Ödemesi isleme girmeyenler

evet şimdide ben TEZ imi açıklıyorum :

Bazı teknik sebeplerden dolayı ,bazı adsenseler ödenmedi (bizlerinki)-dolayısıyla işleme girmeyen adsenseler tek tek incelenmeye başlandı..

sonucunda spam tespit edilenler BANLANMAYA başladı !

Bazı teknik sebeplerden dolayı ,bazı adsenseler ödenmedi (bizlerinki)-dolayısıyla işleme girmeyen adsenseler tek tek incelenmeye başlandı..

Bencede aynen böyle. O yüzden yeni adsense açmaya bakın beyler ve fazla kanal bağlamayın :)

benim adsenseye altı üstü iki kanal bağlı ve üç aydır sadece birine bir gün giriş yaptım.
beklesek mi ne yapsak mı bilemedim gitti.

Hadi diyelim spamdan dolayı kapandı. Neden diğer hesaplar ödeme aldı. Yeni bir şeyler denediler o da bizi vurdu

benim adsenseye altı üstü iki kanal bağlı ve üç aydır sadece birine bir gün giriş yaptım.
beklesek mi ne yapsak mı bilemedim gitti.

Senin durum daha kötü [MENTION=12033]daralll[/MENTION] sözleşmeden dolayı giremiyorum diyorsun adsense eğer banlanırsa kanallarda gidicek :(

Katılıyorum hocam sana.

Yalnız bi sorum var site için adsense kullananlardan ban yiyen var mı acaba ?

bıktım artık adsense banlarından-partner kasacağım bundan sonra-adsenseyi yere göğe sığdıramayanlarıda görürüm.. başlarına gelince !!

Benimkisi site icin adsense ban yok ama ben de kaygilanmaya basladim

Tez'inize şöyle bir şey katayım.

Bunun sebebi teknik değil. Yani eğer ödenecek hesaplar incelenecekse bu incelenecek hesaplar şansa ödemesi yapılmayan hesaplar olamaz.

Bak sizin ödemelerde bir sorun oldu hadi bari sorun olmuşken bir de inceleyelim demezler.

Cımbızla seçer gibi seçilir hesaplar veya bir bot ile otomatik bir sistem mantığı ile belli grupta ki adsense hesapları seçilir ve ödemeleri bekletilip hepsi kontrol edilir ama teknik sebep olmaz. Teknik sebeple ödemeler aksatılırsa hesaplara bakmadan ödemeler yapılır.

Şuan yazdığımı ben bile anlayamadım. Demek istediğim hesaplar inceleniyorsa ödemeleriniz bilerek bekletiliyor, hesaplar incelenmiyorsa adsense muhasebe'sinde teknik bir sorun var diyebiliriz.

Edit: Ama banlanan arkadaşları duydukça bu ödeme bekletilmesinin bilerek yapıldığına inanıyorum.

İnşallah herkes sorunsuz alır ödemesini.
Birdahaki ay bu olayın bizim başımıza gelmeyeceğinin garantisi yok.

Bence bu mevzu dalga dalga büyüyecek henüz bende bir şey yok ama bir daha ki benim başıma da gelebilir. Allah hepimize yardım etsin.

Bu durum bir ilk ve sonuclarini kimse bilmiyor. Beklemekten baska care yok.

Bende bir sorun olması şimdiye kadar.

Bu sorunun yaşanması, kapanan kanalların silinmesi ile ilgili olabilir mi aceba.
Sonuçta kapanan kanalı sildiğimiz zaman adsense in veri çektiği kaynağı da silmiş oluyoruz.
Kazanç var veri kaynağı ortada yok.
Bu sorunu bazıları yaşıyor bazıları yaşamıyorsa olasılıklar üzerine bir anket açılması lazım.

[MENTION=9224]mNote[/MENTION] hocam...

Jakabvo , Sume Cevaplarsanız bir çok kişiye yardımınız dokunmuş olur.

1.Banlanan hesap veya hesaplardaki kanallarınıza hiç izlenim gönderdiniz mi?
2.Adsense hesabınızda kaç kanal vardı ve Ne kadarı Spamdan dolayı kapatıldı?

Not: Benim fikrim bu kapanan hesapların ortak bir noktaları olması gerekiyor.

Bende bir sorun olması şimdiye kadar.

Bu sorunun yaşanması, kapanan kanalların silinmesi ile ilgili olabilir mi aceba.
Sonuçta kapanan kanalı sildiğimiz zaman adsense in veri çektiği kaynağı da silmiş oluyoruz.
Kazanç var veri kaynağı ortada yok.
Bu sorunu bazıları yaşıyor bazıları yaşamıyorsa olasılıklar üzerine bir anket açılması lazım.

[MENTION=9224]mNote[/MENTION] hocam...

Ankete hangi soruları ekleyelim. Çok fazla seçenek var. Benim doğru dürüst hiç kanalım kapanmadı bu gelmeyen ödemelerde hiç kapanmadı desek daha doğru olur telif de yok.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri