NowoNetwork Tanıtım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ya gerçekten yanlış anlamayın da böyle bi şey yok bu para ya ödenir ya da ödenmez. tatildeyim yurt dışındayım felan. bu bile bir ciddiyetsizlik gerçekten. insanların hayalleriyle bu kadar oynanılmaz. yok böyle bi şeyy.

bırakın birader kimsenin yurtdışında oldugu ya da hindistanda 4 gün tatil oldugu hikaye. 3 gün tatil 28-29-30 mart tarihleri tatil ve eyalete göre değişken.
Bankalar çalışıyor eyaletlerin çogunda.

Ben burdakileri yanlış yönlendiriyormuşum dogru mu acaba? [MENTION=36113]sonosmanlee[/MENTION] Skype görüşmelerini paylaşmanızı bekliyorum.

ya gerçekten yanlış anlamayın da böyle bi şey yok bu para ya ödenir ya da ödenmez. tatildeyim yurt dışındayım felan. bu bile bir ciddiyetsizlik gerçekten. insanların hayalleriyle bu kadar oynanılmaz. yok böyle bi şeyy.
hocam tatilde biz değil **** ana partner sahibi deyip geçiştiriyo zaten adminle gerekli görüşmeler yapılıyor.

bi adam bu paraların üstüne yatmak istese bu forumda olmaz bunu zannetmiyorum. ama arkadaş kiminle irtibattaysa sözüm ona. direk arkadaşı suçlamak ta doğru deği bence.

belliydi böyle olacagı zaten risk almanın anlamı yoktu en başta kanal baglayarak.
5 aylık - 10 postluk adama güvenirsen olacagı bu :)
Bence bundan sonra ödeme kanıtsız Sub-network tanıtımları yasaklanmalı forumda.

Bende direk arkadaşı suçlamanın doğru bir şey olmadığını düşünüyorum önemli miktarda param var içerde ama bu para arkadaşa gönderilmediği sürece arkadaşın da yapacağı bir şey yok.

Bende direk arkadaşı suçlamanın doğru bir şey olmadığını düşünüyorum önemli miktarda param var içerde ama bu para arkadaşa gönderilmediği sürece arkadaşın da yapacağı bir şey yok.
sağaolun hocam en yapıcı açıklaramardan biri arkadaşlar biz elimizden geleni yaptık yapıyoruz ama adam göndermiyorsa ben ne yapayım adamın yeri belli değil yurdu bellideğil. adam ilk anlaşamada herşey soruldsu spamcı gözüyle ve tamam anlaşma sağlandı ama **** şimdi yamuk çiziyor elime silahı alıp vurmaya gidecek halim yok adamı

sağaolun hocam en yapıcı açıklaramardan biri arkadaşlar biz elimizden geleni yaptık yapıyoruz ama adam göndermiyorsa ben ne yapayım adamın yeri belli değil yurdu bellideğil. adam ilk anlaşamada herşey soruldsu spamcı gözüyle ve tamam anlaşma sağlandı ama **** şimdi yamuk çiziyor elime silahı alıp vurmaya gidecek halim yok adamı

hocam inşallah hallolur ne diyelim. yapacak bi şey yok daha önceleri de benzer örnekler yaşadık. kızmak yada sinirlenmek sadce kendimize zarar veriyor

kimsenin [MENTION=36113]sonosmanlee[/MENTION] 'yi sucladıgı yok zaten.Onu değil yaptığı davranışı eleştiriyorum ben.Olumlu geri bildirimde bulunuyorum yani.:)
ama su da bir gerçek 1 haftadır forumdan kimseyi salladığı yok açıklamayı 1 hafta önce yapacaktı.Kimse de adam parayı vermiyor napalım demesin.Ödeme alıp sub-network konusu açacaksın birader o zman.

[MENTION=36113]sonosmanlee[/MENTION] hocam elinden gelenin çok daha fazlasını yap facebook olur başka sosyal paylaşım sayfaları olur adamın iletişim adresi olur yardım al bazı arkadaşlardan elinden gerekirse sosyal paylaşım sayfalarına mesaj atarız yazarız.

2-3 ay bekleyip insanlar ödeme alamıyorsa kimseden alttan almayı bekleme hocam pek yapıcı yorum v.s bekleme eğer sadece adam mesaj atmak bazı diğer türlü tehdit v.s yaparsan bizde yardım ederiz sana.

Arkadaşlar [MENTION=36113]sonosmanlee[/MENTION] skype ytpara yönetim gurubuna aldık, ekran paylaşımı ile gelen ödemelerini inceledik dediği gibi bu patnerden sadece 300 $ ödeme gelmiş, whatsap ve skype konuşmalarını istedik, gerekli incelemeyi yapıp karar verilecektir..

inşallah ödemelerinizi alırsınız..

[MENTION=36113]sonosmanlee[/MENTION] hocam elinden gelenin çok daha fazlasını yap facebook olur başka sosyal paylaşım sayfaları olur adamın iletişim adresi olur yardım al bazı arkadaşlardan elinden gerekirse sosyal paylaşım sayfalarına mesaj atarız yazarız.

2-3 ay bekleyip insanlar ödeme alamıyorsa kimseden alttan almayı bekleme hocam pek yapıcı yorum v.s bekleme eğer sadece adam mesaj atmak bazı diğer türlü tehdit v.s yaparsan bizde yardım ederiz sana.

yok hocam isteyin hakkınızı benim buna hiçbir lafım yok

[MENTION=36113]sonosmanlee[/MENTION]; ve ekibinden kaynaklı bir problem bulunmadığı için ona ve ekibine ban cezası uygulamayacağız ama forumda network konusu açmalarını yasaklıyoruz

NowoNetwork aracılığıyla girdiğiniz network'un iletişim bilgieri aşağıdadır.

201 Varun Arcade-1B, Opp.R-Mall, Ghodbunder Road, Manpada, Thane West, Thane, Maharashtra - 400607 Hindistan
+ 91-9619312849
+ 91-8874259232
+ 91-9820311878
Saat: 11:00 08:00 için
E-posta: [email protected]

India no.1 online video Network SKYGOT DIGITAL NETWORK web sitesi

+ 91-9820311878 buda kendi telefonu whatsapp kullanıyor

Son olarak bilgilendirme yapayım, bu patneri skype ekledim konuştum, gerçekten gönderdiği ödeme 300 $ mış, kanalların bağlantılarının olmadığını, problemli olduğunu söylüyor yani anlayacağınız işi yokuşa sürüyor, Konuyu açan arkadaşı tanımam, hiç bir muhabbetim yok, bu patner de hiç kanalım yok ama işi çözümlemek adına ekledim skype de konuştum ana patner ile konuşmalar aşağıda dır...

ilk başlarda cevap vermedi, blof yaptım konunun FBI taşınacağını söyledim ondan sonra yazışmaya başladı..

Kısacası problem ana patnerde, Konu açan arkadaş da suç yok, konuyu kitlemekten başka yapacak bişey yok arkadaşlar çok geçmiş olsun sizin adınıza üzüldüm :(

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri