Müzik Kategorisinden pay kazanmak istermisiniz ?

• Kullanıcı fanitter
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fanitter

Yasaklanmış
Herkese merhaba dün açtığım müzik konusundan sonra herkesin buna meraklı ve istekli olduğunu gördüm benimde aklımda bir proje var yardımlarınız olursa iyi yerlere getirebilir iyi paralar kazanmanızı sağlıyabilirim.

- Proje nedir ;

Projemiz tamamen müzik ağırlıklı ( adminler isterse YTpara bünyesinde ) bir forum olacaktır. Bu forumda bilgiden başka hiçbir şey olmayacaktır güncel olarak müzik kategorisi ile ilgili bilgiler sunacağız tabiki videolu ve resimli bilgilerde olacaktır. Herkes bu kategoriden para kazanmaya başlayana kadar en iyi anlatımlar sadece bu forumda olacaktır.

- Ne tür bi yardım gerekli ;

Tabiki maddi destek gerekli ama 50 100 TL gibi paralar değil bağış sistemine ne kadar yatırmak isterseniz 1 TL de olabilir 5 TL'de olabilir.

- Eğer müzik sektörü para kazandırıyorsa neden yardım istiyorum ;

Bildiğiniz gibi youtube her ayın 24'de para yatırıyor ben zaten o güne kadar siteyi bitirmiş olur bilgi girmeye başlarım yani 1 ay ertelemek istemiyorum.
Site açıldı eğer beğenmediğiniz bir neden! (Şart) gelir bana bildirirseniz paranızı 24'nde geri gönderirim sorgusuz.Ama herkes verdiği paranın karşılığını her türlü alır bunla ilgili bir şüpheniz kesinlikle olmasın.

Forumda neler olacak kısaca ; Müzik hızlandırma, Sony vegas dersleri, Sosyal medya kullanımı, Müzik eşleşen geçirme , Müziklerde reklam çıkarma vs.

Sizde sorularınızı sorarsanız size cevaplar verebilirim

Örnek kanal ; http://www.youtube.com/user/Cutecoupless1

Bağışı bu linkten yapabilirsiniz ; https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_s-xclick&hosted_button_id=59V84E7XJCA4U

benim anlamadığım maddi destek kimin için?
senin içinse forum açacağın ve bilgi paylaşacağın için mi yada masraflar için mi?

Ben varım. Dün gece konundan gaza gelip hızlandırma çerçeve ekleme vs yaptım saatlerce ama eşleşenden geçemedi bi türlü. Nasıl yapıldığını bir bulabilirsek forum olarak harika olur.

benim anlamadığım maddi destek kimin için?
senin içinse forum açacağın ve bilgi paylaşacağın için mi yada masraflar için mi?

Tabiki öncelikle forum kuracağım için yeni tasarım yaptırcam yardımlar bunun için

Herkese merhaba dün açtığım müzik konusundan sonra herkesin buna meraklı ve istekli olduğunu gördüm benimde aklımda bir proje var yardımlarınız olursa iyi yerlere getirebilir iyi paralar kazanmanızı sağlıyabilirim.

- Proje nedir ;

Projemiz tamamen müzik ağırlıklı ( adminler isterse YTpara bünyesinde ) bir forum olacaktır. Bu forumda bilgiden başka hiçbir şey olmayacaktır güncel olarak müzik kategorisi ile ilgili bilgiler sunacağız tabiki videolu ve resimli bilgilerde olacaktır. Herkes bu kategoriden para kazanmaya başlayana kadar en iyi anlatımlar sadece bu forumda olacaktır.

- Ne tür bi yardım gerekli ;

Tabiki maddi destek gerekli ama 50 100 TL gibi paralar değil bağış sistemine ne kadar yatırmak isterseniz 1 TL de olabilir 5 TL'de olabilir.

- Eğer müzik sektörü para kazandırıyorsa neden yardım istiyorum ;

Bildiğiniz gibi youtube her ayın 24'de para yatırıyor ben zaten o güne kadar siteyi bitirmiş olur bilgi girmeye başlarım yani 1 ay ertelemek istemiyorum.
Site açıldı eğer beğenmediğiniz bir neden! (Şart) gelir bana bildirirseniz paranızı 24'nde geri gönderirim sorgusuz.Ama herkes verdiği paranın karşılığını her türlü alır bunla ilgili bir şüpheniz kesinlikle olmasın.

Forumda neler olacak kısaca ; Müzik hızlandırma, Sony vegas dersleri, Sosyal medya kullanımı, Müzik eşleşen geçirme , Müziklerde reklam çıkarma vs.

Sizde sorularınızı sorarsanız size cevaplar verebilirim

Örnek kanal ; Cute Couples - YouTube

Bağışı bu linkten yapabilirsiniz ; https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_s-xclick&hosted_button_id=59V84E7XJCA4U

Benim bildigim kadariyla 145bin sanatçının müzikleri zaten telifsiz olarak geçiyor sadece arayiş önemli.

Bu nedir ya insanlara yardım edeceksen karşılıksız et arkadaşım bi host-domain fiyatı ne kadar sanki ?

Benim bildigim kadariyla 145bin sanatçının müzikleri zaten telifsiz olarak geçiyor sadece arayiş önemli.

Türkler para kazandırmıyor ben size yabancılar üzerinden miley rihanna gibi ünlüler üzerinden para kazanmayı göstereceğim

Ben varım. Dün gece konundan gaza gelip hızlandırma çerçeve ekleme vs yaptım saatlerce ama eşleşenden geçemedi bi türlü. Nasıl yapıldığını bir bulabilirsek forum olarak harika olur.

0'dan alıp her konuyu anlatacağım tabiki bunlarada eşleşenler dahil olucak tek yapmanız gereken gönlünüzden kopanı bağış yapmak

Bu nedir ya insanlara yardım edeceksen karşılıksız et arkadaşım bi host-domain fiyatı ne kadar sanki ?

Ben sizden hosting domain parası istediğimi söylediğimi hatırlamıyorum 0'dan tema yaptıracağım diyorum ve 200 milyona yakın tutucak.
Ben bunların hepsini cebinden ödiyeceksem siteyide paralı yaparım zaten sizden 20 Tl yatırın demiyorum 1 TL bile kabulumuzdur diyorum

hocam bu bilgilerin hepsi bu forumda geçmiş günlerde paylaşıldı

Paylaşıldıysa deneyin eğer geçebilirseniz devam edin kanalım burda örnek ; http://www.youtube.com/user/Cutecoupless1

seni bildim bileli müzik işi içindesin.
Madem bu kadar şeyi biliyorsun, senin çoktan bu kategoriden parayı kırmış olman lazım.
Hadi diyelim aksilik oldu paranı alamadın, adamlar sana parayı yatırıp ya seninle aynı sonu paylaşırsa ne olacak.

E-book satışının yeni versiyonu !!!

Cok zor kimse bagis yapmaz basarilar dilerim bu arada illa forum acilmasi sart degil ytparada adminler muzik konusu acar birkac alt forum konulari tamamdir... özeliklige gerek yok

bu bilgileri forumda da paylaşabilirsin dostum

Ben sizden hosting domain parası istediğimi söylediğimi hatırlamıyorum 0'dan tema yaptıracağım diyorum ve 200 milyona yakın tutucak.
Ben bunların hepsini cebinden ödiyeceksem siteyide paralı yaparım zaten sizden 20 Tl yatırın demiyorum 1 TL bile kabulumuzdur diyorum

Ordan sana ne kadar bağış geleceği belli değil belki 250tl gelecek 50 lirayı napıcaksın cebemi atacaksın. Böyle iş olmaz belki temayıda hazır bulacaksın ne yapacağın belli değil.

neden bir videoyu eşleşenden geçirmek cok mu zor ki böyle işlere kalkışıyorsun

seni bildim bileli müzik işi içindesin.
Madem bu kadar şeyi biliyorsun, senin çoktan bu kategoriden parayı kırmış olman lazım.
Hadi diyelim aksilik oldu paranı alamadın, adamlar sana parayı yatırıp ya seninle aynı sonu paylaşırsa ne olacak.

E-book satışının yeni versiyonu !!!

Hocam öncelikle zaten ben her ay 500 Tl garanti para kazanıyorum çok şükür ama book çıkaran admin veya arkadaşlarımızda kesin para kazanıyorlardı ozaman çıkarmasaydılar değil mi ? ama çıkardı sonuçta ben sana aylık belkide rahat milyarlar kazabileceğin bir sistemi öğretiyorum bununda karşılığı sadece 3 veya 5 TL

Cok zor kimse bagis yapmaz basarilar dilerim bu arada illa forum acilmasi sart degil ytparada adminler muzik konusu acar birkac alt forum konulari tamamdir... özeliklige gerek yok

Hocam bağışa göre açıcam eğer kimse yapmazsa siteyi yine açıcam tabi ama ücretli olarak yani para sistemiyle bilgi sahibi olucaklar codecanyon tarzı

bu bilgileri forumda da paylaşabilirsin dostum

Hocam bunlar forumla bitmiyecek aklımda farklı projelerde var ücretsiz bot çıkarmak gibi forum sadece bir başlangıç olucak.

Ordan sana ne kadar bağış geleceği belli değil belki 250tl gelecek 50 lirayı napıcaksın cebemi atacaksın. Böyle iş olmaz belki temayıda hazır bulacaksın ne yapacağın belli değil.

Hocam sizin aklınız sadece bunlara çalışıyor çok şükür forumda beni bilen abilerimizde bilir ben burda e bookda sattım anlımın teriyle kazananlarda oldu aklınız para çalmaktan başka birşeye çalışmıyorsa yatırmazsınız olur biter ama kimseyi yok çalacaksın gibi laflarda bulunmayın.

neden bir videoyu eşleşenden geçirmek cok mu zor ki böyle işlere kalkışıyorsun

Zor değilse buyrun geçirin sonrada bize anlatın hep beraber uygulayalım hocam :)

Örnek kanalındaki salut mu ne o şarkıda reklam çıkmıyor.

Bende sorunsuz çıkıyor resim atabilirim isterseniz

beyler şarkıların frekans ayarlarıyla oynayın (youtube sistemi şarkıları tanımıyor eşleşen dünya engeli vermemesi için)

şarkının video klibinide sağından solundan köşesinden kırkıp biçin extra yazı felan ekleyin güzel bişey yapın yükleyin kime yaparsanız yapın sanatçılar %100 başarılı ama telif gelirse siler süpürür hadi selametle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri