Muslera06 isimli üyeden adminden şikayetçiyim.

P
  • Kullanıcı pleskop
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Şikayetim Var
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
P

pleskop

Guest
Merhaba arkadaşlar.

5-6 gün önce plesk nickliyle foruma katıldım.bende herkez gibi normal paylaşımlarda bulunuyordum ve kurallara uygun bir şekilde forumda takılıyordum.ertesi günü giriş yapmak istediğimde multi üyelik nedeniyle hesabımın kapatıldığı yazıyordu. oysaki hiçbir şekilde multi üyelik vs yoktu. bize ulaşın kısmından defalarca bir hata olduğunu hesabımın incelenmesini talep ettimm hiç geri dönüş yapan olmadı.

32 yaşında kendini bilen bir insanım bir çok foruma üyeyim kurallara dikkat eder yardım isteyenlere yardımcı olmaya çalışırım fakat burada bana yapılan bu olay çok zoruma gitti.2 gündür yeni hesap açmadım belki dedim birisi ilgilenir bu olay çözülür ama yok.

bunları kaç gündür yazmak istiyordum yazdım rahatladım.okuyanlara teşekkürler.

Benim 4 hesap kapandı bu multiden sebebsiz yere en sonunda buda banlandı adminlerden biriyle iletişim kurdum açtırdım diğer hesaplar gitti üzüldüm onlara :(

Merhaba arkadaşlar.

5-6 gün önce plesk nickliyle foruma katıldım.bende herkez gibi normal paylaşımlarda bulunuyordum ve kurallara uygun bir şekilde forumda takılıyordum.ertesi günü giriş yapmak istediğimde multi üyelik nedeniyle hesabımın kapatıldığı yazıyordu. oysaki hiçbir şekilde multi üyelik vs yoktu. bize ulaşın kısmından defalarca bir hata olduğunu hesabımın incelenmesini talep ettimm hiç geri dönüş yapan olmadı.

32 yaşında kendini bilen bir insanım bir çok foruma üyeyim kurallara dikkat eder yardım isteyenlere yardımcı olmaya çalışırım fakat burada bana yapılan bu olay çok zoruma gitti.2 gündür yeni hesap açmadım belki dedim birisi ilgilenir bu olay çözülür ama yok.

Değerli Üyemiz; Yaşamış oldugunuz sıkıntıdan dolayı özür dileriz. Serkan abimiz bu tip konulara özellikle çok önem verir. Özellikle üyelere hiç bir zarar gelsin istemez ve yine özellikle buradaki her üyenin değeri haklı oldugu sürece yönetimden dahi üstündür ve bu konuda örneğide çoktur. Forumumuz bu temel prensip ile belli bir amaca ve kitleye ulaşmıştır. Eminim yoğun zamanına dek gelmişsinizdir. Kusurumuza bakmayınız . İyi Forumlar

Serkan abimiz bu tip konulara özellikle çok önem verir. Özellikle üyelere hiç bir zarar gelsin istemez ve yine özellikle buradaki her üyenin değeri haklı oldugu sürece yönetimden dahi üstündür ve bu konuda örneğide çoktur. Forumumuz bu temel prensip ile belli bir amaca ulaşmıştır. Eminim yoğun zamanına dek gelmişsinizdir. Kusurumuza bakmayınız . İyi Forumlar

teşekkür ederim. plesk nickli hesabımı yeniden açmanız mümkünmüdür.ben o hesapla devam etmek isterim.bunu silebilirsiniz.

Merhaba arkadaşlar.

Ustad saygi cercevesi icinde her turlu elestiri ve sikayetlerinizi dikkatli bir sekilde dinleyecegimden,elimden geleni en iyi sekilde yerine getirecegimden supheniz olmasin.

Dediklerinize samimi bir sekilde inaniyor ve saygi duyuyorum ancak asagidaki resimdeki gibi sistem'in bir uyari verdiginde sizinde kendinizi bizim yerimize Koyup bir dusunmenizi istiyorum.

Saygilarimla.

xElVlv.jpg

Sebebsiz kimseyi banlamam banlattirmam bunu bilmenizi istiyorum.

Olayı neden kişiselleştirip tek kişiyi şikayet ediyorsunuz. Bu forumla sadece muslera06 mı ilgileniyor. Kaldı ki burada Serkan abiden bahsediyoruz bence en son şikayet edilecek kişidir kendisi.

Ustad saygi cercevesi icinde her turlu elestiri ve sikayetlerinizi dikkatli bir sekilde dinleyecegimden,elimden geleni en iyi sekilde yerine getirecegimden supheniz olmasin.

Dediklerinize samimi bir sekilde inaniyor ve saygi duyuyorum ancak asagidaki resimdeki gibi sistem'in bir uyari verdiginde sizinde kendinizi bizim yerimize Koyup bir dusunmenizi istiyorum.

Saygilarimla.

xElVlv.jpg

anlıyorum ama vallahi öyle bişey yok. youtube girişlerim yüzünden sürekli modeme restart atıyorum bu yüzden olabilirmi ? sizin kontrol sistemindede bir sorun olabilir.sizi suçlamıyorum ama bende yalan söylemiyorum. hem neden multi açmak isteyeyim ki bişey alıp satmıyorum.sizden ricam bu hesabı silmeniz ve plesk nickli üyeyi açmanız. birde multiye neden takılıyorum bu konuda bi açıklama yaparsanız dikkat ederim.

Saygilarimla.

xElVlv.jpg

Sebebsiz kimseyi banlamam banlattirmam bunu bilmenizi istiyorum.

1-2 tanede degil :D:D:D

Arkadaşlar araba tekerleğinin hava kaçırdığını nasıl anlayacaz ?

anlıyorum ama vallahi öyle bişey yok. youtube girişlerim yüzünden sürekli modeme restart atıyorum bu yüzden olabilirmi ? sizin kontrol sistemindede bir sorun olabilir.sizi suçlamıyorum ama bende yalan söylemiyorum. hem neden multi açmak isteyeyim ki bişey alıp satmıyorum.sizden ricam bu hesabı silmeniz ve plesk nickli üyeyi açmanız. birde multiye neden takılıyorum bu konuda bi açıklama yaparsanız dikkat ederim.

Ok ustad bu uyeligi iptal edip diger uyeliginizi aciyorum.Modem resetlemeden yada sistemden kaynakli olabilir onemli olan sorunun sizin samimiyetiniz ve haksizliga ugradiginizi dusunerek isin pesini birakmamis olmanizdir.Bizde ustumuze duzeni yapariz.

Saygilarimla.

İnternet bağlantınızı ortak mı kullanıyorsunuz ? Yada wireless ile kalabalık bir grubun bağlantısından mı alıyorsunuz ? [Neyse gereken yapılmış :) ]

hocam öncelikle teşekkür ederim.

internetim sadece bana ait. hesabı açtım o esnada sürekli kanal açıp modemi restart ediyordum. mutlaka bu sorunun incelenmesi logları ip adreslerini incelemenizi öneririm.benim gibi başkalarınında başına bu sorun gelmiş olabilir.

şu durumda tek mantıklı sonuç çıkıyor ortaya ben modemi restart ederken forumda spam üyelikler açan birisiyle aynı ip e düştüm. buda dünyada %000,1 olacak bi olay

---------- Mesaj saat 22:39:52 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:35:17 civarında gönderildi. ----------

olabilir. bakın bu linkte bu sorunla ilgili bi açıklama yapılmış. bu arada ben foruma üye olduğumda sürekli cloudflare hata sayfası çıkıyordu.foruma ulaşılamıyor vs gibi.

All the online users are showing same IP - vBulletin Community Forum

vbulletinin ip taramasına güvenmeyin hocam kendinizi aratın sizinde başka üyelerle çakıştığını görürsünüz şimdi görmüyorsanız ilerde kesin görürsünüz

Merhaba arkadaşlar, bir kaç teknik detaydan bahsetmek istiyorum:
[MENTION=1]Muslera06[/MENTION]'nın palaşmış olduğu ekran görüntüsündeki IP adres(ler)ini biraz araştırdım.
Bu IP adresleri 141.101.64 networkünde yer alıyor, IP dağıtımı yapan "ripe" şirketinden satılmış olan bu ip adreslerinin esas sahibi "cloudflare" isimli firmadır.
network aralığı: 141.101.64.0 - 141.101.127.255
Toplam ip adres sayısı: 16,384
https://www.countryipblocks.net/view_location_details.php?ip=141.101.92.176

Cloudflare'a ait olduğunu ip'yi trace ederek anlayabiliriz: 141.101.92.176 is a Europe IP Address. See more about 141.101.92.176 now.
Yukarıdaki 16,384 IP adresinin tamamında ISP (internet servis sağlayıcısı) cloudflare çıkacaktır.

Cloudflare dediğimiz şirket "sunuculara" CDN ve Güvenlik hizmeti sağlamaktadır.
Resimde görülen kullanıcıların ortak ip adreslerine sahip olmasının sebebi büyük ihtimalle "foruma cloudflare destekli bir vps/vds üzerinden" giriş yapmış veya kaydolmuş olmalarıdır.

Not: nick,nick2,nick3 şeklinde nick almış kişinin multi üyelik almış olduğunu belirtmeme gerek yok herhalde :)

Ekleme: Forum'un cloudflare kullandığını unutmuşum :D büyük ihtimalle cloudflare yüzünden bu ip çakışmaları yaşanmış :/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri