Nihat Hatipoğlu

Konunun suyu kaynamaya başlamış.Temizlik zamanı geldi anlaşılan.Mesajlarınıza dikkat edin.Bu tip hassas konularda daha fazla hoşgörü göstermeyeceğiz.Bu son uyarıdır.Bundan sonra din,siyaset gibi konuları forumda tartışmaya açanlar
6-Futbol takimlari taraftarlarinin karsilikli atismaya varacak yada siyaset dini konularda tartisma ve kalp kirmaya gidecek turde mesajlar yazilmasi,Tahrik etme,kiskirtici sozler yasakdir.
Bu Kuralin ihlalinde 7 Gun Forumdan Uzaklastirma alacakdir.

kuralı gereği cezalandırılacak.Ayrıca konularınızda ve mesajlarınızda doğrudan bireyler hakkında konuşmamaya özen gösteriniz.Ben şimdi onları da temizliyorum çünkü bireyler kendini savunma şansına sahip değiller.Bu nedenle sözlerinize dikkat ediniz ki hem sizler hem de forumumuz zarar görmesin.İyi forumlar...

Bu tartışmalar malesef hep kişisel düşünceye saygı anlamında kalmadığı karşı tarafla empati kurup, uzlaşarak anlaşılmadığı ve bi tarafın saldırıcı cümleler yazmaya başlamasıyla hep bu hallere geliyor o yüzden tamamen yasak olmalı. doğrusu bu

bu 1. silinen mesajım niye sildin ?

Kur'an eliniz ile dokunduğunuz imanınızdır. Bunun için bu imanın farkını fark edelim. Bu farkı fark etmek için ramazan muhteşem bir imkandır.

-Mustafa İslamoğlu-

bu da 2. silinen mesajım niye sildin ?

Bizim, orucu, gereği gibi tuttuğumuzdan, tutuyorsak bunun sonucunu devşirip devşirmediğimizden emin değilim, ama emin olduğum bir şey var ki, oruç bizi tutuyor. Ayakta, dimdik ve başı dik tutuyor. Tutmuyorsa Ramazan’ı festivale, orucu diyete, ibadeti âdete dönüştürdük demektir. “Ramazan Bayramı”yla “Şeker Bayramı” arasındaki mücadeleyi kimin kazanacağı biraz da orucun başını dik tutan ve başını oruçla dik tutan samimi, sancılı mü’minlere bağlı.

Allah sancınızı kabul etsin.
- Mustafa İSLAMOĞLU -

[MENTION=95]neisen[/MENTION] acıklamanı bekliyorum niye silindi üstteki mesajlarım ?

cübbeli hocanın Mustafa İslamoğlu hakkındaki reddiyelerini izleyin bence youtubede var buda pek tekin biri değil :D

bu 1. silinen mesajım niye sildin ?

Kur'an eliniz ile dokunduğunuz imanınızdır. Bunun için bu imanın farkını fark edelim. Bu farkı fark etmek için ramazan muhteşem bir imkandır.

-Mustafa İslamoğlu-

bu da 2. silinen mesajım niye sildin ?

Bizim, orucu, gereği gibi tuttuğumuzdan, tutuyorsak bunun sonucunu devşirip devşirmediğimizden emin değilim, ama emin olduğum bir şey var ki, oruç bizi tutuyor. Ayakta, dimdik ve başı dik tutuyor. Tutmuyorsa Ramazan’ı festivale, orucu diyete, ibadeti âdete dönüştürdük demektir. “Ramazan Bayramı”yla “Şeker Bayramı” arasındaki mücadeleyi kimin kazanacağı biraz da orucun başını dik tutan ve başını oruçla dik tutan samimi, sancılı mü’minlere bağlı.

Allah sancınızı kabul etsin.
- Mustafa İSLAMOĞLU -

[MENTION=95]neisen[/MENTION] acıklamanı bekliyorum niye silindi üstteki mesajlarım ?

Mesajınızda bir sakınca yok.Diğer mesajların arasında yanlışlıkla silinmiş herhalde.İnsanız bizde hatalarımız olabiliyor.Kusura bakmayın.

ayıptır ya gene mesajım silinmiş neyse ya konu hakkında fikir ve düşüncelerimiz + gerçekleri bir daha yazmıyalım ......

ayıptır ya gene mesajım silinmiş neyse ya konu hakkında fikir ve düşüncelerimiz + gerçekleri bir daha yazmıyalım ......

Konu hakkındaki fikirlerinizi forum kurallarına uygun olmayacak şekilde paylaşıyorsunuz.Ayrıca hukuki açıdan da problem yaratabilecek mesajlar paylaşıyorsunuz.Bu sebepten müdahale etmek zorunda kalıyoruz.İyi forumlar...

Benim mesaj boşuna silindi yalnızca görüşümü bildirmiştim kimseye bi laf atmada yoktu

Adamın adını andık yoğun bakıma kaldırılmış, Yaşar Nuri Öztürk'e geçmiş olsun acil şifalar.

Off Off "ici beni yakar,disi eli yakar" diye bi laf var bizim koyde..Yazdirmayin bena simdi burda..Bu adamlarda boyle iste..Guzel halkim cahil halkim ne gorse kanar,kim Allah dese hemen kosar..Ne bilsin karsisindakinin icini,disini karekterini,Hersey Goruldugu gibi olsa ne cabukda anlariz iyi yada kotu oldugunu ama iste oyle degil.

Bosuna birbirinizin kalbini para etmeyecek yada deger verilememesi gereken biri olupda Allah dedigi icin deger verilen kisiler yuzunden kirmayin..Herkes dininide,muslumanliginida baskasinin agzindan degil,Herkesin evinde Muhakak olan Kuran'i Kerim'den Mealinden kendi ogrensin..

Birisi Para icin Din adami,birisi Zenginlerin istedigi tarzdan din adami..Bunlardan bana fayda gellse ne olur gelmese ne olur..Kuran'da yazan disinda farkli birseymi anlatiyorlarda bu kadar hayret ediyoruz seviyoruz,yokmu sizin okumaniz anlamaniz oturup herseyi kendiniz okusanizya,kendiniz direk Kuran'dan ogrenip anlatsanizya.Ama haziri sevdigimzi icin biz okumadan okuyanin anlattigini dinlemek daha hos geliyor..
Saygilarimla.

Off Off "ici beni yakar,disi eli yakar" diye bi laf var bizim koyde..Yazdirmayin bena simdi burda..Bu adamlarda boyle iste..Guzel halkim cahil halkim ne gorse kanar,kim Allah dese hemen kosar..Ne bilsin karsisindakinin icini,disini karekterini,Hersey Goruldugu gibi olsa ne cabukda anlariz iyi yada kotu oldugunu ama iste oyle degil.

Bosuna birbirinizin kalbini para etmeyecek yada deger verilememesi gereken biri olupda Allah dedigi icin deger verilen kisiler yuzunden kirmayin..Herkes dininide,muslumanliginida baskasinin agzindan degil,Herkesin evinde Muhakak olan Kuran'i Kerim'den Mealinden kendi ogrensin..

Birisi Para icin Din adami,birisi Zenginlerin istedigi tarzdan din adami..Bunlardan bana fayda gellse ne olur gelmese ne olur..Kuran'da yazan disinda farkli birseymi anlatiyorlarda bu kadar hayret ediyoruz seviyoruz,yokmu sizin okumaniz anlamaniz oturup herseyi kendiniz okusanizya,kendiniz direk Kuran'dan ogrenip anlatsanizya.Ama haziri sevdigimzi icin biz okumadan okuyanin anlattigini dinlemek daha hos geliyor..
Saygilarimla.

Serkan abi dediğin asla yanlış değil evet bu konuda haklısın milletin eline alıp kuran'ı okumdan gidip her hocayı dinlemesi çok yanlış orada hemfikiriz.

Ama şu var KURAN okada büyük bir deniz ki. Çok yukardan bakarsan küçük gibi gelir yaklaştıkça bu deniz nasıl büyüyorsa. Kuran içine girdikçe,haşir neşir oldukça büyüklüğünü hissediyorsun.

KURAN çok açık bir şekilde yazılmamıştır. Eğer çok açık bir şekilde yazılsaydı zaten dünya'ya geliş amacımız kalmazdı.İmtihan diye birşey kalmazdı.

Mesela sen bazen Ebook çıkrıyorsun bazen öyle bir anahtar kelime kullanıyosun ki. 100 kişi okuyorsa ancak 10'u anlatmak istediğini anlıyordur,o anahtar kelimeyi idrak ediyordur.

Kuran'da öyle abi anahtar kelimelerle donatılmış mükemmel bir eser.Hocalar ( Her hoca için demiyorum ) Bu anhtar kelimelerin aslında ne olduğunu anlayıp müminlere anlatan insanlardır. Bence yol gösterici olarak mükemmel bir iş yapıyorlar.

Ama şu var her hocaya inanmamak gerkli. Sonuçta '' Cehennemde en başta yanacak olanlar milleti yanlış bilgilendiren Hocalardır ''

10 bin tl maaş alıp asgari ücrete ağlayan adam galiba kendisi :)
Aynen Gozunu sevdigim,biz burda bir kermes icin getirelim dedik,6 bin euroya adam soka soka cematin adamlarini araya araya o fiyata zor ikna ettirdikde geldi.Bumu bunlarin dini,din ogretmeleri.Kimsenin oyle gorundugune bakmayin..

Ok illaki ucret alacak ama,senin Ucak biletin gidis donus alinacak,Havalimanindan X6 ile alilip getirilecen,yemegin asin herseyin verilecek,5 yildiz otelde kalacan,1 saat heryerde anlattigin herseyi okuyup gececen ve 6k euro para alacan daha ve bir din adamùisin..Herkes kendi cebine musluman,kendi cebine din adami.Bilgisine tecrubesine saygimiz sonsuz ama gerisi hikaye..

---------- Mesaj saat 14:55:52 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:53:56 civarında gönderildi. ----------

Serkan abi dediğin asla yanlış değil evet bu konuda haklısın milletin eline alıp kuran'ı okumdan gidip her hocayı dinlemesi çok yanlış orada hemfikiriz.

Ama şu var KURAN okada büyük bir deniz ki. Çok yukardan bakarsan küçük gibi gelir yaklaştıkça bu deniz nasıl büyüyorsa. Kuran içine girdikçe,haşir neşir oldukça büyüklüğünü hissediyorsun.

KURAN çok açık bir şekilde yazılmamıştır. Eğer çok açık bir şekilde yazılsaydı zaten dünya'ya geliş amacımız kalmazdı.İmtihan diye birşey kalmazdı.

Mesela sen bazen Ebook çıkrıyorsun bazen öyle bir anahtar kelime kullanıyosun ki. 100 kişi okuyorsa ancak 10'u analtmak istediğini anlıyordur o anahtar kelimeyi idrak ediyordur.

Kuran'da öyle abi anahtar kelimelerle donatılmış mükemmel bir eser.Hocalar ( Her hoca için demiyorum ) Bu anhtar kelimelerin aslında ne olduğunu anlayıp müminlere anlatan insanlardır. Bence yol gösterici olarak mükemmel bir iş yapıyorlar.

Ama şu var her hocaya inanmamak gerkli. Sonuçta '' Cehennemde en başta yanacak olanlar milleti yanlış bilgilendiren Hocalardır ''

Evet evet abdiyar tabiki o konuda hemfikiriz.Cok haklisin ama bunu somuruculuge,kendi menfatine kullananlar var bu yuzden yazdim,Yoksa illaki o konuda bende seninle ayni fikirdeyim.Sahsen ben Fethullah Gulenin butun Vaazlarini vs dinleyen ,gozumu kepirdetmeyen insanim ama iste ne desen bos,ne desen hikaye.Herkes kendi cikarina is yapar hale gelmis dunyada,kimin dogruluguna durustlugune inanacagiz secmek zor.

Aynen Gozunu sevdigim,biz burda bir kermes icin getirelim dedik,6 bin euroya adam soka soka cematin adamlarini araya araya o fiyata zor ikna ettirdikde geldi.Bumu bunlarin dini,din ogretmeleri.Kimsenin oyle gorundugune bakmayin..

