Muslera06 Trigalx Strider CANLI YAYIN

F
  • Kullanıcı FGA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Etkinlikler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sa arkadaşlar ben kutahyadan 33 yasindayim adım cetin youtube ile mursela sayesinde tanıştım. 1ay oldu ve çok büyük vakitler ayırıyorum ama 5 para kazanamadim bilen birinin bana destek vermesine ihtiyacım var. bu youtube devamlı benim para kazanmami kapatıyor hic para kazanamıyorum. Ilk hesabımda eşleşmeler vardı ama seyretme iyi gidiyordu bende abonem artar diye eşleşmeleri silmiyordum. Sonra tüm kanalların para kazanması kapatıldı. Şimdi ne zaman kanal açsam kapatılıyor veya adsense onaylanmiyor ne yapmalıyım. Yoksa youtubenin kara listesinemi girdim

HTC Explorer A310e cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

ben eranetwork un sahibiyim. Yerli ve direk youtube a bağlı youtube partner ağı oluşturmak istiyorum. Şirket dahi kurabilirim. Ne gibi yol izlemem gerekiyor?

Arkadaşlar Lütfen önemli sorular soralım.Ben kendi adıma ve sizin için önemli sordum sizden sorun

Yorumlardan seçmeler:

--

checkici2 Serkan abi dünyadaki bütün videolardan para kazanabiliyorum soruları alayım ?

-

Bilgi Kafe Strider saçlarını yolduğun yeter:p

-

Yeni New Su an ketılla suyu ısıttım soguk salonda ketılla ısınarak sizi izliyorum. sabah 7,30 kalcagım.

-

Gabriella Bishop sizleri izleyebilmek için kız arkadaşımı ektim, şimdi sizleri izliyorum ama bu seferde soracaklarımı unuttum anasını satıyım

-

MixieProduction Galatasaray-AntepBelediye maçından daha çok adam var burdaaa ya :) YTPARA OLEY.

-

Yorumlar yine çok iyi.
:D

Ne güzel izliyorduk yayın gitti :/

Yayında hiç istediğim bilgileri alamadım..Önde oturan arkadaş çoğu şeyi baltaladı sağolsun.

Yayın sona ermiş teşekkürler yayın için yüzünüzü gördük neşelendik işe daha da sarıldık allah gönlünüze göre versin

Yayında hiç istediğim bilgileri alamadım..Önde oturan arkadaş çoğu şeyi baltaladı sağolsun.

Biraz anlayışlı olmak gerek.Siz değilse bile onlarca kişiye yardımcı oldular 1 saat içerisinde.Kaldı ki herhangi bir karşılık beklemeden yapıldı bunlar.Bu sefer olmadıysa, bir daha ki sefere olur.Teşekkürü çok görmemek lazım.

Beyler nankörlük etmeyin bu adamlar size paralı hizmet vermiyor ellerinden geldiğince bilgilendirmeye çalışıyor. Koskoca adamlar sizin için uğraşıyor bu zamanda kim kaldı böyle ? menfaatsiz iş yapan bari bu insanları bu abileride kaybetmeyelim lütfen.

Müthiş bir yayındı.Hepsine ayrı ayrı teşekkür etmek gerek.Büyük bir alçak gönüllülük örneği gösterdiler yeniden.Bugünden sonra kendi adıma forum için, edindiğim tüm bilgilerle konular açacağım ve her konuda bu üç adama teşekkür edeceğim.
Diğer yayınları dört gözle bekliyorum.

MixieProduction :)

Süper bir yayın oldu.Yayını izledim full ve güzel sorular sordum.Bu yayını izleyip birşeyler almanız lazım kesin.Süper bir yayın oldu Serkan abi Mehmet abi Caner abi ve Faruk Abiye teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri