Neden Olmuyor? Nerede Yanlış Yapıyorum?

• Kullanıcı carmeena
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

carmeena

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar ben bu işle 1 yılı aşkın süredir uğraşıyorum. Fakat pek de bir gelir sağlayamadım hatta hiç sağlayamadım diyebilirim.. Açıkçası artık bırakma noktasına geldim çünkü hem kazanamıyorum cebimden para gidiyor hem zaman kaybı. Üniversitede öğrenciyim günümün çoğu zamanı bilgisayar başında geçiyor ve o zamanın da hepsini bu işe veriyorum. Aslında çok bir şeyde de gözüm yok yani benim için kiramı çıkartsa yetecek bir mebla istiyorum ama o bile olmuyor yani. Günde 25 kuruş gibi gülünç gülünç rakamlar hep. Bu üniversitede 7. senem artık evden para alamayacak durumdayım bu sene de okulu bitirmek zorundayım çalışmaya da çok imkanım yok projelere çizimlere zaman ayırmaktan. 300 lira kiram var bunu çıkartsam yeter aslında ama ben bunu beceremedim sanırsam. Çizgi film çalıştım 1 haftaya kanallar pert oldu, yabancı dizi çalıştım maksimum 10 güne pert oldu ya da izlenim almadı dizilerim. Amerikan tv showları falan denedim onlar da bir süre sonra kapandı, amatör şarkıcılar şarkıları denedim onlardan da kazanamadım. yani bir çok kategoriye girmeme rağmen bir kazanç elde edemedim diyebilirim. Sizce nerede yanlış yapıyorum, neden olmuyor yani? Gözden kaçırdığım yer neresi olabilir? Kafayı yemek üzereyim akıl verebilirseniz sevinirim.

çok kötü durum ben de üniversiteyi 6. yılım sonunda bırakmıştım. yt le falan uğraşmak yerine bir an önce okulu bitirmeye bak bence. bitmiyorsa da okulu bırakıp kpss ye girmelisin.

Son düzenleme:
Hadi bu tavsiyem sana gelsin. yabancı dizi çalışırken diziyi yükle 1 gün sonra sil.vurkaç yap yani.Zaten yabancı dizilerden bir kaçı dünya engeli vermiyor.Sadece ses esleseni veriyor ama oda şarkıyı kaldır kısmından siliniyor.

Kazananlar nasıl kazanıyor? deyip yoluna devam etmelisin.

---------- Spam Engelliyici 14:21 ---------- Önceki Mesaj 14:21 ----------

Hadi bu tavsiyem sana gelsin. yabancı dizi çalışırken diziyi yükle 1 gün sonra sil.vurkaç yap yani.Zaten yabancı dizilerden bir kaçı dünya engeli vermiyor.Sadece ses esleseni veriyor ama oda şarkıyı kaldır kısmından siliniyor.

Ayın 12sinde de 10 bin kazandıysa 100tl kesinleşsin :)

Kazananlar nasıl kazanıyor? deyip yoluna devam etmelisin.

---------- Spam Engelliyici 14:21 ---------- Önceki Mesaj 14:21 ----------

Ayın 12sinde de 10 bin kazandıysa 100tl kesinleşsin :)
hacım bana hiç o şekilde ciddi bir kesinti olmadı.normalde gugıl amcam ne kadar kesiyorsa o kadar kesinti oluyor :) fazlasına rastgelmedim daha.çok vurkaç yaptık.

Arkadaşlar tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Diziyi yükleyip 1 gün sonra silmeyi deneyeceğim, iyi izlenim alan dizilere bir bakayım. Vurkaç taktiğini denememiştim hiç.

Arkadaşlar bende dizi yüklüyorum vurkaç yapmıyorum direk yüklüyorum telif geliyor kazandıklarımdan normal kesinti yapılıyor

bi zamanlar bende benzer durumdaydım,
Benim seçtiğim yol Youtube oldu, bu işte araştırmak çok önemli ve fikir üretmek gerek

Uzun lafın kısası, 4 Yıl Üni okumak ve sonunda ayda en fazla 2000 - 3000 TL sabit para için deyermi deymezmi siz karar verin,
Youtubede bu parayı günde kazanmak çok kolay, yeterki doğru yöntemi bulun,
Örnek olarak 8 Ay önceki kazancımdan bi kaç örnek vericem,
Lütfen yanlış anlaşılmasın, burda demek istediğim olay bu paraları ve daha fazlasını kazananlar var, Bu işi Hobi olarak değil, iş olarak yapmak gerek
Özgün çalışırsanız çok daha fazlasını kazanabilirsiniz,
Doğru, geçen seneye göre falan para kazanmak çok daha kolaydı, şimdi ise her kategoride Telif ve Dünya Engeli var,

Son düzenleme:
bi zamanlar bende benzer durumdaydım,
Benim seçtiğim yol Youtube oldu, bu işte araştırmak çok önemli ve fikir üretmek gerek

Uzun lafın kısası, 4 Yıl Üni okumak ve sonunda ayda en fazla 2000 - 3000 TL sabit para için deyermi deymezmi siz karar verin,
Youtubede bu parayı günde kazanmak çok kolay, yeterki doğru yöntemi bulun,
Örnek olarak 8 Ay önceki kazancımdan bi kaç örnek vericem,
Lütfen yanlış anlaşılmasın, burda demek istediğim olay bu paraları ve daha fazlasını kazananlar var, Bu işi Hobi olarak değil, iş olarak yapmak gerek
Özgün çalışırsanız çok daha fazlasını kazanabilirsiniz,
Doğru, geçen seneye göre falan para kazanmak çok daha kolaydı, şimdi ise her kategoride Telif ve Dünya Engeli var,

jzoRgD.png

Tabi ki asla okulundan vazgeçmemeli
Mustafa sen ne o sabit 3-4 k kazancı ne de değermi dediğin kazancı ne daha fazlasını alamassın zaten bu düşünce yapınla

youtubene bakalım 3-4 ayda bir kere para kazanmakla olmuyor o iş şuan kazancın ne 0 ilerde ne olcak 0 okulu sallamadın sonun ne olcak beğenmediğin 4-5 k ları sabit paraları bulamayacaksında

seninde tavsiyeye ihtiyacın var ben sana söyliyeyim hemen mustafa
Okulu sallama youtube için arastırma geliştirme önemli demişsin ama hiç yapmadığın bir şey sende yap ileride yararı olur dahası varda önce bunları yap sonra konusuruz.

Son düzenleme:
Tabi ki asla okulundan vazgeçmemeli
Mustafa sen ne o sabit 3-4 k kazancı ne de değermi dediğin kazancı ne daha fazlasını alamassın zaten bu düşünce yapınla

youtubene bakalım 3-4 ayda bir kere para kazanmakla olmuyor o iş şuan kazancın ne 0 ilerde ne olcak 0 okulu sallamadın sonun ne olcak beğenmediğin 4-5 k ları sabit paraları bulamayacaksında

seninde tavsiyeye ihtiyacın var ben sana söyliyeyim hemen mustafa
Okulu sallama youtube için arastırma geliştirme önemli demişsin ama hiç yapmadığın bir şey sende yap ileride yararı olur dahası varda önce bunları yap sonra konusuruz.

herkesin kendi kararı, ben sadece 2 farklı yol gösterdim, Seçim size ait
kiminin hedefi okuyup memur olmak ve sıradan hayat sürmek
Kiminin hayali Dünya ya açılmak :)

[MENTION=9703]By_Mustafa[/MENTION] subatta toplam ne kadar kazandın ve galiba sorunsuz parayı almışsın? Özeldende cvp verebilirsin

Okulu 1 sene geç bitir o 1 seneyi yt ye ayır 1 2 ev parası kazan ondan sonra keyfini yaşa :)

Tabi bu dediklerim 2012 2013 ve 2014 ün mayıs ayına kadar ki sürecindeydi şuan durumlar değişik.

herkesin kendi kararı, ben sadece 2 farklı yol gösterdim, Seçim size ait
kiminin hedefi okuyup memur olmak ve sıradan hayat sürmek
Kiminin hayali Dünya ya açılmak :)

işte sen şuan 2 sinde de başarısizsın bu kafa ile düşünce yapısı ilede zor onu anlatmaya çalışıyorum sana sıradan dediğin hayatı bile bulamıcan dünyaya açılma olayıda 4 ayda bir 3-5 k almakla olamz senin o iş yaş.

işte sen şuan 2 sinde de başarısizsın bu kafa ile düşünce yapısı ilede zor onu anlatmaya çalışıyorum sana sıradan dediğin hayatı bile bulamıcan dünyaya açılma olayıda 4 ayda bir 3-5 k almakla olamz senin o iş yaş.

skype ten konuşuyoz ama, herşeyi biliyon diye bişi yok :)
senin bilmediğin farklı projelerim var ve bi sorun çıkmassa 1 yıl sonraki Hedefim
Günde 5.000 TL - 10.000 TL Arası inşallah,
Şimdi diceksiniz aç gözlü falan napcan o kadar parayı,
Gerekirse Cami yaptırırım, Hastane yaptırırım, hayır ederim v.s
Yeterli para olsun :)

skype ten konuşuyoz ama, herşeyi biliyon diye bişi yok :)
senin bilmediğin farklı projelerim var ve bi sorun çıkmassa 1 yıl sonraki Hedefim
Günde 5.000 TL - 10.000 TL Arası inşallah,
Şimdi diceksiniz aç gözlü falan napcan o kadar parayı,
Gerekirse Cami yaptırırım, Hastane yaptırırım, hayır ederim v.s
Yeterli para olsun :)

he he skypeden konuşuyoz sadece diye biliyorum sadece bunlar bişimi :D
neyse yazmada süper mod pusuda bak :p
çekiliş öncesi banlanmayalım :D

arkadaşlar tekrardan tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. okuldan vazgeçmek gibi bir niyetim zaten yok. allaha şükür makina mühendisliği okuyorum. sadece son senemde durumları biraz rahatlatmak için böyle bir girişime bulundum. :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri