Nick Değişimi Bilgilendirme.

• Kullanıcı era
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Site Hakkında
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

era

PHP & MYSQL
Administrator
Nick değişikliği yasak. Ne olursa olsun YASAK.

Nick değişikliği SQL'de ciddi zarara yol açıyor.

Dostum Hayirli olsun..Ayrica Nicki Nasil Değiştiriyoruz ?

Forum yeni. Herkese şimdilik tölerans gösteriyoruz fakat aktifliğin yüklediği zaman üyeler ve sizler için sınırlama getirmek doğru olacaktır. Değiştirmek isteyen arkadaşlar herhangi bir admine mesaj atabilir. Muslera06 abimiz biraz yoğun onun yerine diğer adminlere mesaj atmanız daha uygun olur.

Bende vbully idi Sağolsun Muslera hocamdan rica ettim Vbully Plus yaptı.

Nick değiştirenler imzasına eklesin şöyle 1-2 hafta :D

Forum yeni. Herkese şimdilik tölerans gösteriyoruz fakat aktifliğin yüklediği zaman üyeler ve sizler için sınırlama getirmek doğru olacaktır. Değiştirmek isteyen arkadaşlar herhangi bir admine mesaj atabilir. Muslera06 abimiz biraz yoğun onun yerine diğer adminlere mesaj atmanız daha uygun olur.

Değiştirmek isteyen arkadaşlar herhangi bir admine mesaj atabilir. eyvallah..

O zaman detaylı konu açılır şu 50 kişi sizin yöneticiniz şu diğer 50 kişi sizin yöneticiniz bu diye.X in yöneticisisin benim değil misin ? Kaldıralım sınıfları.
Yani ?

Her üyeye özel yönetici ataması yapmak sizce saçma olmaz mı? İhtiyacınız olan şeyi moderatörlerden birisine mesaj atarsınız yapabilir durumdaysa kendisi yapar yapamaz ise bir üst yetkiliye belirtir. Bu durum içerisinde de anlık cevap beklenmez.

Herkesin işi var gücü var. Anlık cevap vermek zorunda değil kimse!

Eski nick: Gemlikli
Yeni Nick: Muhammed
Olarak değiştirebilirmiyiz?

(Gerçek Adım Muhammed'tir.)

Yani ?

Her üyeye özel yönetici ataması yapmak sizce saçma olmaz mı? İhtiyacınız olan şeyi moderatörlerden birisine mesaj atarsınız yapabilir durumdaysa kendisi yapar yapamaz ise bir üst yetkiliye belirtir. Bu durum içerisinde de anlık cevap beklenmez.

Herkesin işi var gücü var. Anlık cevap vermek zorunda değil kimse!

Anlık beklenmedi zaten.Bildirdim isteğimi yardımcı oldun mu bunu söyler misin ?

Anlık beklenmedi zaten.Bildirdim isteğimi yardımcı oldun mu bunu söyler misin ?
Bana attığın özel mesaj geceydi. Öğle vakitlerinde de yeni mesaj atmışsınız. Durumu söyledim ben de. Beklediniz cevap alamadıysanız yeniden mesaj atmanızın anlamı yok. Bir başka yöneticiye mesaj atın eğer işiniz aceleyse. Yok değilse de bekleyin müsait zamanda hallediyorum zaten.

Bana attığın özel mesaj geceydi. Öğle vakitlerinde de yeni mesaj atmışsınız. Durumu söyledim ben de. Beklediniz cevap alamadıysanız yeniden mesaj atmanızın anlamı yok. Bir başka yöneticiye mesaj atın eğer işiniz aceleyse. Yok değilse de bekleyin müsait zamanda hallediyorum zaten.

Acelem yok ama sizin bu tavırlarınız yüzünden acelem var.Başka yöneticiye mesaj atmadığımı nereden biliyorsunuz ? neyse konu tartısmaya varacak susuyorum.İsteğim için tüm yöneticilere özel mesaj geçerim ben siz zahmet etmeyin gerek yok.

Eski Nick : Haylaz

Yeni Nick : Copyright (Olarak Değiştirmenizi Rica Ediyorum)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri