MultiColor Yeni Başvurular! 6.01.2016

• Kullanıcı Jeito
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli Network Bayileri
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[MENTION=18764]Jeito[/MENTION] hocam 2 kanal gönderdim.

baya bi paslanmışım bi şeyi unuttum mazur görün eğer kanalı partnerine bağlarsam önceki kazancıadsensede kalıyordu değil mi birde bende davet var kontejan 250 diyorsun ya mesela şimdi kabul etmesem 1 hafta sonra kabul etsem olur mu
Teşekkürler:)

baya bi paslanmışım bi şeyi unuttum mazur görün eğer kanalı partnerine bağlarsam önceki kazancıadsensede kalıyordu değil mi birde bende davet var kontejan 250 diyorsun ya mesela şimdi kabul etmesem 1 hafta sonra kabul etsem olur mu

kabul edin hocam bence sonra sıkıntı olabilir :) eğer memnun kalmazsanız bizden sizi zorla tutmayız Allah'ın izniyle bağantınızı keseriz kaza bela birşey olmazsa :)

ve adsensede kalıyor diye biliyorum fakat siz yinede sorun birilerine. foruma konu açarsanız yardımcı olacaklardır. Mantık şu : nerde kazanırsa o zamana kadarki orda kalır

[MENTION=18764]Jeito[/MENTION] hocam bende gönderdim bir tane. hayırlısı bakalım

2 adet kanal gönderdim.Ne kadar sürede cevaplanıyor?

Belli olur olmaz mail atarım veya buraya yazarım arkadaşlar. Otomatik bir sistem kurmaya çalışıyoruz; önümüzdeki hafta hazır olacak inşallah. Partner gelen kanalları inceleyip alıyor. Sonra listeyi bana gönderiyor. Ben de gözüme çarpan iyi kanalları söylüyorum tekrar bakıyorlar olay bu şuanda ama ileride bizim de bu panele erişimimiz olacak önümüzdeki hafta civarı.

Saat 2 de yattım 4.30 da kalktım, gerçekten çalışıyoruz yani göstermelik değil :)

Belli olur olmaz mail atarım veya buraya yazarım arkadaşlar. Otomatik bir sistem kurmaya çalışıyoruz; önümüzdeki hafta hazır olacak inşallah. Partner gelen kanalları inceleyip alıyor. Sonra listeyi bana gönderiyor. Ben de gözüme çarpan iyi kanalları söylüyorum tekrar bakıyorlar olay bu şuanda ama ileride bizim de bu panele erişimimiz olacak önümüzdeki hafta civarı.

Saat 2 de yattım 4.30 da kalktım, gerçekten çalışıyoruz yani göstermelik değil :)

allah kolaylık versin

1.5 Ay kadar Multicolor a bağlı olup , 15-20 gün önce atılmış kanal veya kanallarla başvuru yapabiliyormuyuz ?

1.5 Ay kadar Multicolor a bağlı olup , 15-20 gün önce atılmış kanal veya kanallarla başvuru yapabiliyormuyuz ?

tabik. hangi kanalla isterseniz başvuru yapabilirsiniz hocam. Ama iyi kanallar tercih edilecek genel itibarı ile.

[MENTION=18764]Jeito[/MENTION] hocam ne zaman kabul edilip edilmediğini anlarız ?
Bugunun sonuclarini henuz gondermediler ertunc hocam. Bi gelsin de bakalim insallah. Dun aksam yollamislardi listeyi ama adam toplantida galiba donemiyo suan yazdiklarimiza :)

SM-G928C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri