NowoNetwork Tanıtım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hocam nereye bagladıgımızı bilmeden size kanal göndermemizi istiyorsunuz açıklayın ona göre yollayalım kanalları elimde kanal var açıklanmasını bekliyorum şahsen

hocam nereye bagladıgımızı bilmeden size kanal göndermemizi istiyorsunuz açıklayın ona göre yollayalım kanalları elimde kanal var açıklanmasını bekliyorum şahsen
Merhaba hocam.Söylediğinizde haklılılk payı var ama bunu forumda açık bir şekilde paylaşınca sıkıntılar oluyor. Daha önceki partner konularında bu sıkıntılar olmuştu. Onun için şartları sağlayan düşük gelirli bir kanalınız varsa başvurabilir ve davet gelince görebilirsiniz. Teşekkür ederim hocam bize hak vereceğinizi düşünüyorum.

Merhaba hocam.Söylediğinizde haklılılk payı var ama bunu forumda açık bir şekilde paylaşınca sıkıntılar oluyor. Daha önceki partner konularında bu sıkıntılar olmuştu. Onun için şartları sağlayan düşük gelirli bir kanalınız varsa başvurabilir ve davet gelince görebilirsiniz. Teşekkür ederim hocam bize hak vereceğinizi düşünüyorum.

neyi saklıyosunuz anlamıyorum gerçekten siz zaten sözleşmenizi yaptıysanız baska birine gidipde hub vermez heralde

soran arkadaşlarda davet atılan bikaç kişi gördüm sanki onlara sorsunlar

ve bu muhabbette burda bitsin ^^

neyi saklıyosunuz anlamıyorum gerçekten siz zaten sözleşmenizi yaptıysanız baska birine gidipde hub vermez heralde

soran arkadaşlarda davet atılan bikaç kişi gördüm sanki onlara sorsunlar

ve bu muhabbette burda bitsin ^^
Merhaba hocam.sözleşme yapıldı evet ama ana partner sahibi sürekli mail yağmuruna tutuluyor ve bizleride riske atmış oluyorlar .Davet gelip onaylayan arkadaşlar vardır onlara sorup dediğiniz gibi öğrenebilirler iyi forumlar hocam.
Bu tür ana partner açıklayın mesajlarına artık cevap maalesef verilmeyercektir.
Tanıtım ana konuda gerekli açıklamalar mevcuttur. Saygılar.

beyler başvuru sayfası yenilendimi sanki öğlen baş vurduğumda farklı bir site vardı:S yanlış networke mi başvurdum acaba:S

Merhaba hocam ana partnerimizi önceki mesajlarda yarın açıklayacağımızı belirttim.Bizler kanallarınızı bügün bize bağlayın çabuk olun demiyoruz bu sadece bir başlangıç ve tanıtım konusudur.Eksiklerimiz olabilir bunlarıda sizlerin
katkılarıyla dahada artıya çevireceğiz inşallah. Zamanla herşey rayına oturacak hocam. Teşekkürler.

Ana partner neydi acaba?
[MENTION=12014]Karınca[/MENTION] tamam şimdi farkettim galiba arkadaş açıklamaktan vazgeçmiş :D

sahsen ana partner adı açıklanmadıkça kanalları boşta tutar gene baglamam emek verip olusturdugumuz kanallarımızı kim oldugunu bilmedigimiz adı sanı duyulmamış kisilere nasıl gondereyim. varsın bosta dursun. sen ana networku açıklamadıkça kanal baglayacak adam goremiyorum ben bu forumda.

sahsen ana partner adı açıklanmadıkça kanalları boşta tutar gene baglamam emek verip olusturdugumuz kanallarımızı kim oldugunu bilmedigimiz adı sanı duyulmamış kisilere nasıl gondereyim. varsın bosta dursun. sen ana networku açıklamadıkça kanal baglayacak adam goremiyorum ben bu forumda.
Merhaba hocam.Ana partner saklı değil hocam başvuran ve davet gönderilen arkadaşlarımız hangi partner olduğunu gördüler.Biz sadece foruma ve diğer iletişim seçenekleri ile ifşa etme taraftarı değiliz.Vede şu ana kadar başvurular beklediğimizden bir hayli fazla olmuş bulunmaktadır.Tercih sizin hocam gelirsenizde herzaman bekleriz .İyi forumlar.

Beklemediğimz kadar gelen kanal başvurularında dolayı kanal alımları geçici bir süreliğine durdurulmuştur.En kısa zamanda yeni kanal alımları tekrar aktif hale getirilecektir.Göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı tüm foruma teşekkür ederiz.

Son düzenleme:
dün basvuru yapılan kanalların akıbeti nedir hocam? nezman geri donus yapacaksınız

dün basvuru yapılan kanalların akıbeti nedir hocam? nezman geri donus yapacaksınız
Merhaba hocam yazmayı atlamışım.28-29 ve 30 unda saat 8:00 kadar başvurulan ve şartları karşılayan kanallarınıza büyük ihtimal akşama kadar davetiyeleriniz gönderilecektir. Ana partnerimiz bizi bilgilendirdiği anda konudan davetler gönderilmiştir paylaşımı yapılacaktır. Teşekkür ederiz tekrardan yoğun ilginiz için.

1 kanalım var quize bağlı davetiye alsam sorun olurmu. quizden bağlantı kes mi demem lazım sonramı sizin partnere bağlancaz nası oluyor

1 kanalım var quize bağlı davetiye alsam sorun olurmu. quizden bağlantı kes mi demem lazım sonramı sizin partnere bağlancaz nası oluyor
Merhaba hocam.Öncelikle Quız den bağlantısını kaldırmanız gereklidir.Ama benim bildiğim kadarı ile Quıze kanal bağlanırken 3 yıllık bir sözleşmesi vardı Yani bağlantıyı kaldırırmı bilemem.

Merhaba sevgili ytpara üyeleri.28 - 29 ve 30 unda bize kanal başvurusu yapıp şartları karşılayan kanallara davetiyeleri gönderilmiştir.Kanallarınızı kontrol edip davetlerinizi onaylayabilirsiniz.Tanıtım konumuzada yazdım tekrar yazayım kısa süreliğine yoğun gelen kanal başvurularından dolayı alımlarımız kapalıdır Teşekkürler iyi forumlar.

Son düzenleme:
Merhaba sevgili ytpara üyeleri kanal alımlarımız şartlarımız güncelleşmiş şekilde tekrar aktif olmuştur.Saygılar

Merhaba sevgili ytpara üyeleri kanal alımlarımız şartlarımız güncelleşmiş şekilde tekrar aktif olmuştur.Saygılar

"Kanal başvurularında şu an için +18 içerikli videolar hariç diğer tüm içerikler olabilir."

Yani içerik sahibinin kim veya hangi firma olduğu fark etmez diyorsunuz +18 olmasın yeter diyorsunuz doğru mudur?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri