Nick değişikliği yasak. Ne olursa olsun YASAK.
Nick değişikliği SQL'de ciddi zarara yol açıyor.
Nick değişikliği SQL'de ciddi zarara yol açıyor.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Forum yeni. Herkese şimdilik tölerans gösteriyoruz fakat aktifliğin yüklediği zaman üyeler ve sizler için sınırlama getirmek doğru olacaktır. Değiştirmek isteyen arkadaşlar herhangi bir admine mesaj atabilir. Muslera06 abimiz biraz yoğun onun yerine diğer adminlere mesaj atmanız daha uygun olur.
2 ay önce forumda 5 admin ve 1 süper mod vardı.Değiştirmek isteyen arkadaşlar herhangi bir admine mesaj atabilir. eyvallah..
2 ay önce forumda 5 admin ve 1 süper mod vardı.
Yani ?O zaman detaylı konu açılır şu 50 kişi sizin yöneticiniz şu diğer 50 kişi sizin yöneticiniz bu diye.X in yöneticisisin benim değil misin ? Kaldıralım sınıfları.
Muhammed kullanıcı adı bir başkası tarafından kullanılıyor.Eski nick: Gemlikli
Yeni Nick: Muhammed
Olarak değiştirebilirmiyiz?
(Gerçek Adım Muhammed'tir.)
Yani ?
Her üyeye özel yönetici ataması yapmak sizce saçma olmaz mı? İhtiyacınız olan şeyi moderatörlerden birisine mesaj atarsınız yapabilir durumdaysa kendisi yapar yapamaz ise bir üst yetkiliye belirtir. Bu durum içerisinde de anlık cevap beklenmez.
Herkesin işi var gücü var. Anlık cevap vermek zorunda değil kimse!
Bana attığın özel mesaj geceydi. Öğle vakitlerinde de yeni mesaj atmışsınız. Durumu söyledim ben de. Beklediniz cevap alamadıysanız yeniden mesaj atmanızın anlamı yok. Bir başka yöneticiye mesaj atın eğer işiniz aceleyse. Yok değilse de bekleyin müsait zamanda hallediyorum zaten.Anlık beklenmedi zaten.Bildirdim isteğimi yardımcı oldun mu bunu söyler misin ?
Bana attığın özel mesaj geceydi. Öğle vakitlerinde de yeni mesaj atmışsınız. Durumu söyledim ben de. Beklediniz cevap alamadıysanız yeniden mesaj atmanızın anlamı yok. Bir başka yöneticiye mesaj atın eğer işiniz aceleyse. Yok değilse de bekleyin müsait zamanda hallediyorum zaten.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.