Nasıl ZENGİN Olunur ?

bySTARK

Kayıtlı Üye
Nasıl ZENGİN Olunur ?

Son 3 aydır iyice kafa yordum bu soruya,
Ama Genel fikrim, YouTube işinden Birikim yapmaktı.
Biraz sermaye yapıp, başka işlere yönelmeyi düşünüyordum,

Fakat Youtube bunu güçleştiriyor.
Türkiye gibi bir yerde, Askeri ücretle bırakın Zengin olmayı, Tuvalete bile gidilmez o parayla.. Malum hayat şartları Elektrik, Su,Telefon internet, Doğalgaz, Ev Kirası, Gıda İhtiyaçları, Giyim İhtiyaçları, Banka Borçları ve Kredi Kartı borçlar, Özel ihtiyaçlar, Planda olmayan masraflar v.s v.s.. uzar gider. Hangi birine yeter o para :) Benim görüşüm bu

Başka fikri olan varsa yazsın.
Zengin olmak için fikirleriniz neler ?

Hocam şu işi bilenler bize gittikleri yolu yaptıkları şeyi söyleseler bizde yeni fikirlerle daha çok para kazanırız ama kimse anlatmıyor hiç bir şey

Justin Bieber'in brezilyada uyurken çekilen videosunu atan kişi olsaydın muhtemelen zenginliğe ilk adımını atmıştın. Yada howtobasicgibi kanallarını id şifresini öğrenip sahibini öldürürsen milyoner olabilirsin

Nasıl zengin olunur sorusunu düşünmemeye başladığın an ilk adımı atacaksın

daha çok nasıl popüler olunur onu düşün :D daha sonra zenginlik gelir ;)

pewdiepie gibi kanal açarsan zengin olursun günlük kazancı 3 - 46 k dolar arasıymış

---------- Mesaj saat 15:35:20 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:33:37 civarında gönderildi. ----------

Sen sor ben söyliyim

sa sizi forumda mesajlarını görüyorumda mesela ben 3 4 kanal açsam 1 kanalda 3 üncü taraf verdikçe para kazanmalar gidiyor sizin 20 adsense hesbaınız olsa 50 kanal bağlıyosunuzdur birine en az para kazanmada sorun olmuyormu hocam sizin yada nasıl önlemler alırız tteşekürler

Justin Bieber'in brezilyada uyurken çekilen videosunu atan kişi olsaydın muhtemelen zenginliğe ilk adımını atmıştın. Yada howtobasicgibi kanallarını id şifresini öğrenip sahibini öldürürsen milyoner olabilirsin

O videoyu o adamdan sadece 50 dk sonra yüklemişim ama kanalım spam olmuş 128 de kaldı izlenim..Daha bugün atanlar bile 5 k izlenime ulaştılar şans olmayınca olmuyor.:mad:

google gibi düşüncen millete umut verip dolandırmak hilesiz hurdasız kimse zengil olmamıştır hep milleti kandırarak zengin oluyorlar google bu güne kadak 56151351351 kişinin emeğine girmiştir sonucu olarak 565165465 kölesi 65416516598495184 parası var

Öncelikle internetten para kazanma konusunda söyleyeyim. Zenginlik değil de ek gelir diyelim tabi ki başlangıç aşamasında.

Ya bu uğurda para kazanmış kişileri takip edeceksiniz, yaptıklarını uygulayacaksınız ya da kendiniz araştırıp bulacaksınız. Ben çok sayıda e-book aldım bu konuda ve alırım çünkü internet var oldukça e-ticaret olacak haliyle para kazanma da olacak.

Öğren-uygula-kontrol/takip et-paranı al. Benim prensibim budur.

Zenginim demiyorum ama para kazanıyorum internetten. Çünkü daha başlangıçtayım. Zenginlik bence kendine yeter parayı kazanmaktır.

pewdiepie gibi kanal açarsan zengin olursun günlük kazancı 3 - 46 k dolar arasıymış

---------- Mesaj saat 15:35:20 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:33:37 civarında gönderildi. ----------

sa sizi forumda mesajlarını görüyorumda mesela ben 3 4 kanal açsam 1 kanalda 3 üncü taraf verdikçe para kazanmalar gidiyor sizin 20 adsense hesbaınız olsa 50 kanal bağlıyosunuzdur birine en az para kazanmada sorun olmuyormu hocam sizin yada nasıl önlemler alırız tteşekürler

Benim 20 adsensem yok çözüm olarak 2 telif alan kanalı siliyorum. Çok sayıda dünya engellemesi olan kanalı ya hiç bağlamam yada bu sayı arttıkça kanalı silerim. Para kazanmanın gitme sebebleri bunlar 2 adsensim para kazanma gitti biri 2 telifli kanal diğeri çok sayıda dünya engellmesi çözümde yazdığım gibi

google gibi düşüncen millete umut verip dolandırmak hilesiz hurdasız kimse zengil olmamıştır hep milleti kandırarak zengin oluyorlar google bu güne kadak 56151351351 kişinin emeğine girmiştir sonucu olarak 565165465 kölesi 65416516598495184 parası var

Çok para haramsız olmaz lafı doğrudur da. Googlenin emeğine girdiği bir örnek ver ? Adamlar yasal çalışıyor. Kendi çektiğiniz videolardan para kazanin diyor. Hadi telif riski olmayan amator videolarda yükledik diytelim. elalemin kanalini kopyalayıp spam yapip bot hile hurda kullanıp kanaliniz kapaninca google mi emek hırsızı oluyor?

Benim 20 adsensem yok çözüm olarak 2 telif alan kanalı siliyorum. Çok sayıda dünya engellemesi olan kanalı ya hiç bağlamam yada bu sayı arttıkça kanalı silerim. Para kazanmanın gitme sebebleri bunlar 2 adsensim para kazanma gitti biri 2 telifli kanal diğeri çok sayıda dünya engellmesi çözümde yazdığım gibi

eyv bunları dikkate alarak devam edelim bakalım nolcak

abi sana sormak istediğim bir şey var 1 adsense'e kaç kanal bağlıyorsun ben şöyle ayrım yapmayı düşünüyorum günlük 5 üstü getirenler 1 adsese'e 1 getirenler birine güncel olanlar birine tehlikeli olanlar birine

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri