- Web sitesi
- www.sencene.com
Merhaba arkadaşlar Ogame Adlı oyunu en son bundan 10 yıl önce askere gitmeden oynuyordum, Mailime Mesaj atmışlar, yeni evren açıldı gel diye. Şimdi kayıt oldum tekrardan, Çok az kişi var serverda şu an 700 kişi dolayısı ile Yükselme şansı yüksek o yüzden üye oldum tekrar 10 yıl sonra 
Oyun uzay smilasyon oyunu, Metal Madeni, Kristal Madeni, Deutrium Madeni hammadde üretimi yapılıyor.
Bilimsel araştırma teknolojik araştırmalar tamamlandığında Casusluk, Saldırı için Filo - ( uzay gemileri ) ve Savunma Amaçlı Toplar Silahlar üretiliyor.
Oyunda isterseniz Kademeci olarak Maden üretimi yaparak yükselebilirsiniz.
Dilerseniz Savaşcı olup filo yapıp saldırı yapıp yağma yapıp yükselebilirsiniz.
Ben üye oldum nickim Sencene ittifakta kurdum
oyuna üye olursanız mesaj atın 
Aşağıdaki Linkten Cygnus gezeginine üye olursanız ordayım.
bunda bile Ref varmış eşya hediye ediyormuş iyimi, [MENTION=15947]tugayy[/MENTION] sağolasın
Aşağıdan üye olunuz lütfen
http://tr.ogame.org?refId=129+100667
[FONT=Play, Helvetica, Sans-Serif][FONT=Play, Helvetica, Sans-Serif][FONT=Play, Helvetica, Sans-Serif][FONT=Play, Helvetica, Sans-Serif][FONT=Play, Helvetica, Sans-Serif][FONT=Play, Helvetica, Sans-Serif]Bu linkten Cygnus Gezeginine üye olun
[/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT]
Oyun uzay smilasyon oyunu, Metal Madeni, Kristal Madeni, Deutrium Madeni hammadde üretimi yapılıyor.
Bilimsel araştırma teknolojik araştırmalar tamamlandığında Casusluk, Saldırı için Filo - ( uzay gemileri ) ve Savunma Amaçlı Toplar Silahlar üretiliyor.
Oyunda isterseniz Kademeci olarak Maden üretimi yaparak yükselebilirsiniz.
Dilerseniz Savaşcı olup filo yapıp saldırı yapıp yağma yapıp yükselebilirsiniz.
Ben üye oldum nickim Sencene ittifakta kurdum
Aşağıdaki Linkten Cygnus gezeginine üye olursanız ordayım.
bunda bile Ref varmış eşya hediye ediyormuş iyimi, [MENTION=15947]tugayy[/MENTION] sağolasın
Aşağıdan üye olunuz lütfen
http://tr.ogame.org?refId=129+100667
[FONT=Play, Helvetica, Sans-Serif][FONT=Play, Helvetica, Sans-Serif][FONT=Play, Helvetica, Sans-Serif][FONT=Play, Helvetica, Sans-Serif][FONT=Play, Helvetica, Sans-Serif][FONT=Play, Helvetica, Sans-Serif]Bu linkten Cygnus Gezeginine üye olun
[/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT]
Son düzenleme: