nicomedya
Yasaklanmış
nezaman detaylar belli olacak dün gece yada yarın yani bugün denmişti beklemekteyiz
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Serkan'in bombasi bir network kurdugu ve bunun aciklamasini yapacagi ile ilgiliydi. Dun bunu acikladik (bugunde aciklayabilir diyordum-yarin kelimesini o sebeple kullandim) Sistemin aktif hale gelmesi icin hizli bir sekilde calisiyoruz. En kisa zamanda halledecegiz.
Arkadaslar ilginize alakaniza merakiniza cok tesekkurler.Inanin elimden geldigince en hizli sekilde herseyi en duzgun bicimde halletmeye calisiyorum.Sirf 1 gunumuz fax yolla cevap bekle ile gecti.Halen su saat oldu ve islemlere ve sistemle ugrasiyoruz.
Insallah Yarina herseyi ile bitmis olur oyle tahmin ediyorum,cok birsey kalmadi evrak isleri tamamlandi.Su an aldigimiz bilgiler dahilinde sistemi ayarliyoruz.
Saygilarimla.
Arkadaslar ilginize alakaniza merakiniza cok tesekkurler.Inanin elimden geldigince en hizli sekilde herseyi en duzgun bicimde halletmeye calisiyorum.Sirf 1 gunumuz fax yolla cevap bekle ile gecti.Halen su saat oldu ve islemlere ve sistemle ugrasiyoruz.
Insallah Yarina herseyi ile bitmis olur oyle tahmin ediyorum,cok birsey kalmadi evrak isleri tamamlandi.Su an aldigimiz bilgiler dahilinde sistemi ayarliyoruz.
Saygilarimla.
Saygilarimla.
Son 2-3 gundur zaten hic bir mesaja maile bakamadim hepsine isimiz bittiginde donus yapariz sorun degil.serkan abi ytpara gmail hesabına mail attım işin bittiğinde, müsait bir zamanda dönüş yapabilir misin?
Abicim benim kanalımda topuluk ihlali var ama günlük 25 bin izlenme alıyor acaba kabul edermisiniz![]()
hocam acaba sistemde tek bir hesap ile tüm kanallarımızı yönetebilecekmiyiz yoksa her kanal için yeni bir hesapmı açmamaız gerekecek networktaArkadaslar ilginize alakaniza merakiniza cok tesekkurler.Inanin elimden geldigince en hizli sekilde herseyi en duzgun bicimde halletmeye calisiyorum.Sirf 1 gunumuz fax yolla cevap bekle ile gecti.Halen su saat oldu ve islemlere ve sistemle ugrasiyoruz.
Saygilarimla.
YTpara ailesi [MENTION=1]Muslera06[/MENTION] için nekadar hayır dua etse azdır...Usta Allah Razı olsun , Duaların kabul olsun inşallah....Allah gönlüne göre versin......
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.