Multicolordan 2. Network - Eminent

• Kullanıcı Jeito
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli Network Bayileri
Başvuruları nasıl yapıyoruz?

E5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Herşey güzel izlenim limiti iyi ama kazanç işlemi saçma olmuş. Bir ay 30dolar bırakan diğer ay aynı izlenime 15dolarda bırakabiliyor. Yani bunu istenilen seviyede tutmak elde değil.

Allah razi olsun abi tum musluman aleminden , benim kotu zamanimda bana yetismistin bir sikinti bir sorun olursa yazabilirsin burdanda skype dende elimden geldigince yardimci olabilirim

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Başvuruları nasıl yapıyoruz?

E5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

konunun en sonunda link mevcut hocam.

Herşey güzel izlenim limiti iyi ama kazanç işlemi saçma olmuş. Bir ay 30dolar bırakan diğer ay aynı izlenime 15dolarda bırakabiliyor. Yani bunu istenilen seviyede tutmak elde değil.

Haklısınız hocam fakat partner gereksiz yere risk almak istemiyor. ki 100bin günlük izlenme alıp 0.2 dolar getiren kanal vardı. Hak vermemek elde değil. fakat biraz nazımız geçiyor partnere tabiki. eğerki dediğiniz gibi bir durum olursa yine elimizden geleni yaparız. veya kriterlerin üzerindeyse atıldığında tekrar başvuru yaparız.

Diğer türlü inanın 300 400 kanal 1 dolar aylık kazanmıyordu. boşa risk yani MCN içinde sizler içinde.
amacımız gerçekten ödeme yapabilen bir partner olmak. YT ilede asyalı şirket ilede iyi geçinmeye çalışıyoruz bu sebeple . kanalınız ilk ay 30 ikinci ay 20 kazanırsa eminente taşınır. 15-16 kazansada atılmaz. birşeyler yapmaya çalısırız. fakat ayda 5 dolar getiren kanal için 1000 video basıp amaaaan ne olacakki zihniyetinde çalışmamak için bu sınırlar mevcut hocam. Yoksa destek ekibimiz gece gündüz skypeda elinden geleni yapıyor. yine yaparlar :).

---------- Spam Engelliyici 09:59 ---------- Önceki Mesaj 09:59 ----------

Allah razi olsun abi tum musluman aleminden , benim kotu zamanimda bana yetismistin bir sikinti bir sorun olursa yazabilirsin burdanda skype dende elimden geldigince yardimci olabilirim

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

cümlemizden ne demek :) sende aynı şekilde bizlere yazabilirsin. Bizde yardımcı oluruz.

hayırlı olsun alternatifler her zaman iyidir

hocam benim size gönderdiğim bir kanalıma 2 partnerizde davetiye göndermiş. ben bu partnerin davetiyesini kabul ettim. sormak istediğim ödeme bilgisini nasıl giricez.

Başvuru tek link olsa. İkisinden hangisine uygunsa ona alınsa olur mu ?

Jeito hocam toplu başvurların avantajı var mı?Tek tek uğraşmak yerine toplu başvuru yapıp hangisi kabul edilirse artık

hocam benim size gönderdiğim bir kanalıma 2 partnerizde davetiye göndermiş. ben bu partnerin davetiyesini kabul ettim. sormak istediğim ödeme bilgisini nasıl giricez.

ödeme bilgisi olarak ayrı bir form mevcut hemen veriyorum hocam.

https://docs.google.com/forms/d/1fa0owvape19Q7D85D_HmOEzdgHO0eHELE4HKRZybhr4/viewform?c=0&w=1

---------- Spam Engelliyici 10:44 ---------- Önceki Mesaj 10:43 ----------

Başvuru tek link olsa. İkisinden hangisine uygunsa ona alınsa olur mu ?

o şekilde ilerleyeceğiz zaten hocam. size kolay olması görüşündeyiz :)

Jeito hocam toplu başvurların avantajı var mı?Tek tek uğraşmak yerine toplu başvuru yapıp hangisi kabul edilirse artık

oyle hocam zaten. tek formla direk başvuru yapabilirsiniz.
https://docs.google.com/forms/d/1LagEja8tU5FLf-HI2CHTZZzV-7lWshpYX15RrvTnbb4/viewform?c=0&w=1

Bu karanlık günlerden sonra elbet güneş doğacak :) Hayırlı olsun..

Merhaba arkadaşlar,
Kendi adımıza forum ahalisine sevindirici haberlerimiz var.

