Ölecekmiş gibi hissetmek

seric33

Yasaklanmış
Uzun zamandır yapmadım hatta ilk defa yapıyorum desem yeridir. herkesten özür dileyerek içimi döküyorum. Yaptığım hiçbirşey yolunda gitmeden neredeyse elimi attığım herşeyi kurutarak yaşayıp ne kendime ne aileme faydam olmadığını hissetiğim halde gene de hiçbirşey yapamıyorum.Sanki benim dışımda herkesin herseye faydası varmış da bi ben sap gibiymişim. Bazen kendi kendime saçmalık derecesinde düşünceler üretip bu düşünceleri yine kendi kendime olacak şekilde destekleyen artı tezler düşünüyorum( beyinlerimizin kontrol altında olması ve bunun kanıtlanabilirliği gibi şeyler)

Deli olduğumu sanmıyorum mantıklı olan herşeye aslında mantıklı diyebiliyorum ama sorun benim mantıklı dediğim şeyleri kimsenin düşünmemesi yada düşünüyor ama benim gibi gizliyormu acaba sorusu.

2 yıldır yt işindeyim eskiden şu anda olduğumdan kat kat daha mutluydum neredeyse yüzlerce kategoride binlerce kanal yapmışımdır çok çok fazla kazandığım zamanlarda oldu ama asla yetermi kaygısı yada bu çok fazla endişesi gütmedim sonuç olarak bi emeğim vardı. Şu günlerde ne yapsam ne yüklesem diye diye 2 ay geçirdim hala adam akıllı şeyler bulamadım( bu arada taktik kabul edilir :) sonuç olarak tek havesim yt di oda artık hiçbirşey yapamadığım için elimden kaydı.

Bazen saatlerce uğraşıp hiçbirşey yapamadıktan sonra kendimi özel olarak rencide edilen bi insan gibi hissediyorum (yt açısından konuşuyorum sürekli engel vs.)

Tüm bu yaşananların toplamında ise aklımda bi soru var ölüyorum da haberim mi yok ?

Okuduğunuz için teşekürler (kafam güzel değil sadece doluyum).

Uzun zamandır yapmadım hatta ilk defa yapıyorum desem yeridir. herkesten özür dileyerek içimi döküyorum. Yaptığım hiçbirşey yolunda gitmeden neredeyse elimi attığım herşeyi kurutarak yaşayıp ne kendime ne aileme faydam olmadığını hissetiğim halde gene de hiçbirşey yapamıyorum.Sanki benim dışımda herkesin herseye faydası varmış da bi ben sap gibiymişim. Bazen kendi kendime saçmalık derecesinde düşünceler üretip bu düşünceleri yine kendi kendime olacak şekilde destekleyen artı tezler düşünüyorum( beyinlerimizin kontrol altında olması ve bunun kanıtlanabilirliği gibi şeyler)

Deli olduğumu sanmıyorum mantıklı olan herşeye aslında mantıklı diyebiliyorum ama sorun benim mantıklı dediğim şeyleri kimsenin düşünmemesi yada düşünüyor ama benim gibi gizliyormu acaba sorusu.

2 yıldır yt işindeyim eskiden şu anda olduğumdan kat kat daha mutluydum neredeyse yüzlerce kategoride binlerce kanal yapmışımdır çok çok fazla kazandığım zamanlarda oldu ama asla yetermi kaygısı yada bu çok fazla endişesi gütmedim sonuç olarak bi emeğim vardı. Şu günlerde ne yapsam ne yüklesem diye diye 2 ay geçirdim hala adam akıllı şeyler bulamadım( bu arada taktik kabul edilir :) sonuç olarak tek havesim yt di oda artık hiçbirşey yapamadığım için elimden kaydı.

Bazen saatlerce uğraşıp hiçbirşey yapamadıktan sonra kendimi özel olarak rencide edilen bi insan gibi hissediyorum (yt açısından konuşuyorum sürekli engel vs.)

Tüm bu yaşananların toplamında ise aklımda bi soru var ölüyorum da haberim mi yok ?

Okuduğunuz için teşekürler (kafam güzel değil sadece doluyum).
hocam ruhsal sorunların mı var yt için taktikmi istiyorsun tam anlamadım

malesef benım acımdanda yt suan bıtmıs durumda,eskı heves ve hırs yok,
bılıyorum kı emeklerım bosuna gıdıcek ama soyle bırsey var,
tecrube edındım belkı ılerde hersey duzelır kısmet artık

Youtube aslında Eylül'e göre çok iyi durumda adsense kapanmaları filan yok sadece youtube bi kaç güncelleme yaptı

hocam ruhsal sorunların mı var yt için taktikmi istiyorsun tam anlamadım

Kardeş yt şu an 2. planda benim derdim kendimle sanırım sadece içimi döktüm bende ne anlatmak istediğimi tam olarak bilmiyorum gerçekten

---------- Spam Engelliyici 00:38 ---------- Önceki Mesaj 00:36 ----------

Youtube aslında Eylül'e göre çok iyi durumda adsense kapanmaları filan yok sadece youtube bi kaç güncelleme yaptı

evet bu konuya bende katılıyorum ama işin kötü tarafı sanırım benim gibi geride kalan arkadaşları vurdu eskiden kendimi bu konuda iyi sanırdım ben 5 yıldır bir fiil uğraşıp bunu kendimde hak olarak görürdüm şu an ne yapsam olmuyo ve geride kaldığımı hissedip böyle kafayı sıyırıyorum işte :D

Ölmeye nasıl bağladın anlamadım. Bir zamanlar iyi kazanıyormuşsun ve musluk kesilmiş. Bu da seni olumsuz etkilemiş olabilir. O zamanlar kazanabildiğine göre şuan kazanamamak için bir sebep yok. Hali hazırda kazanabilenler de var. Daha ne. İlla olacak diye de birşey yok kimi 5 ay kazanır kimi 5 yıl kimi hiç. Olmuyorsa başka iş bakılmalı. İnsan birşeylerle meşgul olmayınca aklına çok değişik şeyler gelebiliyor normaldir. Tek sana oluyor sanma. Kendini boş bırakmamaya çalış.

İnsan boşta kalırsa bu durum olur. Hayat bağlarını kuramıyorsan bir iş bul ve çalış. Emin ol hayatdan zevk almaya başlayacaksın

Dünya Geçici çok takma,
Bir gün kesin öleceğiz zaten!
Hakka kulak ver , olumlu düşün
yoksa bu dahada ilerler anksiyet'e dönüşür hayattayken ölü gibi yaşarsın ölmekten daha kötüdür.

PC, internet'e,para hırsına kapılma, onlar senin için (dünyalık geçimlik ugraşı geçici) sen onlar için olma o zaman mutlu olursun selametle.

Bu tez, artı tez, anti tez olayı bende de var.

Psikoloji, müzik gibi konularda bir tez üretirim daha sonra kendi iç sesinle bunu destekler nitelikte şeyler söylerim. Sonra kendimi başka birisinin yerine koyup anti tezler üretirim ve bu anti tezlere cevap bulmaya çalışırım.

Garip ama deli olduğumu sanmıyorum :D Varmı anti tezi olan? :D

Yt senin dengeni iyi bozmuş anlaşılan
Bırak kurtul bir an önce.
Reelde şansını dene, buradaki bir çok kişi alternatif arıyor zaten.
Bu ay ban olmaması geçen ayki banları unutturmasın, bu işte artık hiçbirşeyin garantisi yok
Bu işe artık iş değilde hobi olarak bakarsan yt seni üzemez.

Bu tez, artı tez, anti tez olayı bende de var.

Psikoloji, müzik gibi konularda bir tez üretirim daha sonra kendi iç sesinle bunu destekler nitelikte şeyler söylerim. Sonra kendimi başka birisinin yerine koyup anti tezler üretirim ve bu anti tezlere cevap bulmaya çalışırım.

Garip ama deli olduğumu sanmıyorum :D Varmı anti tezi olan? :D

senin ruh haline görünce kendiminkine şükretttim :D

Bende aynı garip düşünceler içindeyim herşey basit geliyor herkes kodlanmış robot sen gerçeksin hepsi sahte matrix felan :D kendini diğer insanlarla kıyaslamak herşey bu kadar basit olmamalı vs degişik derin düşünceler sarıyor benim tahminim çok düşünceli olmaktan kaynaklı yada fazla uyku uyumuyoruz allah zihin açıklıgı veriyor yada beynimizi %1,01 daha fazla kullanıyoruz bunları yazarken bile o tuhaf his sardı :D
not: ölecekmiş gibi hissetmiyorum

Son düzenleme:
Matrix mi izlediniz hocam :D

sakin olun, bende bir şeye yaramıyor gibi hissediyorum ama yarayacağımız gün olacak :D

profesyonel bir destek almanı öneririm.. (psikolojik olarak)

Youtube da durumlar daha iyi hocam şu anda ama eskisi gibi kazanamıyorum ben de haklısın emin ol. Sadece daha ince çalışmak gerekiyor eger ki bunu yapamam diyorsan bir iş bul kendine yok onu da yapamam diyorsan yt ye devam diyorsan acil özgüne başla en azından kafan rahat olur 1 sene sonra ne kadar doğru bi is yaptiğının da farkında olursun.

Yt senin dengeni iyi bozmuş anlaşılan
Bırak kurtul bir an önce.
Reelde şansını dene, buradaki bir çok kişi alternatif arıyor zaten.
Bu ay ban olmaması geçen ayki banları unutturmasın, bu işte artık hiçbirşeyin garantisi yok
Bu işe artık iş değilde hobi olarak bakarsan yt seni üzemez.

hocam zaten hobi olarak yapıyorum ek olarak okulda okuyorum(her sene 3-4 ders vererek tabi (: ) ama sanırım benim dengeyi bozan yt değil yani kafamda hep öenmsiz olarak duruyo

---------- Spam Engelliyici 01:29 ---------- Önceki Mesaj 01:29 ----------

profesyonel bir destek almanı öneririm.. (psikolojik olarak)

aynısını düşünüyorum ama kararsızım ilaç garanti çünkü uyku düzenim 0

---------- Spam Engelliyici 01:31 ---------- Önceki Mesaj 01:29 ----------

Youtube da durumlar daha iyi hocam şu anda ama eskisi gibi kazanamıyorum ben de haklısın emin ol. Sadece daha ince çalışmak gerekiyor eger ki bunu yapamam diyorsan bir iş bul kendine yok onu da yapamam diyorsan yt ye devam diyorsan acil özgüne başla en azından kafan rahat olur 1 sene sonra ne kadar doğru bi is yaptiğının da farkında olursun.

hocam ben o ince çalışmayı yapamadım bi türlü son 5 aydır ne yaptıysam elimde patladı ya ne renderler ne programlar yabncı dilde var ne yabancı sitelerde zaman geçirdim anlatamam ama olmadı yani eskisi gibi yada ona yakın bile olmadı

Bu tavsiyemi kesinlikle küçümseme her zaman yapmaya çalış ferahlar,rahatlarsın İnşAllah
Senin durumlarını çok yaşamış ve zaman zaman yaşayan birisi olarak söylüyorum

Bu durumun ana sebepleri ruhumuzun istediği şeyden geçiyor bana göre inananlar için dua ve ibadet ruhumuzun ilacıdır

Her yaptığımız iyi şeyden sonra içimizde bir ferahlama hissetmemizde bu duruma ayna tutmaktadır.

Dilinden duayı gönlünden ibadeti eksik etmemeye çalış
Ters giden her şey eninde sonunda yoluna girer.

Allahım Kullarına Taşıyamayacağından fazla yük yüklemez.

Rabbim Yar ve Yardımcın Olsun

sosyalleşe bileceğin bir işe girip çalış bu sana çok iyi gelecektir örn:garsonluk,çaycılık,satış elemanı gibi
birde sevgili yaparsan iyi olur :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri