Muslera06 Bi bizle Ugrasmiyor ???

Cevap: Muslera06 Biz bizle Ugrasmiyor ???

yok artık :)

serkan abiye bak sen :) ajdar işi bulmuş kendine AS.dA

ajdardamı aramızda nicki ne ki ajdarın :D :D

abi niye ya ne güzel izliyorduk videoyu :D :D serkan abi ac videoları ya ahahhahah

Arkadaslar Okan'sakasina paylasirim forumda demisti ancak harbiden paylasmis.Bu sebeble videolari kaldirdim.Cunki Ajdar Videolarinin Youtube uzerinde artik telif haklarini koruyan kisi benim.Yaptigimiz uzun konusma ve gorusmede artik Videolarinin Youtube uzerindeki haklarini biz takip edecegiz YTP Network olarak.

Bu yuzden kanallarinda Ajdar Videolari bulunduran varsa yada bugun eklenen videolari paylasmak niyeti ile dusunen arkadaslar varsa yapmasinlar cunki bu hafta ajdar ile ilgili butun kanallara uyari ,Video sildirme,Kanal kapatma gibi islemler gerceklestirilecekdir.Hem bu konu sayesindede duyurmus olalim size bunu sonra geri donusu olmaz..

Saygilarimla.

ya niye kaldırdınız videoyu göremedik biz. özelden yollayın lütfen :)

Abi ben daha önce zafer pekerle felan görüşmüştüm ama bu videolar müyapa bağlı oldugu için zafer abi araştırmaya geçmişti. Nasıl oluyor müziklerde sıkıntı çıkmıyormu.

---------- Mesaj saat 13:03:01 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:02:03 civarında gönderildi. ----------

Arkadaslar Okan'sakasina paylasirim forumda demisti ancak harbiden paylasmis.Bu sebeble videolari kaldirdim.Cunki Ajdar Videolarinin Youtube uzerinde artik telif haklarini koruyan kisi benim.Yaptigimiz uzun konusma ve gorusmede artik Videolarinin Youtube uzerindeki haklarini biz takip edecegiz YTP Network olarak.

Bu yuzden kanallarinda Ajdar Videolari bulunduran varsa yada bugun eklenen videolari paylasmak niyeti ile dusunen arkadaslar varsa yapmasinlar cunki bu hafta ajdar ile ilgili butun kanallara uyari ,Video sildirme,Kanal kapatma gibi islemler gerceklestirilecekdir.Hem bu konu sayesindede duyurmus olalim size bunu sonra geri donusu olmaz..

Saygilarimla.

Abi ben daha önce zafer pekerle felan görüşmüştüm ama bu videolar müyapa bağlı oldugu için zafer abi araştırmaya geçmişti. Nasıl oluyor müziklerde sıkıntı çıkmıyormu.

Saygilarimla.

Abi ajdarın nicki ne forumda merak ettim :)

---------- Mesaj saat 13:03:01 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:02:03 civarında gönderildi. ----------

Ajdar Mesam (Turkiye Muziki Eseri Sahipleri Meslek Birligi) uyesidir.Ancak her turlu cabasina ve basvurularina ragmen bir donus alamadigi icin kendisi Telif haklari konusunda bizimle anlasma yapmistir.Muyap ile ilgili durumdada bu engel asilabiliyor.Sanatci iel Muyap arasinda ve sizin aranizda yapilacak anlasmaya baglidir buda.

---------- Mesaj saat 13:06:13 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:05:42 civarında gönderildi. ----------

Abi ajdarın nicki ne forumda merak ettim :)
BU bilgiyi malesef paylasamam. :)

Harbiden üye mi foruma ajdar :D

bomba müslüm aslında ajdarın devri bitti son kırıntıları toplamanın pek faydası olacagını sanmıyorum...

ajdar abi bir pm at :) valla hayranınım ya :D

---------- Mesaj saat 14:08:04 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:07:44 civarında gönderildi. ----------

konuyu okuyanlar
dRaCk, byuzun, bindkzyzuc, NoEroin, heryerdeksk, LoonyTuneS, chatmece, eberbax, tetik_67, efsane1903, TAKIMX, Obsessive, Y4LN1Z_PR3NS, samet_5877, thrayler, tolgafurkan, flyx, gfbilker58, Enes
bunlardan biri ajdar olabilir :D :D :D

ajdar Tv programlarına konuk olsa bu forumdan bahsederse :D forum çok tanınır bak diyim serkan abiyide Tvlerde görürüz artık :D

En dogal hakkıydı gerçekten geç bile kalınmış bi karar ajdar hakkettigini geçte olsa alsın onun adına sevindim.

kaçırdık videoyu iyi mi :)

memleketi Mardin, Nusaybin olan varsa irtibata geçsin :D

bu arada para verse yine videolarını yayınlamam o ayrı dir dava :)

itiraf ediyorum ajdar benim :D

şaka şaka ben obamayım :)

Ajdarin kac tane bestesi varki telif hakkini koruyor:-) Vela havle vella kuvette...

Ajdarın nickini biliyorum :D isteyenler pm atsın 1 kilo çikita muz karşılığında söylerim :D :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri