Muzik Konusundakı Damgamı VURDUM !!!!!! :D

• Kullanıcı jackjones53
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
bu taktiği geçtiğimiz temmuz ayında çok denedim ama yemedi.2 saat geçmeden tekrar eşleşen verdi.arkadaş bir şekilde tutturmuş ama umudunu kırmak gibi olmasın fazla süreceğini sanmıyorum.

Bu Forumdakı para kazanma işini iyi bilenlerın bırılerıne yol gosteriyomus gıbı konular acıp kımseye bırsey vermedıgı ıcın bende bu vıdeoyu hazırladıgım halde tekrardan sıldım o yuzden

hevesını kırmak gıbı olmasın ama ben yapmıstım2 saat ıcınde telıf aldım

Rihanna - Stay ft. Mikky Ekko --- # - YouTube
diyen arkadasda burdan bakabıllır para kazanma aktıf hala
o yuzden hiç birşey öğrenmedım dıyemem ama birşey bilenlerın bıldıklerı seylerı anlatmayıp sadece üstünden geçerek cok bomba bilgi vermiş gibi davranması gerçekten cok ayıp madem para kazanma ısını ıyı bılıyosunuz şurda acıklayında ınsanlarda faydalansın.

yazılıyo yok vıdeoya uygun etıket gırın
vıdeoya uygun baslık gırın
acıklamaya etıketlerden koyun vıdeo ıle ılgılı cumleler yazın

yaw bunları herkez yapıyo zaten devlet sırrı dagıtıyomus gıbı nıe buyutuyosunuz varsa bir yöntem adam gibi paylaşın

sözüm bu sekılde davrananlara diğer arkadaslar ustune alınmasın bu forumda cıddı anlamla bılgı dagıtan var zaten bunun canlı örneği muslera abimizdir her nekadar gerçek ısmını bılmesemde :D

jackjones53 ;

""yaw bunları herkez yapıyo zaten devlet sırrı dagıtıyomus gıbı nıe buyutuyosunuz varsa bir yöntem adam gibi paylaşın ""

Sizde 2 gun once paylasacaginizi soylemistiniz ama ben goremedim.

benim de aklıma birşey geldi

subliminal mesajlar var ya algılar duymuyor alttaki sesi

o tarz konuşmalar yerleştirsek videonun altına reklamlara tıkla reklamlara tıkla tarzı

hem şarkının frekansıyla oynamış hem de insanların bilinçaltına girmiş oluruz :)
adsense reklam tıklamayı teşfikten seni içeri atar benden demesi,yıllar önce ben banlanmıştım gençlik hevesi kurbanı olmuştum :)
arkadaşlar vur kaç yaparmısınız bilmem ama,bir sitemden ayda 400usd civarında para kaldırıyodum sonra muyap enseme yapıştı yotube dedim sunucumda müzik yok dedim dinlemediler,müzik yüzünden evine ihtar gelenmi dersin polis gelen mi sorma gitsin onun için site beni ben siteyi terkettim,siz siz olun müzik konusunda dikkatli olun yurt dışında bu konu çok ama çok sıkı tutuluyor,ülkemizde de müyap korkulu rüya,ayrıca google(dmc tarafından) bazen şikayet edilen linkleri bile arama motorundan kaldırıyor google webmaster kullananlar iyi bilir bunu dikkatli olun göze batmayın arkadaşlar...

Herkes birşey bulan bulana ama sonuca ulaşan yok :)

---------- Mesaj saat 08:51:09 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 07:55:45 civarında gönderildi. ----------

Arkadaşlar, peki durum anlaşılırsa sizce sadece kanalmı gider yoksa adsensede patlayabilirmi ?

olay paraya donuyormu *? hayırr... şarkı turku kime ne kazandırdı ? merak ettim.
normal videodan kazanma şansın dağa yuksek bence ;) 3 yada 4 dakıkada birkaç saniyelık gosterım.. zor yaaa...
hemde bide şarkı patlama yapmalı yapacak kı kazanacaksın birde, çok patlayanı zaten orjınalı hemen hooppp kırmızı kartı verıyor :D bur dakonu açılınca baktımda.... yabancı forumlarda boyle özet bilgi topladım.. bilginize arkadaşlar ;) bardak dolu ama oş tarafıda var,,,, artı var ama ekside var... yada tam tersi.. bomba var, patlamayan bombada var yani.... eeeeeeee lanet olsun içimdeki insanlık sevgisine :D ne diye yazıyorum ki herkes boşa da olsa kurek çıksın dimi... neyseee benden bukadar beyler.. kolay gele...

o değilde niye kafanız hep ilegal ve boş işlere çalışıyor? gta oynamıyorsunuz biraz düzgün işler keşfedin. forum sanki nasıl olurda hile hurda ile youtubede ilerlerim forumu olmuş(alınmayın ama) yapan yapsında google didişmek niye bu bir ekmek kapısı sonuçta. bu kafaları biraz değiştirmek lazım. nasıl ilgi çekecek video çekerim hazırlarım buna kafa yorsanıza be güzel kardeşim bizde faydalanalım.

o değilde niye kafanız hep ilegal ve boş işlere çalışıyor? gta oynamıyorsunuz biraz düzgün işler keşfedin. forum sanki nasıl olurda hile hurda ile youtubede ilerlerim forumu olmuş(alınmayın ama) yapan yapsında google didişmek niye bu bir ekmek kapısı sonuçta. bu kafaları biraz değiştirmek lazım. nasıl ilgi çekecek video çekerim hazırlarım buna kafa yorsanıza be güzel kardeşim bizde faydalanalım.

kamera alcak paramızmı var aklıma slowmotion video cekmek geldı ama fıyatına bı baktım kor oluyodum az daha :D

benim de aklıma birşey geldi

subliminal mesajlar var ya algılar duymuyor alttaki sesi

o tarz konuşmalar yerleştirsek videonun altına reklamlara tıkla reklamlara tıkla tarzı

hem şarkının frekansıyla oynamış hem de insanların bilinçaltına girmiş oluruz :)

Alex üstad, bence bunu ne yazmış ne de uygulamış ol. Çok tehlikeli bir yöntem bence. Hem adsense, bırak telif melif davalık bile olabilirsin. Subliminal mesajlar tehlikeli sonuçlar doğurabilir.

Arkadaşlar davalık mavalık işleri bence boş çünkü, aynı şarkı youtubede para kazanmayanlar tarafından yükleniyor. onlar davalık olmuyormu

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri