Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
sanmıyorum hocam tanıdıgım abilerim arkadaşlarım var bi türlü ortak bi nokta bulamadık yeni adsensesi olanda var eski olanda var 5 haneli alanda var almayanda var illaki çıkacakda kokusu bekliyoruzBenim işleme girmeyen adsensem kimlik doğrulamasıyla onaylamıştım.
pin gelmemişti eski bir adsense zaten.
işleme girmemenin bununla bir alakası var mıdır sizce arkadaşlar?
Benim işleme girmeyen adsensem kimlik doğrulamasıyla onaylamıştım.
pin gelmemişti eski bir adsense zaten.
işleme girmemenin bununla bir alakası var mıdır sizce arkadaşlar?
Arkadaşlar peki adsensesi kesinleŞİPTE ödeme alamayan çok işi oldumu?
çok kişi oldu
Hadi ya kesinleşipte ödeme alamayan kişi sayısının çok olması kötü olmuş.
O zaman kimse kesinleştiği için ümitlenmemesi gerek desenize![]()
eğer bu ay ödemezlerse ne yapacas onu konuşalım düşünelim bence boş konuşmalar yerine beyin fırtınası yapılsın
ağzını hayra aç hocam ya![]()
ben kötü birşey yazmadım hocam kitlendim bende herkes gibi ayın 22sine kötü hiçbirşey düşünmek konuşmak istemiyorum.
ama her ihtimali düşünmek konuşmak zorundayız hocam A B C planı yapmak zorundayız ipler adamların elinde
doğruda hocam napabiliriz ki vermiyosa napacaz bu iş maille fln olacak iş değil, adaletle de hakkımızı arayacağımız durum yok. e ofisleri yokki toplanıp gidelim. napacaz bence hiç hocam, ekmek google nin ağzında![]()
artık kesinleşmede sevinmek yerine,işleme girmeye sevinsin herkes !
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.