Bildiğiniz gibi Arkon network ile işe başladık ve hızlı bir büyüme yakaladık.Sizlerin sayesinde. Bizde hizmet kalitemizi arttırarak günlük davet gönderildi mailleri , webmoney ödemesi yapma , anlık skype desteği (gecelere kadar :) ) ve elimizden geleni yapacağımızın sözünü vererek her gün daha da geliştik , gelişiyoruz.

Buna paralel olarak Arkon'un üzerinde kanallar aşırı yük oluşturduğundan onlarda riski bölmek istemiş ve 2.bir MCN kurulmuş veya devralınmış. İsmi eminent network.

Şimdi gelelim sevindirici haberlere.

1- daha fazla kanal alabilir , telif sayısı az olacağından youtube'a karşı korumalı davranabiliriz.

2- Ytpara ikinci bir network kazanmış oldu :)

3- Arkona göre şartları biraz daha hafif olacak.
Arkon : 30.000 izlenim , 750 günlük izlenim , 2 aylık kanal , ilk ay 30 ikinci ay 50 dolar getiri şartı.

Eminent : 20.000 izlenim , 400 günlük izlenim , aylık konusu kesin değil, ilk ay 20 ikinci ay 35 dolar getiri şartı.

Kesinti vs gibi sorular için eski konu linkimiz: http://www.ytpara.com/multi-color-network/82952-multicolor-network-kapanan-kanallara-odeme.html

Amaç şimdilik quizden atılan kanallarınızı toplamak , ve size yeni kanallarınız oturana kadar zaman kazandırmak :). umarız sizi mutlu edebiliriz.

Peki bundan sonra nasıl yürüyecek.
Arkadaşlar kaliteli kanalları yine Arkon'da toplamaya devam edeceğiz. Onun bir tik altındaki kanalları eminente alacak ve kimseyi mağdur etmemeye çalışacağız. İki networkun destek hizmetlerinide Multicolor yürütecek ve ikisiylede aynı anlaşmamız devam edecek.

Olası sorular

- Sabah kanalımın eminent e geçirildiğini gördüm ve analytic kazançlarım sıfırlanmış ne olacak param mı yandı ?

Hayır kesinlikle böyle birşey söz konusu değil. Ayrı bir MCN oldugundan arkondaki data arkonda kaldı yani 12 günlük kazancınız arkonun raporları ile bize gelecek ve kalan eminentten ulaşacak.Sonrasında biz birleştirip yine göndereceğiz. Sadece bize biraz fazladan iş yükü :)

-Kanalım Arkon daydı fakat 30 dolar getiremedi atılacak mı ?

Hayır Arkonda 30 dolar getirmeyen kanallar eğer 20 dolar üzerindeyse Eminente taşınacak , eğer değilse üzgünüzki atılacaktır. Aylık 20 dolar getirmeyen kanal için Arkon'un da çalışmasına gerek yok açıkçası. Yani o tarz kanallara boşa telif alıyoruz gözüyle bakıyorlar.

-Kanalım Eminent'e taşındı işlemleri nasıl yapabilirim ?

İşlemler eminent veya Arkon için Multicolor üzerinden yürüyecektir arkadaşlar. aynı şekil kanal başvuru formu ve ödeme bilgilerini girdiğiniz form olarak devam edeceğiz.

-Benim ayın 7-11i arasında Arkona başvurduğum günlük 750 izlenme almayan kanallarım vardı. Ne yapmalıyım?

Hiçbirşey yapmanıza gerek yok, listelere geri dönecek , inceleyecek ve uygun olanları eminente toplayıp size mail atacağız.

-Siz ne yapabilirsiniz?

Bize destek olduğunuz için teşekkürler , fakat daha fazla destek olabilir :) Sizinle kendimizi ve networkumuzu dahada genişletmemize yardımcı olabilirsiniz.

Bizi tebrik edebilirsiniz :)

Hayırlı olsun YTPARA üyeleri , Hayırlı olsun Multicolor :)

Gerçekten işimizi seviyoruz , sizleri seviyoruz. Teşekkürler bir kez daha.

2 Network - 1 Stil
Multicolor Network

BAŞVURU FORMU
https://docs.google.com/forms/d/1LagEja8tU5FLf-HI2CHTZZzV-7lWshpYX15RrvTnbb4/viewform?c=0&w=1

pm...

Bir Ytpara vardıı canı sıkılann. Multicolor geldi sıkıntı bitti :)

Jeito foruma amme hizmeti yapıyor resmen.
Hayırlısı olsun.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri