul edildi bilirsek iyi olur. Yoksa tüm kanalları tek tek gezmek gerekecek

Tabi yapabiliriz. Sms veya mail atmayı da düşünüyorum Allahın izniyle.

---------- Spam Engelliyici 15:13 ---------- Önceki Mesaj 15:12 ----------

Hocam merhabalar,

Sözleşmede bir düzenleme yapıldı mı yoksa otomatik mi olacak ? Düzenleme yapılacağını söylemiştiniz sanırım..

düzenleme derken ne gibi birşey? başvuruları sordum da başvuruların iletildiğini onların database inde biriktiğini söyledi bizim partner. Yakın zamanda erişim izni alacağız inşallah.

Tabi yapabiliriz. Sms veya mail atmayı da düşünüyorum Allahın izniyle.

---------- Spam Engelliyici 15:13 ---------- Önceki Mesaj 15:12 ----------

düzenleme derken ne gibi birşey? başvuruları sordum da başvuruların iletildiğini onların database inde biriktiğini söyledi bizim partner. Yakın zamanda erişim izni alacağız inşallah.

Hocam sorduğum bayağı uzun bir zaman olmuştu ana konununuzda duran bir link vardı ya ondan bahsediyorum yani karmaşık gelmişti bana .. davetiyeden sonra aslında sözleşmenin otomatik olması çok güzel olurdu..

Hocam sorduğum bayağı uzun bir zaman olmuştu ana konununuzda duran bir link vardı ya ondan bahsediyorum yani karmaşık gelmişti bana .. davetiyeden sonra aslında sözleşmenin otomatik olması çok güzel olurdu..

Hmm, şuanda anladım ne demek istediğinizi. Onu da partnerle bir görüşeyim, ayarlamaya çalışayım. Teşekkür ederim.

Hmm, şuanda anladım ne demek istediğinizi. Onu da partnerle bir görüşeyim, ayarlamaya çalışayım. Teşekkür ederim.

Çok açık yazmamışım sanırım ondan oldu :D Teşekkürler kolay gelsin..

[MENTION=18764]Jeito[/MENTION] hocam şartlarınız nasıl eskısı gıbımı

1k üstü aboneli kanala 30dk'da davetiyeyi gönderdiler diğerleri beklemede

[MENTION=18764]Jeito[/MENTION]
Ozone Prime sizi ağına katılmaya davet etti. hocam sizinmi bu partner
[MENTION=12495]nukenuke[/MENTION] hocam sana Ozone Prime burdanmi geldi davetiye

Son düzenleme:
[MENTION=12495]nukenuke[/MENTION] hocam sana Ozone Prime burdanmi geldi davetiye

banada burdan geldi davetiye kabul ettim sonra kanal takipde EminentNetwork bu çıkıyor dashboarda varmı bu partnerde?

1k üstü aboneli kanala 30dk'da davetiyeyi gönderdiler diğerleri beklemede

banada burdan geldi davetiye kabul ettim sonra kanal takipde EminentNetwork bu çıkıyor dashboarda varmı bu partnerde?

davet gidenlerin hepsi gönderildi. Beklemede olan pek kanal yok hocam. Başvuruların akıbetini şimdi excel çıktısı olarak aldım. Kabul edilen kanal sahiplerine mail atılacak linkleriyle birlikte. El ile yollayacağım için biraz gecikebilir. Dashboard yolda. Ayrıca önümüzdeki hafta kabul edilen kanallarınızı otomatik olarak mail ile alacaksınız öyle bir sistem üzerinde çalışılıyor. Otomatikleşiyoruz gitgide, mükemmel olacak inşallah :)

davet gidenlerin hepsi gönderildi. Beklemede olan pek kanal yok hocam. Başvuruların akıbetini şimdi excel çıktısı olarak aldım. Kabul edilen kanal sahiplerine mail atılacak linkleriyle birlikte. El ile yollayacağım için biraz gecikebilir. Dashboard yolda. Ayrıca önümüzdeki hafta kabul edilen kanallarınızı otomatik olarak mail ile alacaksınız öyle bir sistem üzerinde çalışılıyor. Otomatikleşiyoruz gitgide, mükemmel olacak inşallah :)

ben ödeme maili girdimmi hatırlamıyorum ama ödeme değişikliği falan nasıl yapılır yada yeni bir kanalla nasıl başvuru yapılır onuda yazarmısın buraya hocam.

Davetiye gelen arkadaşlar izlenim abone gibi özellikleri belirtirse iyi olur..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri