Ödemesi isleme girmeyenler

bekleyen ödemem yok ama ödeme alacak gibi takip ediyorum bu başlığı eğer düzelmezse eninde sonunda başımıza gelecek çünkü...

Beyler şu başlığa yazmayın artık ödeme yapılmayacak.. yapılsa bile ancak ayın 22 sinde yapılır..

HTC One cihazımdan Tapatalk Pro kullanılarak gönderildi

Bu arada ufak bir hatırlatma yapayım benim ödemesi işleme giren hesaplarımın hepside Web/ Youtube AdSensesidir ve en az 5 yıllıktır.

Benim işleme girmeyen adsensem kimlik doğrulamasıyla onaylamıştım.
pin gelmemişti eski bir adsense zaten.

işleme girmemenin bununla bir alakası var mıdır sizce arkadaşlar?

sanmıyorum hocam tanıdıgım abilerim arkadaşlarım var bi türlü ortak bi nokta bulamadık yeni adsensesi olanda var eski olanda var 5 haneli alanda var almayanda var illaki çıkacakda kokusu bekliyoruz

alakası yok,emin olabilirsin..

22 sini bekliyoruz,ödeme gelmezse adsenseyi rezil edeceğim bütün sosyal platformlarda !!!

Arkadaşlar peki adsensesi kesinleŞİPTE ödeme alamayan çok işi oldumu?

eğer bu ay ödemezlerse ne yapacas onu konuşalım düşünelim bence boş konuşmalar yerine beyin fırtınası yapılsın

ağzını hayra aç hocam ya :(

ben kötü birşey yazmadım hocam kitlendim bende herkes gibi ayın 22sine kötü hiçbirşey düşünmek konuşmak istemiyorum.

ama her ihtimali düşünmek konuşmak zorundayız hocam A B C planı yapmak zorundayız ipler adamların elinde

ben kötü birşey yazmadım hocam kitlendim bende herkes gibi ayın 22sine kötü hiçbirşey düşünmek konuşmak istemiyorum.

ama her ihtimali düşünmek konuşmak zorundayız hocam A B C planı yapmak zorundayız ipler adamların elinde

doğruda hocam napabiliriz ki vermiyosa napacaz bu iş maille fln olacak iş değil, adaletle de hakkımızı arayacağımız durum yok. e ofisleri yokki toplanıp gidelim. napacaz bence hiç hocam, ekmek google nin ağzında :(

hade bakalım son 1 hafta bu ödemeyi alamayanların başına gelenlerin bizim başımıza gelmeyeceği garantisi yok bakalım neler olacak

doğruda hocam napabiliriz ki vermiyosa napacaz bu iş maille fln olacak iş değil, adaletle de hakkımızı arayacağımız durum yok. e ofisleri yokki toplanıp gidelim. napacaz bence hiç hocam, ekmek google nin ağzında :(

bekleyelim bakalım bi 22 sini

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri