Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bu ayin paralarini alamayacagiz galiba yanlis anlamadiysam konuyu. Bütün kanalalrdaki videoalri kontrolden gecirecekler ona göre ödeme yapilacaksa bu ay bosuna calistik sanki.
[MENTION=847]crazykanka61[/MENTION]
Yani bu ayin kazanclari önümüzddeki ay kesinles,eyecek mi? Yeni sisteme bu ayin sonunda geciliyor ve btün kanallar kontrol edilecekse önümüzdeki ay birsey alamayabiliriz. Telif hakki size ait mi degil mi ispatlayin der tuttururlarsa iş ordan çıkacak.
[MENTION=847]crazykanka61[/MENTION]
Yani bu ayin kazanclari önümüzddeki ay kesinles,eyecek mi? Yeni sisteme bu ayin sonunda geciliyor ve btün kanallar kontrol edilecekse önümüzdeki ay birsey alamayabiliriz. Telif hakki size ait mi degil mi ispatlayin der tuttururlarsa iş ordan çıkacak.
gizli videoları content id sahibleri bile görüyor kaldıkı yt göremeyecek. [MENTION=1050]jakabvo[/MENTION]
Daha geçen ay Google yetkilisiyle görüştüm, gelecek yıl Adsense Türkiye'ye açılacak demişti ama böyle bir şeyden söz etmedi. Bence bu mailin doğruluğu yok. Spam biterse Youtube biter.
Evet biz Turk milletiyiz.. Bizim gibi olan milletler yuzunden bu sartlar agirlasiyor.birde ovunuyoruz
Herzaman ki gibi soylemistim, yt yeni guncelleme yapacak sartlar agirlasacak.
Para kazanmalara ve ihtarlara yeni duzenlemeler gelecek diye.
Henu birsey yok ama olursa...
Benim kaybim yok ama bu genele kendimide alacagim.
Kendimiz ettik kendimiz bulduk.!
Bence yanlış düşünüyorsun arkadaş doğru söylemiş. Biz Türk Milletiyiz. Bir şekilde yolunu buluruz. Yapacak bir şey yok adı üstünde Türk'üz. Kanımızda var. Burada ki kurucularda olmak üzere hemen hemen herkes spam yaptı.
Spam yapmakla da bence Türklüğün alakası yok. Zamanında yabancılarda spam çalıştı. Şuan onlar yapmıyor işin olayını bildiklerinden yapmıyorlar. Yakında bizde buluruz bizde yapmayız.
Konuya gelecek olursam bence bu kadar tedirgin olmayın. En fazla 2 - 3 gün yapar bunu sonra para kaynağı kesilince aynen kaldığı yerden devam eder.
Belki şartlarda video yüklemelerde para kazanma geç yanar. Varsın yansın başlık adını asdsadsad yapmayız da başka bir şey yaparız.![]()
Geçmiş olsun herkese. Ben farklı platformlara yöneldim artık. Yt ile yolları ayırmak zamanı sanki. Güncelleme gelsin beklediğim gibi olsa tam yolumu ayıracağım.
farklı platform derken hocam ne gibi?
Ben yanlis dusunmuyorum sen beni yanlis anlamissin.
Biz ve bizim gibi olan milletler dedm. Turkiye olur Rusya olur Ingiltere olur. Bizim gibi dusunenler yuzunden bu kurallar agirlasiyor dedim. Yaniliyorum yani size gore. ozaman bu kurallar neye gore agirlasiyor ?
Spam diyorsunuz ne ala bu konuya degindiniz anlamadim.
Benim bir kaybim olmayacak cun ki gelirimi YT saglamiyor ama kendimide kattim dedim ki.
Cikan her ne olursa olsun kendimiz ettik kendimiz bulduk dedim.
Benim dusuncem ile sizin aciklamaniz cok baska.!
Hayır ben açıkça belirttim. Rusya beni ilgilendirmez ben Türkiye'den de bahsettiğiniz için sadece o kısmı ele aldım.
Madem ben soruyu yanlış anlamışım. Peki bizim düşüncemiz neymiş söyler misiniz?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.