Ok illaki ucret alacak ama,senin Ucak biletin gidis donus alinacak,Havalimanindan X6 ile alilip getirilecen,yemegin asin herseyin verilecek,5 yildiz otelde kalacan,1 saat heryerde anlattigin herseyi okuyup gececen ve 6k euro para alacan daha ve bir din adamùisin..Herkes kendi cebine musluman,kendi cebine din adami.Bilgisine tecrubesine saygimiz sonsuz ama gerisi hikaye..

---------- Mesaj saat 14:55:52 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:53:56 civarında gönderildi. ----------

Evet evet abdiyar tabiki o konuda hemfikiriz.Cok haklisin ama bunu somuruculuge,kendi menfatine kullananlar var bu yuzden yazdim,Yoksa illaki o konuda bende seninle ayni fikirdeyim.Sahsen ben Fethullah Gulenin butun Vaazlarini vs dinleyen ,gozumu kepirdetmeyen insanim ama iste ne desen bos,ne desen hikaye.Herkes kendi cikarina is yapar hale gelmis dunyada,kimin dogruluguna durustlugune inanacagiz secmek zor.

abi olay ne biliyor musun.. bizim türk insaı din denilince duruyor.. Ya bir anlasalar bir düsünseler.. Hz. Peygambere (s.a.v) ilk gelen emir oku.. SANA dinin emrediyor oku arastır ogren cabala aklını calıstır.. Allah seni donattı. diğer mahlukatlardan farkın bu. ama körü körüne bağlanıyoruz. bu cok acı bu cok vahim.. Sonuna kadar katılıyorum sana. her evde Kur'an var. Ama Raflarda.... Ac oku arkadas ögren sana ne diyor dinin.. İnsalalh anlayacagız bunları ama iş işten geçmez...!

Fetullah Gülen Hocaefendiyi bende severim.Her Allah diyene inanmayın arkadaşlar. Ama Nihat Hatipoğluda kötü değil şahsen hocam.

Arkadaşlar bir hocanın dediği-anlattığı öğrendiği biliglerdir oda insan hatalıda öğrenmiş olabilir....Dinde 3 kıyas vardır KUR'AN-SÜTTEN-İCMAA bunları göze alacaksın sırasıyla zaten bunların dediğini uygularsan-yaparsan herhangi bir hocaya gerek kalmaz....

örnek : Kur'an da içki haram demişmi ? evet ozmaan içmeyecen
şimdi bi hoca çıkıp şarap haram değil derse ,sen hemen kuranraki alkol haramsdr ayetine sarılacan hocaya değil vb.vb.vb.vb.vb.....

Fetullah Gülen Hocaefendiyi bende severim.Her Allah diyene inanmayın arkadaşlar. Ama Nihat Hatipoğluda kötü değil şahsen hocam.
Hayir ustad kesinlikle kotu bir kisi degil,mukemmel bilgisi ve tecrubesi var ve dogru anlatimlari var ama karekteri bu para ile cok hasir nesir olmalarina kiziyorumù.Yoksa benimde tv'de bir dini sohbet dinledigim oluyorsa bu Nihat hocadan baskasi olmaz oda bi gercek.

Hayir ustad kesinlikle kotu bir kisi degil,mukemmel bilgisi ve tecrubesi var ve dogru anlatimlari var ama karekteri bu para ile cok hasir nesir olmalarina kiziyorumù.Yoksa benimde tv'de bir dini sohbet dinledigim oluyorsa bu Nihat hocadan baskasi olmaz oda bi gercek.

Usta aklıma bi fikir geldi Biz YTpara ailesi oalrak NİHAT HATİPOĞLU hocaya youtube den ayda 5 k $ kazanmayı öğretek dini sohbetlerden para almasın :D:D:D:D

insan oğluyuz illa para lazım işte......hocada olsan ,hacıda olsan para lazım....

Usta aklıma bi fikir geldi Biz YTpara ailesi oalrak NİHAT HATİPOĞLU hocaya youtube den ayda 5 k $ kazanmayı öğretek dini sohbetlerden para almasın :D:D:D:D

insan oğluyuz illa para lazım işte......hocada olsan ,hacıda olsan para lazım....

bence kabuıl eder :D kaçırmaz böle bir parayı :D

Bknz.. Adnan OKTAR :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri