Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
paraları 1 hafta yatmadı sağa sola saldırır oldular. adam gitmiş forum adına açıklama bekliyoruz demiş. bide yaptığı cok mantıklı gibi konuşuyor daha. keşke banlamasaydınız 1-2 kelime söylerdik bizde.
Bende bir sorun olması şimdiye kadar.
Bu sorunun yaşanması, kapanan kanalların silinmesi ile ilgili olabilir mi aceba.
Sonuçta kapanan kanalı sildiğimiz zaman adsense in veri çektiği kaynağı da silmiş oluyoruz.
Kazanç var veri kaynağı ortada yok.
Bu sorunu bazıları yaşıyor bazıları yaşamıyorsa olasılıklar üzerine bir anket açılması lazım.
[MENTION=9224]mNote[/MENTION] hocam...
mesaj kutunuz dolu hocam, silebilirmisiniz
Bu sorundan sonra yeni banka hesabı girilmiş birincil hesap olarak ayarlan miş test ödemesi alinmiş ödemesini bekleyen var mı?
Şu an sorun eski adsenselerdemi ?
вєякαη;564742' Alıntı:Benim adsenlerin hepsi eski ödeme sıkıntısı yaşamadım ödemesi gerçekleşmeyen adsenseler acaba yeni olabilirmi ?
bende tam tersi eskiler girmedi yeni yüklü girdi ve aldım
вєякαη;564751' Alıntı:eskiler derken ne kadar eski ?benimkiler gibi en az 9 yıllıksa eski diyebilirim senin ne kadar adsensen varki??
![]()
1 2 yıllık. adamlar 5 seneden fazla incelemeyelim felan demez bence. yeniye verioysa eskiyede verir. birşey olmuşturki incelemye aldılar
Since 2005вєякαη;564751' Alıntı:eskiler derken ne kadar eski ?benimkiler gibi en az 9 yıllıksa eski diyebilirim senin ne kadar adsensen varki??
![]()
kimsenin ödeme yaptığı yok.gidip pederden alayım bari![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.