Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
kasım ayı içinde bazı kanallar gümledi. ekim kazanclarını yatırmaz demi bunlar simdi![]()
bir gün ödenmelerini umuyorum :/kasım ayı içinde bazı kanallar gümledi. ekim kazanclarını yatırmaz demi bunlar simdi![]()
bir gün ödenmelerini umuyorum :/
yüklü bi miktar gitmese acımamda zarar 20 k üstü![]()
walla kardeş bu işler neye göre dönüyor hiç anlamıyorum benim bir kanalım var mn de 2 telif 1 cont. yemiş durumda geçen ay aldım parayı mn atmamak da ısrarlı kanalı bakalım bu ay ne olacak.
kapanan kanalların ödemesını yaptıgı oldumu bu MN nin ?
google ödediği sürece music nation da ödüyor diye biliyorum. işimiz google a kaldı yani.
kanal açıkcsa ödeme alırsınız bence,en azından alma ihtimaliniz çok yüksek.ama kanal kapandıysa alma ihtimaliniz milyonda 1....
Açıksa alıyoruz ama kapanan kanallar için dediğim gibi şansa bağlı ödemeye başlıcaklar ama ne zaman
7-8 aydır bekliyoruz,para verecek olsalar çokdan verirlerdi![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.