Ogame'yi Duydunuzmu? Browser Oyunu? Çok Sağlamdır

• Kullanıcı Psi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı

Psi

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.sencene.com
Merhaba arkadaşlar Ogame Adlı oyunu en son bundan 10 yıl önce askere gitmeden oynuyordum, Mailime Mesaj atmışlar, yeni evren açıldı gel diye. Şimdi kayıt oldum tekrardan, Çok az kişi var serverda şu an 700 kişi dolayısı ile Yükselme şansı yüksek o yüzden üye oldum tekrar 10 yıl sonra :)

Oyun uzay smilasyon oyunu, Metal Madeni, Kristal Madeni, Deutrium Madeni hammadde üretimi yapılıyor.

Bilimsel araştırma teknolojik araştırmalar tamamlandığında Casusluk, Saldırı için Filo - ( uzay gemileri ) ve Savunma Amaçlı Toplar Silahlar üretiliyor.

Oyunda isterseniz Kademeci olarak Maden üretimi yaparak yükselebilirsiniz.

Dilerseniz Savaşcı olup filo yapıp saldırı yapıp yağma yapıp yükselebilirsiniz.

Ben üye oldum nickim Sencene ittifakta kurdum :D oyuna üye olursanız mesaj atın :D

Aşağıdaki Linkten Cygnus gezeginine üye olursanız ordayım.

bunda bile Ref varmış eşya hediye ediyormuş iyimi, [MENTION=15947]tugayy[/MENTION] sağolasın :D

Aşağıdan üye olunuz lütfen :D
http://tr.ogame.org?refId=129+100667
[FONT=Play, Helvetica, Sans-Serif][FONT=Play, Helvetica, Sans-Serif][FONT=Play, Helvetica, Sans-Serif][FONT=Play, Helvetica, Sans-Serif][FONT=Play, Helvetica, Sans-Serif][FONT=Play, Helvetica, Sans-Serif]Bu linkten Cygnus Gezeginine üye olun

[/FONT]
[/FONT]
[/FONT]
[/FONT]
[/FONT]
[/FONT]

Son düzenleme:
bunda filo takip etmeye başlayın youtube işine elveda deyin:D

sakın girmeyin. zaten yt ile yeterince uykusuz kalıyorsunuzdur. bu oyuna başladıktan sonra kafayı yersiniz.

yanlış hatırlamıyorsam 24.Evrendi ... İlk 10'daydım ne oynardık...

hastalık ya

sandalyelerde az mı uyuduk

saat gece 4 yatsada saldırsak :D

bunun görsel olanı var şimdi piyasada ama adını hatırlamıyorum dark orbit miydi

az mı oynadık 9. evren :) ama hiç bulaşmayın zamanınza yazık :)

Son düzenleme:
Arkadaşlar bende Evren 2.de Oyun 2.siydim. Kullandığım kullanıcı isimleri SeNCeNe , PsiKiYaTRiST , PoLizei , HanGoveR 'di. Kesinlikle arkadaşların yorumlarına katılıyorum. HASTALIK! hemde fena derecede. Askere gitmeme 1 gün kalmış ben hala sabaha karşı oynuyordum ve askere gideceğime inanmıyordum.. Gece yattım o gün yola çıkacağım askere gideceğim gün, saat 11 gibi kalktım bi baktım hesabıma. ISS diye bir şey gelmiş 4 kişi birleşip saldırmışlar benim hesabı pert etmişler bütün filom gitmiş :'( :'( Dedim Evet! şimdi farkettim. BEn ASkere gidiyorum :D :D :D

Cygnus isimli Evren, Valla kayıt olacak arkadaşlar, Sakın fazla kaptırmayın kendinizi gerçekten, YT'ye vakit ayıramazsınız fena bağımlılık yapıyor-- Ama ben eskisi gibi olmam yani umarım. ( Derken bugün hiç yt kasmadım hala metal madeni yapıyorum 600den 414'cü oldum :D )

bunun nesine bu kadar zaman harcadınız sadece yazıymıs:D bende görüntülü bişi sanmısdım boşuna üye olduk :D

13.evrendi yanlış hatirlamiyorsam madenciydim ve siralamada 8. İdim hey gidi günler heyy :) madenci olduğum için sadece nakliyedi işim her dk izleniyordu filom ve 2 sn kilitten kactigimi bilirim :D

arkadaslar bilen varmı böle normal pc oyunu gibi görüntlü olan bişey metin 2 harici bir şey :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri