Ödeme almada muafiyet sınırı var mı?

• Kullanıcı arme
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

arme

Kayıtlı Üye
başlığa vergi yazıp insanları tedirgin etmek istemedim.
eski bir hesabımda 20 k para birikmiş daha önce bir kaç sorundan dolayı parayı alamamıştım. banka üstüme değil, 20 k alsam bir defaya mahsus vergi sorunu olur mu? bir sınırı var mı?

Bu konuda kimsenin dediğine güvenme, sıkıntı olur diyen de kendince söyler, sıkıntı olmaz diyen de. Kime ne şekilde el attıklarını kimse çözemedi halen, o yüzden ödeme alacağın kişiye "sıkıntı çıkarsa ben karşılayacağım" diye söz verip halledebilirsin, olursa da sorun çözeceksin başka bir seçenek yok.

vergi oarası verilir ama bir defaya mahsus o kadar belge git gel çok mantıksız olacak. nasıl karar vereceğim bilmiyorum, banka hesabı sahibininde para ihtiyacı cae 1k ona verecektim. biraz daha beklemekte fayda var gibi..

İşini sağlama almak istiyorsan tanıdığınin şirket hesabına çek vergiyi hesaplayalıp kalanı parayı al.

Bir defaya mahsus bir şey olmaz diye düşünmek bir kerelik para için risk almak oluyor. Degmez bence. Komisyon dahilinde istisna banka hesabi olan bir arkadaş yardımcı olur belki konu açarsan. Tabi güven meselesi de var

Bir defaya mahsus bir şey olmaz diye düşünmek bir kerelik para için risk almak oluyor. Degmez bence. Komisyon dahilinde istisna banka hesabi olan bir arkadaş yardımcı olur belki konu açarsan. Tabi güven meselesi de var

eski bir hesabımda 20 k para birikmiş daha önce bir kaç sorundan dolayı parayı alamamıştım. banka üstüme değil, 20 k alsam bir defaya mahsus vergi sorunu olur mu? bir sınırı var mı?

[MENTION=86892]başaramadıkabi[/MENTION] çok doğru yazmış hocam, birine çektirip parayı sadece %15 ile vergisinden muaf olabilirsin [MENTION=14158]arme[/MENTION] hocam

google gır reıs muhasebecı yaz bolgende ucetsız muhasebecıden bılgı alabılırsın yada bolgendekı vergı daıresının ıletısımını bul bılgı al ısın uzmanından ogrenmende fayda var

Kriptodan falan çeksen anlarım sorun olmazdı da , Adsense vergiye tabi arkadaşların dediği gibi başkasının üstüne çekiliyorsa çek %15 kesersin birşey olmaz , ama yine de o tutardan sorun olacağını sanmıyorum

ziraat bankasından vergi dairesine bağlı bir hesap aç ve ödemeyi oraya al.
Otomatik olarak vergisini alıyorlar.

ziraat bankasından vergi dairesine bağlı bir hesap aç ve ödemeyi oraya al.
Otomatik olarak vergisini alıyorlar.

merhaba hocam ben kendi hesabıma daha önce para almıştım vergi muhafiyet belgesi alırsam geriye dönük bir inceleme çıkar mı? yoksa başkası üzerine açıp oradan mı muhafiyet belgesini vermeliyim. 4 aydır para adsensede duruyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri