Mutlumusun ?

• Kullanıcı karadeli
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları

karadeli

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.alpaslan.karadeli.com
Yeter artık diyorum abi ya. Niye zoruna gidiyor bu milletin. Dün akşam http://www.ytpara.com/adsense-ban/20187-bu-adamin-kanali-niye-kapanmiyor.html bu konuyu yazan mahlukat sayesinde kazancım 0 a düştü. Neymiş niye bu adamın videoları izleniyor benim ki izlenmiyor. Sen 3 ayını verdin mi bi kanala ? Sen 5 ay para almadan gece gündüz yt çalıştın mı. Mutlumusun şimdi ? Allah sizin gibilerin belasını versin.. Olay şu dün bi girdim, kanala 2 telif gelmiş, 1 saat sora çat bi telif daha dedim noluyor. Teliflerin biri bi kanaldan 2 si Pana Film'den (!) Diyebileceğim sadece inşallah buradan hiç kazanamazsınız. Konuyu bugün kuzenimin ikazıyla gördüm.. Başkalarının emekleriyle kazandığınız paralar boğazınıza otursun inşallah.. Dikkatli olun arkadaşlar. Ne diyeyim..

geçmiş olsun usta.Söyledik o başlıkta açık açık kanal ismi verme diye adama banlandı zaten,bu işin önü alınmalı artık daha sert tedbirler gerekiyor

Yeter artık diyorum abi ya. Niye zoruna gidiyor bu milletin. Dün akşam http://www.ytpara.com/adsense-ban/20187-bu-adamin-kanali-niye-kapanmiyor.html bu konuyu yazan mahlukat sayesinde kazancım 0 a düştü. Neymiş niye bu adamın videoları izleniyor benim ki izlenmiyor. Sen 3 ayını verdin mi bi kanala ? Sen 5 ay para almadan gece gündüz yt çalıştın mı. Mutlumusun şimdi ? Allah sizin gibilerin belasını versin.. Olay şu dün bi girdim, kanala 2 telif gelmiş, 1 saat sora çat bi telif daha dedim noluyor. Teliflerin biri bi kanaldan 2 si Pana Film'den (!) Diyebileceğim sadece inşallah buradan hiç kazanamazsınız. Konuyu bugün kuzenimin ikazıyla gördüm.. Başkalarının emekleriyle kazandığınız paralar boğazınıza otursun inşallah.. Dikkatli olun arkadaşlar. Ne diyeyim..

geçmiş olsun

yazık kardeşim vallahi üzüldüm, densizin ağzını ,elini, kolunu tutamıyorsun ki

geçmiş olsun usta.Söyledik o başlıkta açık açık kanal ismi verme diye adama banlandı zaten,bu işin önü alınmalı artık daha sert tedbirler gerekiyor

sağolasın. aynen öyle böylelerine burada kazanç haram. Allah razı olsun hocam sizlerden de. Gereken cevapları vermişsiniz zaten. Ama olan oldu işte..

---------- Mesaj saat 18:26:53 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:26:18 civarında gönderildi. ----------

yok kardeş yok. bu işin önü alınmıyorki youtube almadıktan sora..

geçmiş olsun kardeşim üzüldüm valla

biliyordum böyle birşey olacağını birde utanmadan nasıl yapıyorsa söylesinde bizde bilelim burası paylaşım forumu demiş ayıp.. Geçmiş olsun üzüldüm kıskançlık işte naparsın

yok abi bu forumda bu insanlarda bu kadar çekememezlik olamaz ya bu nedir böyle. gecmiş olsun

bıktık bu konulardan valla herkes herkesi şikayet ediyor.
youtube ile uğraşmaya başladığımdan beri 1 tane türkçe kanal ile tek uğraştım oda güncel olayları yüklüyordum melih gökçeğin videosunu attım telif geldi yani melih gökçek bana neden telif yollasınki o gündür bugündür türkçe çalışmaya töbe ettim ingilizce çalışın ve kimseye kanalınızı paylaşmayın kafanız rahat olur hem bu şekilde şerefsizlere uğraşmak zorunda kalmassınız

maalesef ülkemizde afedersiniz böyle ŞEREFSİZ insanlarda var.

eyvallah kardeş hepiniz sağolun. Kimsenin başına gelmez umarım, nasıl bir önlem alabilecezki bilmiyorum ki.

Önlem alamayız gibi malesef. Bir admin görene kadar konu açık kalıyor. Aktif kullanıcı sayısı da çok. Görülüyor malesef.

yok abi bu forumda bu insanlarda bu kadar çekememezlik olamaz ya bu nedir böyle. gecmiş olsun

yemin ediyorum youtube da başkasının kanalını arayıp bulmak için harcanan zamanlarını kendi işlerine harcasalar adam gibi kaç tane kanalları olacak ne pis nefsi olan tipler var.Benim aklıma bile gelmiyor kim benimle aynı videoyu atmış kaç izlenmiş.

Önlem alamayız gibi malesef. Bir admin görene kadar konu açık kalıyor. Aktif kullanıcı sayısı da çok. Görülüyor malesef.

niye alınmasın,anında çakıcan süresiz banı,üye alımı zaten kapalı şu an,birkaç kişiyi böyle temizledin mi bir daha kimse cesaret edemez.

Aslında tamamen önlem alamasakta forum adminleri
xxx - YouTube
xxx - YouTube
www.youtube.com/channel/xxx
ErrorDocument 404/Not Found/Œ©‚‚©‚è‚Ü‚¹‚ñ
youtube.com/xxx
youtube.com/user/xxx
youtube.com/channel/xxx
yt.com/xxx
yt.com/user/xxx
yt.com/channel/xxx

tarzı engellemeler yaparak anlık link koymayı engelleyebilir.

Aslında tamamen önlem alamasakta forum adminleri
xxx - YouTube
xxx - YouTube
www.youtube.com/channel/xxx
youtube.com/xxx
youtube.com/user/xxx
youtube.com/channel/xxx
yt.com/xxx
yt.com/user/xxx
yt.com/channel/xxx

tarzı engellemeler yaparak anlık link koymayı engelleyebilir.

Benim bildiğimce arada ki noktaları kaldırarak paylaşmıştı zaten.

niye alınmasın,anında çakıcan süresiz banı,üye alımı zaten kapalı şu an,birkaç kişiyi böyle temizledin mi bir daha kimse cesaret edemez.

Elbet üye alımları açılacak. Ayrıca cesaret meselesi değil fake hesaplar yeni gelenler vs. Ama azaltılabilir tabi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri