Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
[MENTION=18764]Jeito[/MENTION] hocam 2 kanal gönderdim.
baya bi paslanmışım bi şeyi unuttum mazur görün eğer kanalı partnerine bağlarsam önceki kazancıadsensede kalıyordu değil mi birde bende davet var kontejan 250 diyorsun ya mesela şimdi kabul etmesem 1 hafta sonra kabul etsem olur mu
Teşekkürler![]()
inşAllah hocam elimizden geldiğince yardımcı olmak istiyoruz. Şuan foorm direk MCN firmaya iletiliyor 1 sonucları alıyoruz 1 güngeriden olacak şekilde.bende gönderdim şimdi umarım kabul edersiniz
Hayırlı olsun Hüseyin hocam..
2 adet kanal gönderdim.Ne kadar sürede cevaplanıyor?
Belli olur olmaz mail atarım veya buraya yazarım arkadaşlar. Otomatik bir sistem kurmaya çalışıyoruz; önümüzdeki hafta hazır olacak inşallah. Partner gelen kanalları inceleyip alıyor. Sonra listeyi bana gönderiyor. Ben de gözüme çarpan iyi kanalları söylüyorum tekrar bakıyorlar olay bu şuanda ama ileride bizim de bu panele erişimimiz olacak önümüzdeki hafta civarı.
Saat 2 de yattım 4.30 da kalktım, gerçekten çalışıyoruz yani göstermelik değil![]()
baya bi paslanmışım bi şeyi unuttum mazur görün eğer kanalı partnerine bağlarsam önceki kazancıadsensede kalıyordu değil mi birde bende davet var kontejan 250 diyorsun ya mesela şimdi kabul etmesem 1 hafta sonra kabul etsem olur mu
Teşekkürler![]()
1.5 Ay kadar Multicolor a bağlı olup , 15-20 gün önce atılmış kanal veya kanallarla başvuru yapabiliyormuyuz ?
Bugunun sonuclarini henuz gondermediler ertunc hocam. Bi gelsin de bakalim insallah. Dun aksam yollamislardi listeyi ama adam toplantida galiba donemiyo suan yazdiklarimiza[MENTION=18764]Jeito[/MENTION] hocam ne zaman kabul edilip edilmediğini anlarız ?
13 kanal basvurulmusdur.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.