Olumlu yada olumsuz sonucu paylaşın lütfen.

sacrifice959

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar bizde bu işte yeni oldugumuz için, olumlu olumsuz bir sonuç olursa paylaşırsanız sevinirim.

Hatta gelen maili aynen iletirseniz güzel olur gibi..

Arkadaşlar partnerliğimiz hakkında hatamız kusurumuz veya hiçbir öneriniz yok mu:)

Nexus 4 cihazımdan gönderildi

ben başvuru yaptım ama şöyle bir yazı çıktı Your channel has already been registered in our database. Please bear with us a couple of days as we process your application. daha önceden yt networkla yapmıştım ama olumlu olumsuz hiç bir dönüş alamadım nasıl olacak şimdi

ben başvuru yaptım ama şöyle bir yazı çıktı Your channel has already been registered in our database. Please bear with us a couple of days as we process your application. daha önceden yt networkla yapmıştım ama olumlu olumsuz hiç bir dönüş alamadım nasıl olacak şimdi

mesajda : zaten kanalınız veri tabanımızda bulunmaktadır lütfen başvurunuzu değerlendirmemiz için bize birkaçgün verin diyor. dashboard a bakın davet gelmiştir belki

dashboard a nerden bakıyoruz

---------- Mesaj saat 03:56:58 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 03:55:40 civarında gönderildi. ----------

şuan sizde görünen hiç başvurusu kabul edilmiş kişi var mı peki

bu partnerlık duyuyorum, forumda okuyorum , detaylı girmedim, ısınamadım, ileride sizlerin yorumlarına göre bende bir yol ayrımı yapabilirim... ne övülüyor - ne kötulenıyor, demek bir kaç arkadaş dağa girsin bu işe ortak değerlendırme yapılır.

1 videomu 3 ayri kanala yükledim:

Adsense: reklam hemen cikti
awesomeness: reklam hemen cikti
forela: da 2 saatir reklam cikmiyor

Birkac gün bu denemeyi devam ettirecegim.

Hangi network'lara girmek icin herhangi bir takipci, izlenme ve kanalin eski olma sarti yok. Yada soyle sorayim, bu sekilde bir network var mi?

Kanalızı pm atabilirseniz hocam elimizden geleni yapmaya çalışırım hocam

Nexus 4 cihazımdan gönderildi

Dolar yaniyor ama reklam yok.

EDIT:

Videoyu yükleyeli 5 saat oldu, yeşil işik yanıyor ama videoda reklam yok.

Hi Nihat,

We've received your PayPal details and everything has been registered. The partnering process with xxxxxxxx has now been completed and you are now all set to start receiving your network revenue! Congratulations!

Apart from the fact that you should be making more money on your channel there are several more benefits you can get thanks to this partnership.

Just check your channel settings and you will see that it is now possible to customize your channel with a personalized header, to add links to the header and to have a partner button above every video, next to your name. Pretty cool stuff.

So enjoy and again welcome to the Forela network!

Best,

FORELA NETWORK Team

Dolar yaniyor ama reklam yok.

EDIT:

Videoyu yükleyeli 5 saat oldu, yeşil işik yanıyor ama videoda reklam yok.

Videoyu ilk yüklerken Track all countries seçeneği çıkıyor, onu Monetize all countries olarak seçmeniz lazım. Track all countries yapıp kaydettikten sonra Monetize yapsanız bile reklamlar çıkmıyor. Aynı problem bende de vardı bu şekilde çözüme kavuştu.

Arkadaşlar herkese merhaba ben bugun başvurumu yaptım (sifirdb) ilgilendi arkadaş sağolsun yardımcıda oldu şimdi beklemedeyim davet geldiği anda sizlerle paylaşım sonuçları yazarım ama bence partnerliğe geçmek mantıklı neden diye sorarsanız tbm düşükse hemen geçin emin olun normal kazandıgınızın daha fazlasını kazanırsınız.

ispatı sifirdb gösterdi muslera06 hocamında var

arkadaşlar partnere taşımayı düşünüyorum kanallarımı bu parnerde olan arkadaşlar memnun musunuz?

ben gayet memnunum bence taşı.daha ilk ayım ödeme almadım ama hiç bir sorunda yaşamadım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri