Nİche Çalışmam Tutar mı Sizce

• Kullanıcı nisyantv
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

nisyantv

Yasaklanmış
İyi Günler 3 Tane Kanalım Var Toplam tanesinde 400 adet videom var.Ana Kanalım Eğitim içerikli olanı ortalama video süresi bir saat ve 300 video bu kanalda var.
Toplam bu üç kanaldan günlük sayfa gösterimi 5 bn civarı tıkı da 250 civarı bu bir hafta oldu diğer iki kanalın reklam yayınlama özelliğini kapattım.
Gel Gelelim Ana Kanalımda, burada okuduğum paylaşımlar neticesinde "Niche" çalışması Uyguladım. Sonucu göreceğiz ama İçerikler Türkçe olduğu için bir türlü 0.02 belasından Kurtulamadım ve sonucu sabırsızlıkla bekliyorum.
Eğitim içerikli videolarım da "college degrees online,
online college degree program,
college degree online,
college course online," Böyle Etiketler Ekledim
Ayrıca İlk Ödememizi de Çekle istedik Oda ayrı bir dert ... İnşallah şu nicheler tutarda bizde İngilizce Çalışma şevki Gelir
Şimdiden vereceğiniz Cevaplar için Sağolun

çalışma yapma yabancı dil yap :D0.02 yi direket katlarsın 2 ye 0.04 .. kafadan gir otamatık kelıme gir katlarsın....

Türkçe videolara ingilzce niche gir sonra bekleki TBM yükselsin

tbm artırarak mercedes c180 almayı düşünen , :0.02 tbm liyim :D

:D

tbm benimde düşük can alıcı bırı pm ile bilgi verebilse keşke

kanalınızın belli bir kitlesi varsa ingilizce video atın 100 kadar eğitim videosu ve videolarla ilgili niche kelimeler girin bir iki hafta sonra sonucu göreceksiniz .

college,online college kelimeleri çöp oldu artık bunlar 2-3 ay önce iyi para veriyordu şuan etkisi sıfır diyebilirim....yeni kelimelre yönelin

edit : çekide bozdrumassın ben 2 aydır uğraşıyorum

çalışma yapma yabancı dil yap :D0.02 yi direket katlarsın 2 ye 0.04 .. kafadan gir otamatık kelıme gir katlarsın....

Abi Öyle Olacak Günlük 250 tık alıyoruz Öğrenc içn iyi ama bende niyeti bozdum :D diğer sitelerden video bulup ingizce çalışacam dil de var kanal üstüne kanal :D

---------- Mesaj saat 00:07:56 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:06:31 civarında gönderildi. ----------

Türkçe videolara ingilzce niche gir sonra bekleki TBM yükselsin

Zaten Öyle Yaptım :) Sonucu Göreceğiz

---------- Mesaj saat 00:09:19 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:07:56 civarında gönderildi. ----------

kanalınızın belli bir kitlesi varsa ingilizce video atın 100 kadar eğitim videosu ve videolarla ilgili niche kelimeler girin bir iki hafta sonra sonucu göreceksiniz .

Kanallarım Eğitim İçerikli olduğu için millet faydalanıyor öyle bir şey yapamam ama yen kanal ve İngilizce Artı nicheli nşallah kurtulurum bu 0.02 den :)

---------- Mesaj saat 00:14:42 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:09:19 civarında gönderildi. ----------

college,online college kelimeleri çöp oldu artık bunlar 2-3 ay önce iyi para veriyordu şuan etkisi sıfır diyebilirim....yeni kelimelre yönelin

Edit : Çekide Bozdrumassın ben 2 aydır uğraşıyorum

Çek sana kurban olsun zaten 110 dolar :D
Abi her videoya ayrı niche girdim örneğin: matematik videosuna "Financial mathematics programs
mathematical programming
mathematics graduate programs
mathematical finance programs
mathematics programs"
Yararlandığım kaynaklar spyfu.com ve adwors

---------- Mesaj saat 00:16:27 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:14:42 civarında gönderildi. ----------

tbm artırarak mercedes c180 almayı düşünen , :0.02 tbm liyim :D

:D

tbm benimde düşük can alıcı bırı pm ile bilgi verebilse keşke

burda Sağosunlar detaylı detylı anlatmışlar az biraz kafa yorsan kendin Öğrenrsin ben şayet burdan öğrendim niche nn ne olduğunu

arkadaşım burdan herkeze sölüyorum alın size elmaz madeni

Colleges-college-degrees kelimlerini çöp ettik 2 aydır artık 0,10 bile zor veriyor

Yeni Niche isteyenler Saglık üzerine gitsin (direk net sölemem düşünün çok bulurusnuz) en az tık başı 10 $ veriyor

arkadaşım burdan herkeze sölüyorum alın size elmaz madeni

Colleges-college-degrees kelimlerini çöp ettik 2 aydır artık 0,10 bile zor veriyor

Yeni Niche isteyenler Saglık üzerine gitsin (direk net sölemem düşünün çok bulurusnuz) en az tık başı 10 $ veriyor

hocam ameliyat malzamesi satımı, fizik tedavi eklediğim etiketler arasında vardı oteller le fizik tedavisi mesala tabi ben toplam 3000 civarı kelime kullandım :D

Izlenime gore tik cok guzel, benim izlenim yuksek tik yok

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri