Payonere üye olduk onaylandı maili gelmedi.
Steme baglayabilirmiyiz.
bende aynı durumdayım ödeme alamıyomuşuz onaylanmadan tamamen
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Payonere üye olduk onaylandı maili gelmedi.
Steme baglayabilirmiyiz.
Payoneerden mail geldi şimdi hesabım onaylanmış.
Hemen banka hesabı ekleyin bir kaç gün de onun onaylanması sürüyor.
Banka hesabı nereden ekleniyor?
Para çekme bölümünden.
Hemen banka hesabı ekleyin bir kaç gün de onun onaylanması sürüyor.
Teşekkürler hatırlatma için hemen yapıyorum.
Banka hesabı dolar hesabı mı olacak???
banka hesap onayı 1-2 gün sürüyor yazsa da aldırış etmeyin.az önce talep ettim banka onayı 3 dkk sonra onaylandı.Banka hesabı enpara.Mastercard'da var 5 aydır.yeni ekledim 3 dkkda onayladı.
yok hocam daha 10 gün diyorlar . stemin ceosu
Bence bu ödemeler yattı,neye göre bu sonuca varıyorum, sürekli bizi oyaladılar,
ilkin ödemeler payonerle olacak dendi, sonra webmoney dendi ve 15 Temmuza kadar kesin ödeme yapılıcak dendi, 15 Temmuz dan sonra gene payoner muhabbetini ortaya attılar, şimdi ne diyorlar 10 gün içinde yatıcakmış, bakın görürsünüz bu ödemelerin üzerinden bir bardak soğuk su içicez, 10 gün sonra başka bir bahane bulamazlarsa bende bişey bilmiyorum
öyle bir dünya yok . bu ödemeleri ödemicekler felen filan adamlar bunları okuyup ellerini avuşturucaklar nasısla bunlar ümidi kesmiş yollucaklarsa bile yollamazlar . bu partnere birdaha ödesede ödemesede kanal bağlayan olurmu olur fakat en kötü % 50 60 düşüş ile kanal yollanır adamlar bunun farkındadır zaten yani tamamen adamların insafiyetine kaldık. fakat ödenmez ise bizi bu partnere bulaştıran dedikleri kriterleri yerine getirmediği için birçok kişi şikayet ve ban istek konusu açaçaktır.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.