Muslera06'nin En Yeni Bombasi (Bu gece veya Yarin) Patliyor

F
  • Kullanıcı FGA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
Herkese sadece 1 partnerlik mi verilecek istediğimiz kadar kanalımız için partnerlik alabilecek miyiz ?

Öncelikle; Serkan Reyizi tebrik ediyorum.

Partnerlik; Adsense sitelerdeki Premium mu oluyor? Hani sadece belirli sitelerde olan.. (Gezginler,Tamindir vb.) ?

Isterseniz 500 kanaliniz olsun. Kanaliniz temiz ve partnerlik gereksinimlerini karsiliyor ise her biri icin partnerlik alabilirsiniz. Herhangi bir sinirlama yok bu konuda.

Hocam benim bi makyaj kanalım var hiçbir sorunda yok hepsi yeşil . Bu kabul edilebilirmi?

Vallahi arkadaslar imanimi gevrettiler yemin ediyorum.Kac yildir bu iste o kadar kisiye mesaja suna buna bu kadar sinirlenmeden strese girmeden donus yaptim,hic birsey sogutmadi beni bu isden ama su adamlarin bana cektirdigi 3 gundur iskenceden yeminle nefret ettim. :)

Abi acaip titizler,acaip en ufak noktaya virgule tasarima her seye duzene karisiyorlar,tamam haklilarda sonucta cok buyuk bir network firmasi kendileri ve kendileri icin calisacak firmaara cok onem veriyorlarda yuhh artik yani bu kadarda olmaz.

Neyse simdilik her isteklerini tek tek uyku uyumadan yaptim 3 gundur.insallah bugun bitecek bu iskence :)

Bu soruyu sorman bizi mahcup eder abi . Gerisini sen anla artik.
Estagfurullah sevgili kardeşim, mahçubiyet ne demek ? kısmetse olur diyelim.
Biz bu gelişmeden hem çok mutluyuz, hem de çok ümitliyiz. İnşallah hem forum hem de youtuber'ler için güzel şeyler olacak.

---------- Mesaj saat 20:02:33 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:48:45 civarında gönderildi. ----------

Vallahi arkadaslar imanimi gevrettiler yemin ediyorum.Kac yildir bu iste o kadar kisiye mesaja suna buna bu kadar sinirlenmeden strese girmeden donus yaptim,hic birsey sogutmadi beni bu isden ama su adamlarin bana cektirdigi 3 gundur iskenceden yeminle nefret ettim. :)

Abi acaip titizler,acaip en ufak noktaya virgule tasarima her seye duzene karisiyorlar,tamam haklilarda sonucta cok buyuk bir network firmasi kendileri ve kendileri icin calisacak firmaara cok onem veriyorlarda yuhh artik yani bu kadarda olmaz.

Neyse simdilik her isteklerini tek tek uyku uyumadan yaptim 3 gundur.insallah bugun bitecek bu iskence :)

Altına girdiğin yük kolay mı sevgili kardeşim; Sonuçta adsense ve network üyeliğinden değil bizzat Network olmaktan söz ediyoruz burada. İşin zor, yolun meşakkatli, Allah yardımcın olsun.

Ama giriştiğin bu olaydan olumlu sonuçla çıkman senin bu işlerde ne kadar bilgili ve azimli olduğunu gösteriyor. Bütün forum ve biz sonuna kadar destekliyoruz sizi, inşallah her şey güzel olacak merak etme.

heveslendim vallahi, ayrıntıları bekliyoruz abi :D

Dik dur eğilme! YTPARA Seninle...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri