Ocak Ayında YouTube'un Devreye Alacağı Para Kazanma Değişikliği

• Kullanıcı Acoustic
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💵 Para Kazanma, Adsense ve Alternatif Gelir Modell
İnşallah dediğiniz gibi sadece partnerleri normalleştirme çabasıdır bunlar açıkçası korkmuyor değilim diğer ihtimalden.

Artık adsense ban gelirse şaşırmayın :)

Samsung Galaxy S4 ile gönderildi yazım hatası olabilir

cok sacma yt boyle buyuk degisiklikler yapacak ve kendisi resmi bir aciklama yapmayacak sacma :D eger partnerler yapiyorsa aciklamayi o,zaman degisiklikler partnerler ustunde olacaktir

sirf bu yuzden kanal acmayi durdurdum simdilik
Esas simdi kanal acmaya hiz vermelisinki bu olay gerceklesecegini ve baya iyi bir sistemle geleceklerini dusunerekden simdiden surekli calistiginiz kategorilerde yada kanallarda Yiginak yapmaniz gerekiyor.Zaman durulacak zaman degil ustad ;) :D

Esas simdi kanal acmaya hiz vermelisinki bu olay gerceklesecegini ve baya iyi bir sistemle geleceklerini dusunerekden simdiden surekli calistiginiz kategorilerde yada kanallarda Yiginak yapmaniz gerekiyor.Zaman durulacak zaman degil ustad ;) :D

Haklısın üstad, son 3 gün abanmak lazım biraz :) Şu para kazanmadan tırsmasam pis burun şeklinde yükleyecem ama para kapanma oldu mu kanallar şevk kırılıyor!

Hocam bu guncelleme suan kanalimizda bulunan videolaridami etkileyecek

itiraf edıyorum bnm yüzümden.. yt işine girdim tam para kazanmaya basladım.para kazanmaların kapatılması durumu patlak verdi.. işi bıraktım 2 3 ay kadar ortalık durulsun baslarım dedım. ve basladım daha 2 3 gundur para kazanmaya basladım ve sımdı de bu muhbbet cıktı..benm yüzümdeenn

haklısın üstad ama adsenseye bağlamayacağım bu güncellemenin sonunu görene dek :)

Bize sökmez güncelleme felan bizler ne güncellemeler gördük geçirdik, hayırlısı ile bunuda atlatabilecek kapasiteye ve güce sahibiz, inşallah herşey daha güzel olacak ... Rahat olun beyler ;)

youtube otamatık denetleyecek, istediğin videonun fişini çekecek.... yanı partnerde olsa youtubenın kontrolunde videolar bir unlem çıkacak, para kazanma kapancak kanallarda... way be... partnerde adsense gbi sıkı denetımde artık

Arkadaşlar rahat olun ve sadece herkezin kendi amatör videolarını paylaştığı bir sitenin ne kadar salakça olacağını düşünün... Kendi içimizde daha da çok büyütüyoruz... Olacaklar şunlar ki; vur kaç dönemine nokta koyarlar bu kesin, dizi film fragman vs. biter bu da kesin, GERİSİ İÇİN ARKANA YASLAN VİDEO KAS DEVAMMMMMM

bu olaylar başladımı :D inceleniyor felan diyora ya bazen soru işaretei çıkıyor bu buyüzdenmi :D

İyice tedirginleştim şimdi :D azda kaldı ayın 10unua bekleyelim bakalım ne göreceğiz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri