Ocak Ayında YouTube'un Devreye Alacağı Para Kazanma Değişikliği

• Kullanıcı Acoustic
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💵 Para Kazanma, Adsense ve Alternatif Gelir Modell
Bu ayin paralarini alamayacagiz galiba yanlis anlamadiysam konuyu. Bütün kanalalrdaki videoalri kontrolden gecirecekler ona göre ödeme yapilacaksa bu ay bosuna calistik sanki.

Bu ayin paralarini alamayacagiz galiba yanlis anlamadiysam konuyu. Bütün kanalalrdaki videoalri kontrolden gecirecekler ona göre ödeme yapilacaksa bu ay bosuna calistik sanki.

Kazancın kesinleştiyse kesin alırsın.Zaten kanallları kontrol ediyorlar.Para kazanma açık kapalı v.s ona göre kazancını kesinleştiriyolar ve olay bitiyor parayı böyle alıyorsun kesinleştikten sonra videoları kontrol etme diye birşey yok o dediğin olsa dahi daha önceki aşama

[MENTION=847]crazykanka61[/MENTION]

Yani bu ayin kazanclari önümüzddeki ay kesinles,eyecek mi? Yeni sisteme bu ayin sonunda geciliyor ve btün kanallar kontrol edilecekse önümüzdeki ay birsey alamayabiliriz. Telif hakki size ait mi degil mi ispatlayin der tuttururlarsa iş ordan çıkacak.

Yani bu ayin kazanclari önümüzddeki ay kesinles,eyecek mi? Yeni sisteme bu ayin sonunda geciliyor ve btün kanallar kontrol edilecekse önümüzdeki ay birsey alamayabiliriz. Telif hakki size ait mi degil mi ispatlayin der tuttururlarsa iş ordan çıkacak.

Aralık Ayın kazançları Ocak 12 kesinleşicek ve Ocak 12 kesinleştikten sonra o parayı alıcaksın.Hocam yeni sistem hakkında fazla bilgim yok ama kesinleştikten sonra parayı alıyorsun mesele paranın kesinleşmesi.

dediklerinde haklısın-alamayabiliriz
bu denetlemeden önce kanalları silip paralarıda kesinleştirebiliriz aslında yada
gizlemek de çözüm olabilir

gizli videoları content id sahibleri bile görüyor kaldıkı yt göremeyecek. [MENTION=1050]jakabvo[/MENTION]

Herkes yeni yıla mutlu girecek, biz tedirgin.

Kendi Rekorumu kırdım 5 gündür 1 videom bile ne Telif yedi ne Dünya Engeli nede Eşleşen verdi.

Bu uygulamaya beni Teğet geçti.
:D

Ocak'tan sonra ne olur bilemeyiz.

Eğer Ocak 12'de kesinleşecek parayı alamazsam intihar ederim :)

Daha geçen ay Google yetkilisiyle görüştüm, gelecek yıl Adsense Türkiye'ye açılacak demişti ama böyle bir şeyden söz etmedi. Bence bu mailin doğruluğu yok. Spam biterse Youtube biter.

Daha geçen ay Google yetkilisiyle görüştüm, gelecek yıl Adsense Türkiye'ye açılacak demişti ama böyle bir şeyden söz etmedi. Bence bu mailin doğruluğu yok. Spam biterse Youtube biter.

nerede görüştün? görüştüğün kişinin Google yetkilisi olduğundan emin misin?

Evet biz Turk milletiyiz.. Bizim gibi olan milletler yuzunden bu sartlar agirlasiyor. :) birde ovunuyoruz :)

Herzaman ki gibi soylemistim, yt yeni guncelleme yapacak sartlar agirlasacak.
Para kazanmalara ve ihtarlara yeni duzenlemeler gelecek diye.

Henu birsey yok ama olursa...

Benim kaybim yok ama bu genele kendimide alacagim.

Kendimiz ettik kendimiz bulduk.!

Bence yanlış düşünüyorsun arkadaş doğru söylemiş. Biz Türk Milletiyiz. Bir şekilde yolunu buluruz. Yapacak bir şey yok adı üstünde Türk'üz. Kanımızda var. Burada ki kurucularda olmak üzere hemen hemen herkes spam yaptı.

Spam yapmakla da bence Türklüğün alakası yok. Zamanında yabancılarda spam çalıştı. Şuan onlar yapmıyor işin olayını bildiklerinden yapmıyorlar. Yakında bizde buluruz bizde yapmayız.

Konuya gelecek olursam bence bu kadar tedirgin olmayın. En fazla 2 - 3 gün yapar bunu sonra para kaynağı kesilince aynen kaldığı yerden devam eder.

Belki şartlarda video yüklemelerde para kazanma geç yanar. Varsın yansın başlık adını asdsadsad yapmayız da başka bir şey yaparız. :)

Geçmiş olsun herkese. Ben farklı platformlara yöneldim artık. Yt ile yolları ayırmak zamanı sanki. Güncelleme gelsin beklediğim gibi olsa tam yolumu ayıracağım.

Bence yanlış düşünüyorsun arkadaş doğru söylemiş. Biz Türk Milletiyiz. Bir şekilde yolunu buluruz. Yapacak bir şey yok adı üstünde Türk'üz. Kanımızda var. Burada ki kurucularda olmak üzere hemen hemen herkes spam yaptı.

Spam yapmakla da bence Türklüğün alakası yok. Zamanında yabancılarda spam çalıştı. Şuan onlar yapmıyor işin olayını bildiklerinden yapmıyorlar. Yakında bizde buluruz bizde yapmayız.

Konuya gelecek olursam bence bu kadar tedirgin olmayın. En fazla 2 - 3 gün yapar bunu sonra para kaynağı kesilince aynen kaldığı yerden devam eder.

Belki şartlarda video yüklemelerde para kazanma geç yanar. Varsın yansın başlık adını asdsadsad yapmayız da başka bir şey yaparız. :)

Ben yanlis dusunmuyorum sen beni yanlis anlamissin.

Biz ve bizim gibi olan milletler dedm. Turkiye olur Rusya olur Ingiltere olur. Bizim gibi dusunenler yuzunden bu kurallar agirlasiyor dedim. Yaniliyorum yani size gore. ozaman bu kurallar neye gore agirlasiyor ?

Spam diyorsunuz ne ala bu konuya degindiniz anlamadim.

Benim bir kaybim olmayacak cun ki gelirimi YT saglamiyor ama kendimide kattim dedim ki.

Cikan her ne olursa olsun kendimiz ettik kendimiz bulduk dedim.

Benim dusuncem ile sizin aciklamaniz cok baska.!

Ben yanlis dusunmuyorum sen beni yanlis anlamissin.

Biz ve bizim gibi olan milletler dedm. Turkiye olur Rusya olur Ingiltere olur. Bizim gibi dusunenler yuzunden bu kurallar agirlasiyor dedim. Yaniliyorum yani size gore. ozaman bu kurallar neye gore agirlasiyor ?

Spam diyorsunuz ne ala bu konuya degindiniz anlamadim.

Benim bir kaybim olmayacak cun ki gelirimi YT saglamiyor ama kendimide kattim dedim ki.

Cikan her ne olursa olsun kendimiz ettik kendimiz bulduk dedim.

Benim dusuncem ile sizin aciklamaniz cok baska.!

Hayır ben açıkça belirttim. Rusya beni ilgilendirmez ben Türkiye'den de bahsettiğiniz için sadece o kısmı ele aldım.

Madem ben soruyu yanlış anlamışım. Peki bizim düşüncemiz neymiş söyler misiniz?

Hayır ben açıkça belirttim. Rusya beni ilgilendirmez ben Türkiye'den de bahsettiğiniz için sadece o kısmı ele aldım.

Madem ben soruyu yanlış anlamışım. Peki bizim düşüncemiz neymiş söyler misiniz?

Al bir tartisma ortami daha :)

Kardesim soyledigim sey gayet basit ya niye terts yerlere cekmeye calisiyorsun. ?

arkadasimiz demis ki Biz Turkuz bir yolunu buluruz demis.
Bende dedim ki iste biz ve bizim gibi milletler yuzunden bu sartlar agirlasiyor.
Biz normal yoldan gitmeyi sevmiyoruz. Bakin biz diyorum siz demiyorum :)
Ben kendimide katiyorum ama neden ben dahil herkes Turk degil birtek sen Turksun sanirim cun ki tek sen savunmaya gectin :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri