Mustafa Kara denen şahıstan sahte telif

yukarıdaki yazı yı okudumda .. AdSense, YouTube iş ortakları için yalnızca ödemeyle ilgili sorunlar konusunda destek sunmaktadır.yazıyor. youtube için kullandın burayı demi hocam.

Bende öyle birşey yazmıyor hocam

Geçersiz Tıklamalarla İlgili İletişim Formu

Hesabınızla ilgili önemli bir sorun saptamadıkça mesajınıza cevap vermeyebileceğimizi lütfen unutmayın.
İletişim bilgilerinizi girin
Ad *
E-posta Adresi ?
Yayımcı No ?
Lütfen aşağıdaki güvenlik sorularının yanıtlarını bize gönderin.
Reklam kodunun göründüğü URL: *
Konu *
Lütfen birini seçin
Tıklama etkinliğinin Tarih(leri) ve Zaman(lar)ı
Bu tıklama etkinliğinin geçersiz olduğunu düşünmenize neyin sebep olduğunu açıklayan bir paragraf 1000
Şüpheli IP adreslerini, refere bilgilerini, veya istekleri içeren web günlüklerinizdeki veriler veya raporlar

Burda yada r10 da kesin olduğunu düşünüyorum.Araştırılsın bulunabilir.Karaktersiz insanlar işte yapıcak bişey yok.

Arkadaşlar ilk önce bir emin olun ondan sonra saldırı yapın bence kesin bir şekilde adamın sahte telifçi olduğunu bilin. Yukarıdaki mesajları okudum çelişkiler var sürekli. Önce bir emin olun ondan sonra saldırın günaha girmeyin sonra...

Valla artık o kadar sahte telif geliyor ki biz de ne yapacağımızı şaşırmış durumdayız.Boş yere günaha girmek istemem :).Madem gerçek o zaman iletişim kuralım arkadaşlar.Bu konuda silinsin kapatılsın.

Valla artık o kadar sahte telif geliyor ki biz de ne yapacağımızı şaşırmış durumdayız.Boş yere günaha girmek istemem :).Madem gerçek o zaman iletişim kuralım arkadaşlar.Bu konuda silinsin kapatılsın.

adam bize sahte telif atıyor millet gelmiş orjinal diyor böyle birşey yok çocuk mu var karşınızda kanal bal gibi sahte herkese sahte telif atan biri bu oyunlara gelmeyin arkadaşlar

o değil de kamp filmi olmayan videomada telif atmış hayret arkadaş ya : ) 1 gün arayla atmış 3 telif olmuş toplamda.Benim bu telifi kaldırmam lazım iletişime geçeyim bakalım bi anlarız neymiş.

bana sahte telif atığı film bu kanalın alakası yok yine telif yollamış adam her gelene telif atıyor işte

bana sahte telif atığı film bu kanalın alakası yok yine telif yollamış adam her gelene telif atıyor işte

adam bize sahte telif atıyor millet gelmiş orjinal diyor böyle birşey yok çocuk mu var karşınızda kanal bal gibi sahte herkese sahte telif atan biri bu oyunlara gelmeyin arkadaşlar

Ne zaman bir telif konusu açılsa, özellikle siz herkese sahte diyorsunuz. Adam Mustafa Kara, gerçek bir şahıs. Ben de tanıyorum. İşlerini onaylamam ama piyasada olduğunu biliyorum. Üstüne üstün kanalındaki tüm filmleri kendisi yönetiyor. Siz istisna olarak başka bir filmden telif yemişsiniz. ama o filmin adını verin size telifinin kimde olduğunu telefon açarak bulayım. kaydını da buraya koyarız. ya da aynı yöntemi siz yapın. Bunun benzeri turkisfilmchannel kanalı için de geçerliydi, onda da bir sahte telif tutturmuştunuz ya neyse... O konuyu takip etmiyorum. siz bu piyasanın içinde olmadığınız için hiçbir şeyden haberiniz yok. hayat facebooktan ibaret sanıyorsunuz. adamlar yüzlerce filmi bir kutu lokum fiyatına alıyor teliflerini belirli bir süre ellerinde tutuyorlar. sizin çöp diye tabir ettiğiniz filmler bile bazen yarım ekmek köfteye el değiştiriyor. Dediğim gibi yapın görürsünüz. imdb de felan araştırın telif gelen filmininizi, hak sahibine ulaşın. mustafa kara ile ilgisinin olup olmadığını öğrenirsiniz ki, adamın belki de babası anası dayısı dedesi vekalet yoluyla, filmleri takip etmesi için kendisine hak bile tanımış olabilir.

Arkadas sana kalsa zaten youtubeda gercek kanal yok. Ne zaman sahte telif konusu acilsa altindan sen cikiyorsun, cogu seferindede sahte olmadigi anlasiliyor. Neye gore sahte diyorsun anlamiyorum ki? 22 Nisanda acilmis bi kanal, 1 yildan fazla olmus sen tutturmussun bi kapattircaz kapattircaz. Hadi kapattir kapattirabiliyosan, burda milleti galeyana getirme. Madem yukledigin filmin bu kanalla ilgisi yok, soyle hangi film oldugunu yada gelen telifin resmini sansurlemeden koy millet bulsun kimin telif sahibi oldugunu. Nerden biliyosun bu adamin para odeyip senin yukledigin filmin telif haklarini almadigini?

Ne zaman bir telif konusu açılsa, özellikle siz herkese sahte diyorsunuz. Adam Mustafa Kara, gerçek bir şahıs. Ben de tanıyorum. İşlerini onaylamam ama piyasada olduğunu biliyorum. Üstüne üstün kanalındaki tüm filmleri kendisi yönetiyor. Siz istisna olarak başka bir filmden telif yemişsiniz. ama o filmin adını verin size telifinin kimde olduğunu telefon açarak bulayım. kaydını da buraya koyarız. ya da aynı yöntemi siz yapın. Bunun benzeri turkisfilmchannel kanalı için de geçerliydi, onda da bir sahte telif tutturmuştunuz ya neyse... O konuyu takip etmiyorum. siz bu piyasanın içinde olmadığınız için hiçbir şeyden haberiniz yok. hayat facebooktan ibaret sanıyorsunuz. adamlar yüzlerce filmi bir kutu lokum fiyatına alıyor teliflerini belirli bir süre ellerinde tutuyorlar. sizin çöp diye tabir ettiğiniz filmler bile bazen yarım ekmek köfteye el değiştiriyor. Dediğim gibi yapın görürsünüz. imdb de felan araştırın telif gelen filmininizi, hak sahibine ulaşın. mustafa kara ile ilgisinin olup olmadığını öğrenirsiniz ki, adamın belki de babası anası dayısı dedesi vekalet yoluyla, filmleri takip etmesi için kendisine hak bile tanımış olabilir.

Ben bir yıldır bu işin içindeyim ne dolaplar döndüğünü çok iyi biliyorum.Sahte telif atanların kullandığı yapımcıların şirketleri aradığımızda öle bir kanalımız yok denen çok kişi vardı.Millet burda yolunu bulmuş.Şirketin isimlerini yapımcıların isimlerini kullanarak milleti kandıramıyorlar ne yazıkki sana demiyorum bunu burda bu telif atan kişiler nedense savunanlar arasında telif atanlar çıkıyor.

Burda sahte telif atan kişileri az nakavt etmedik.Sen anlamıyorsun galiba adamlar gerçek olsun diye gerçek isimleri kullanıyorlar.Alakasız filmlere telif atıyorlar.Tanımassın etmesin hayat facebook ibaretmiş dersin kafamı buluyorsun.Foruma 1 ay önce üye olmussun.1 yıldır üyeyim ne kadar sahte telif konusu varsa gördüm baktım grubumuzda vardı bununla ilgili sahte telif gönderenleri silmiştik.
Bu numaralara gelmeyiz kardeşim biz

Ben bir yıldır bu işin içindeyim ne dolaplar döndüğünü çok iyi biliyorum.Sahte telif atanların kullandığı yapımcıların şirketleri aradığımızda öle bir kanalımız yok denen çok kişi vardı.Millet burda yolunu bulmuş.Şirketin isimlerini yapımcıların isimlerini kullanarak milleti kandıramıyorlar ne yazıkki sana demiyorum bunu burda bu telif atan kişiler nedense savunanlar arasında telif atanlar çıkıyor.

Burda sahte telif atan kişileri az nakavt etmedik.Sen anlamıyorsun galiba adamlar gerçek olsun diye gerçek isimleri kullanıyorlar.Alakasız filmlere telif atıyorlar.Tanımassın etmesin hayat facebook ibaretmiş dersin kafamı buluyorsun.Foruma 1 ay önce üye olmussun.1 yıldır üyeyim ne kadar sahte telif konusu varsa gördüm baktım grubumuzda vardı bununla ilgili sahte telif gönderenleri silmiştik.
Bu numaralara gelmeyiz kardeşim biz

Sen gerçek şahıslara, kurumlara, şirketlere bunları söylüyorsun. adamın biri 'cükübik' diye kullanıcı alarak sahte telif gönderiyorsa bunun sahte olduğunu bilmek için arif olmak gerekmiyor. Şu foruma bu işlerden anlayan sağlam moderatörlerin alınması gerekiyor. Adamlar yakında paraya kıyıp forumu da mahkemeye verecekler :)

Para kazanmak için hertürlü hile hurda dönebilir arkadaşlara hak veriyorum ama iyice araştırmadan galeyane gelmeyin başınız ağrımasın:)

Benim anlamadığım burda milletin hakkını yenmesini istemiyorum.Sahte telif dediğimiz zaman çoğuda doğru çıktı.Herşeye sahte telif dediğimiz nerden çıkardın şuana kadar 2 konu açtım.Millete galyana getiriyormuşum.İşim gücüm yok bunu yapıcam.Burda sahte telif atıp millete foruma gelip kıvıran çok kişi gördüm.Milletin aklını çelen 2 konu açtım çoğu kişi sahte telif dedi.Millet birşeyleri görmüş bilmiş ki bunu diyor.

Ne güzel ya sahte telif atanlar sahte isim değil gerçek isim kullanıyorlar ki senin gibi saflar gelip inansın diye.Bu kanalın bana orjinal olduğunu kanıtla o zaman.Öle lafla olmuyor bu iş aç kanal mustafa kara sonra yolla telif ne güzel ya

Para kazanmak için hertürlü hile hurda dönebilir arkadaşlara hak veriyorum ama iyice araştırmadan galeyane gelmeyin başınız ağrımasın:)

hocam burda bize telif yollıyanlar acunn medya yada ay yapım v.s bunun gibi şirketleri biliyoruz küçük şirketlerede ulaşabiliyoruz.Burda adam gelip savunuyor onları neden acaba
böyle yaparak milletin önünü açmış oluyoruz sahte telif yollıyanlar dahada fazla oluyor.Adam orjinal isim kullanıyor.

Benim merak ettiğim geçen turkishchanell böyle yapmışım diyor.Adam video telif atıyor ama ne tesadüf ki telif atılan videonun 5 katı izlenim olan video hala youtube duruyor.Telif atılmamış şekilde adam benim video telif atıyor.Arkadaşlar bu çakallara yol açtıkça durman telif yersiniz

hocam burda bize telif yollıyanlar acunn medya yada ay yapım v.s bunun gibi şirketleri biliyoruz küçük şirketlerede ulaşabiliyoruz.Burda adam gelip savunuyor onları neden acaba
Onu savunması gibi birşey yok aslında. Sadece sizi uyarmaya çalışıyor piyasanın içinde olan biri olarak. Siz daha sakin davranarak konuyu iyice araştırın isim belli, adam belli, film belli, çok zor değildir herhalde filmin telif hakkının kimde olduğunu öğrenmek.

Bu adam gerçek ve Muğlalı. Muğlada okuduğum için biliyorum her yerde filmlerinin afişleri var. Dikkat edin kanalınız patlayabilir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri