oğuz sasi :)

• Kullanıcı Sefer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧠 İçerik Planlama & Strateji
hitap ettiği kesime atarlanan adam :D :D

Oyuncular arasında Orkun dışında küfürsüz çeken yok sanırım...Orkunda kitle toplayamıyor bizim veledler gidiyor küfür eden adamı izliyor. Daha geçen özgün kanalıma küçük çocuk gelmiş tüm videolara küfürlü yorum atmıştı sinir oldum. Ettiği küfürleri 30 yaşındaki adam ederken utanması gerekirken o yaşında neler yazmış.

Bu küçük çocuklar internetin yaygınlaşması ile çok farklı hal aldılar. 10 yaşındaki çocuk her yere söver hale geldi. Öyle bir nesil geliyorki ne olacak bilmiyorum.

Gördüğüm en itici youtuber. 5 yıldır webcamle çekiyor.

kaliteli birikimli espirili bir youtuber, forumun çoğuna göre abi konumunda kendisi, itici gelmesi kendisinin istediği bi durum gibi birazda

---------- Spam Engelliyici 10:05 ---------- Önceki Mesaj 10:02 ----------

Oyuncular arasında Orkun dışında küfürsüz çeken yok sanırım...Orkunda kitle toplayamıyor bizim veledler gidiyor küfür eden adamı izliyor. Daha geçen özgün kanalıma küçük çocuk gelmiş tüm videolara küfürlü yorum atmıştı sinir oldum. Ettiği küfürleri 30 yaşındaki adam ederken utanması gerekirken o yaşında neler yazmış.

Bu küçük çocuklar internetin yaygınlaşması ile çok farklı hal aldılar. 10 yaşındaki çocuk her yere söver hale geldi. Öyle bir nesil geliyorki ne olacak bilmiyorum.

internetin deccal olarak lanse edilmesi boşuna degil

oguz reyiis iyidir yav bazen stres atmak icin izliyorum eglendiriyor beni

geçen bu diğer youtuberlar ile olan kavgasından dolayı olan videoyu izledim yok 3 üniversite bitir amerikada master yap tüm ülkeleri dolaş gezmediğin yer kalmasın falan demiş.

Madem bu kadar üniversite bitirdin de niye küfürlü video çekiyorsun ergenler gibi. Boşa dememişler

Mey biter saki kalır,
Her renk solar haki kalır,
Diploma insanın cehlini alsada;
Hamurunda varsa eşeklik, baki kalır..

bu video en normali digerlerini gorseniz herhalde agziniz acik kalir normal degil bu adam dersiniz :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri