Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Davetiye gelince mail de gönderiyor musunuz?
hocam 2 kanalıma davetiye gelmiş sağolasın.. 3.ye gelmemiş oda gelir heralde![]()
evet hocamOzone prime den davetiye gelmiş
Partnerin ismi bu mu
Davetiye gelince mail de geliyor mu? Yani kanala girip bakmamız mı gerekiyor yoksa mail zaten geliyor mu? Mail yönlendirme var kanallarda da boşa girmek istemiyorum gelmediyse.
Team Alpha5 Buradan mı geliyor davetiye ?
merhaba 1 kanal gönderdim konuyu açtığınız tarihte davetiye gelmedi ?
1 2 gunlugune kapatildi partnerde sikintili birkac icerik varmis temizlenip acilacak insallah.alımlar hala devam mı hocam?
1 2 gunlugune kapatildi partnerde sikintili birkac icerik varmis temizlenip acilacak insallah.
SM-G928C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[MENTION=18764]Jeito[/MENTION] hocam şu davet sistemiyle ilgili sıkıntı çözülmedi mi halen daha ?
hocam bugün çözüyoruz inşallah.
Hadi hayırlı olsun hocam müthiş haber [emoji4]
Mobil olarak gönderildi.
Alımlar açıldı. Yalnız bu iyi haberin yanında bir de kötü haberim var, maille topladığımız çoğu başvurunun da formla toplanması gerekiyor. Partner özellikle ödemelerde karışıklık olmaması için istiyor bunu arkadaşlar.
ÖNEMLİ NOT: KANALA TOKEN VERMEK İÇİN GİRMİŞKEN ANALİTİK RESMİNİ ALIP SON 28 GÜNÜN RESMİNİ [email protected] adresine gönderirseniz alınmayan veya alınma ihtimali düşük olan kanallarınızın alınma ihtimali artacaktır. O nedenle bunu da sizin için bir zorunluluk olarak koyuyorum.
Teşekkürler.
Başvuru linki: www.multicolornetwork.com/apply
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.