nisyantv
Yasaklanmış
İyi Günler 3 Tane Kanalım Var Toplam tanesinde 400 adet videom var.Ana Kanalım Eğitim içerikli olanı ortalama video süresi bir saat ve 300 video bu kanalda var.
Toplam bu üç kanaldan günlük sayfa gösterimi 5 bn civarı tıkı da 250 civarı bu bir hafta oldu diğer iki kanalın reklam yayınlama özelliğini kapattım.
Gel Gelelim Ana Kanalımda, burada okuduğum paylaşımlar neticesinde "Niche" çalışması Uyguladım. Sonucu göreceğiz ama İçerikler Türkçe olduğu için bir türlü 0.02 belasından Kurtulamadım ve sonucu sabırsızlıkla bekliyorum.
Eğitim içerikli videolarım da "college degrees online,
online college degree program,
college degree online,
college course online," Böyle Etiketler Ekledim
Ayrıca İlk Ödememizi de Çekle istedik Oda ayrı bir dert ... İnşallah şu nicheler tutarda bizde İngilizce Çalışma şevki Gelir
Şimdiden vereceğiniz Cevaplar için Sağolun
Toplam bu üç kanaldan günlük sayfa gösterimi 5 bn civarı tıkı da 250 civarı bu bir hafta oldu diğer iki kanalın reklam yayınlama özelliğini kapattım.
Gel Gelelim Ana Kanalımda, burada okuduğum paylaşımlar neticesinde "Niche" çalışması Uyguladım. Sonucu göreceğiz ama İçerikler Türkçe olduğu için bir türlü 0.02 belasından Kurtulamadım ve sonucu sabırsızlıkla bekliyorum.
Eğitim içerikli videolarım da "college degrees online,
online college degree program,
college degree online,
college course online," Böyle Etiketler Ekledim
Ayrıca İlk Ödememizi de Çekle istedik Oda ayrı bir dert ... İnşallah şu nicheler tutarda bizde İngilizce Çalışma şevki Gelir
Şimdiden vereceğiniz Cevaplar için Sağolun