Arkadaşlar ben bu işle 1 yılı aşkın süredir uğraşıyorum. Fakat pek de bir gelir sağlayamadım hatta hiç sağlayamadım diyebilirim.. Açıkçası artık bırakma noktasına geldim çünkü hem kazanamıyorum cebimden para gidiyor hem zaman kaybı. Üniversitede öğrenciyim günümün çoğu zamanı bilgisayar başında geçiyor ve o zamanın da hepsini bu işe veriyorum. Aslında çok bir şeyde de gözüm yok yani benim için kiramı çıkartsa yetecek bir mebla istiyorum ama o bile olmuyor yani. Günde 25 kuruş gibi gülünç gülünç rakamlar hep. Bu üniversitede 7. senem artık evden para alamayacak durumdayım bu sene de okulu bitirmek zorundayım çalışmaya da çok imkanım yok projelere çizimlere zaman ayırmaktan. 300 lira kiram var bunu çıkartsam yeter aslında ama ben bunu beceremedim sanırsam. Çizgi film çalıştım 1 haftaya kanallar pert oldu, yabancı dizi çalıştım maksimum 10 güne pert oldu ya da izlenim almadı dizilerim. Amerikan tv showları falan denedim onlar da bir süre sonra kapandı, amatör şarkıcılar şarkıları denedim onlardan da kazanamadım. yani bir çok kategoriye girmeme rağmen bir kazanç elde edemedim diyebilirim. Sizce nerede yanlış yapıyorum, neden olmuyor yani? Gözden kaçırdığım yer neresi olabilir? Kafayı yemek üzereyim akıl verebilirseniz sevinirim.