Multicolordan 2. Network - Eminent

• Kullanıcı Jeito
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli Network Bayileri
hocam çok yerden cevap verdim bu soruya, sorunuzu görmedim yoğunluktan kusura bakmayın bildirimler araya kaynıyor. Sorunun partner tarafından bana verilen cevabı şudur:

Ayın 10'unda kanallarınız taşındı diyelim. 10 günlük kazanç arkonda 20 günlük kazanç eminent de kesinleşecek ve toplanıp ödenecek.

Teşekkürler.

Tamam dostum cevabımı aldım. Ben teşekkür ederim.

Hocam kanal partnerden çıkmış. Telif yok eşleşen yok herşey yeşil Günlük 3k izlenen kanal nasıl çıkar anlamıyorum. O değil kaç gündür kanal yatıyor para kazanmalarda kapanmış. Dolar işareti gri olmuş. Madem çıkartacaksınız mail atın ona göre hareket edelim.

Hocam kanal partnerden çıkmış. Telif yok eşleşen yok herşey yeşil Günlük 3k izlenen kanal nasıl çıkar anlamıyorum. O değil kaç gündür kanal yatıyor para kazanmalarda kapanmış. Dolar işareti gri olmuş. Madem çıkartacaksınız mail atın ona göre hareket edelim.
Hocam temizlik dun basladi zaten nasil kac gundur yatiyor? Atilan kanallarin bilgis henuz bende de yok. Partnerdeki cogu kanal cikarilacak, sonra tekrar alinabilir ama su asamada cikarilmasi gerekiyor hocam. Benim de hosuma gitmiyor ama tekrar alabiliriz isterseniz temizlendikten sonra. Muhtemelen arada yanlislikla atilmistir. Toplu atma islemi yapiliyorsa.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

[MENTION=18764]Jeito[/MENTION] hocam benimde kanalların çoğu atılmış partnerden

[MENTION=18764]Jeito[/MENTION] hocam benimde kanalların çoğu atılmış partnerden
Hocam tekrar soyluyorum, forumun geneli partneri suistimal ettigi icin; suanda kanal sayisini azaltuyoruz ki gunluk kapanmalar dussun. Benim de hosuja gitmiyor ama temizlikten sonra hata oldugunu dusundugunjz kanallari tekrar yollarsiniz degerlendiririz ama su temizligi bi atlatalim Allahin izniyle. Elimizden geleni yapiyoruz ilk gunden beri basta forumdaki herkes kazansin doye konu actim ama degmedi yani hata etmisim.

---------- Spam Engelliyici 12:22 ---------- Önceki Mesaj 12:21 ----------

1 fire'de benden canavar gibi izlenen bi kanaldı .Sağlık olsun
Allah razi olsun hocam. Tekrar alinabilir temizligi bi atlatalim, sonra daha duzgun bir isleyise donulecek insallah. Anlayisin oci .de tesekkur ederim.

Tamam hocam peki atılan kanalları ne zaman bağlayabiliriz. Alımlar ne zaman açılacak? (Adsense e geri dönmüş kanallar. O yüzden bir an önce partnere geçirmek istiyorum.)

Hocam 30k izlenim limiti biraz fazla değil mi? Uzun video çalışanlarda her kanalda bu rakamları yakalamak zor. Bu kazanç düşük anlamına gelmiyor. Yani günlük 50k izlenim alan adam 5 dolar kazanırken bazı içerik sahipleri 1k izlenimde bunun 2 katını alıyor. Yani demek istediğim bazı içeriklerde bu sayıları yakalamak zaman alabiliyor. Bu konuda birşey yapılamaz mı?

Hocam 30k izlenim limiti biraz fazla değil mi? Uzun video çalışanlarda her kanalda bu rakamları yakalamak zor. Bu kazanç düşük anlamına gelmiyor. Yani günlük 50k izlenim alan adam 5 dolar kazanırken bazı içerik sahipleri 1k izlenimde bunun 2 katını alıyor. Yani demek istediğim bazı içeriklerde bu sayıları yakalamak zaman alabiliyor. Bu konuda birşey yapılamaz mı?
Hocam yapilacak sistem komple degisecek insallah. 500k izlenimli kanallar var gunluk 3 4 izlenim aliyorlar. Suan kapanmalar cok oldugu icin sayi buyk oranda azaltilip yavas yavas gidilecek plan bu sanirim

Hocam yapilacak sistem komple degisecek insallah. 500k izlenimli kanallar var gunluk 3 4 izlenim aliyorlar. Suan kapanmalar cok oldugu icin sayi buyk oranda azaltilip yavas yavas gidilecek plan bu sanirim

Hayırlısı hocam artık. Olmasada canın sağolsun bu kadar insan için çabalıyorsun bizde senin hatrına 30k izlenim için çabalarız çok mu :)

Tamam hocam peki atılan kanalları ne zaman bağlayabiliriz. Alımlar ne zaman açılacak? (Adsense e geri dönmüş kanallar. O yüzden bir an önce partnere geçirmek istiyorum.)
Hocam temizlik biter bitmez acilacak insallah. Okulda oldugum icin tam bakamiyorum konuya arkadaslar

---------- Spam Engelliyici 12:42 ---------- Önceki Mesaj 12:40 ----------

Hayırlısı hocam artık. Olmasada canın sağolsun bu kadar insan için çabalıyorsun bizde senin hatrına 30k izlenim için çabalarız çok mu :)
Allah razi olsun hocam basta herkese acik yaptigim icin partneri cok sikinti oldu. Gercekten suistimal eden cok fazla insan oldu. Kismetse yeni sistem daha iyi olacak insallah.

[MENTION=18764]Jeito[/MENTION] hocam atılan kanalları geri alacaz demişsiniz birçok kişinin kanalı atılmış .. Kanal atıldıktan sonra dashboarddaki kazanç 0 lanıyor . Atılan kanalların ödemesi yapılacak mı ?

[MENTION=18764]Jeito[/MENTION] hocam atılan kanalları geri alacaz demişsiniz birçok kişinin kanalı atılmış .. Kanal atıldıktan sonra dashboarddaki kazanç 0 lanıyor . Atılan kanalların ödemesi yapılacak mı ?

hocam yapılacağını belirttiler. bunu yaklaşık 10 kez söyledim partnerin dediği şu; kanal bizde 1 gün bile kalsa eğer o 1 gün yt raporunda çıkarsa ödenecek.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri