Önemli Bir Problemin Çözümü Olabilir...

telifli kanalı silince para kesinleşiyor.belki 3.telifte para kazanmasıda kapanmıştır öyle silmişsinizdir o zaman kesinleşmemiştir.
para kazanma kapanma olayı olmadıkça ne olursa olsun kesinleşiyor, belki biraz fazla kesintiyle.

Ben kanala telif ve dunya geneli geldigi anda tum gmaili silerim param hep kesinlesti

x0RQmR.png

Sanırım bu resim kapak olur ödemesi yatan bazı hocalarımıza. Benim tek yanlışım forumun %99' u böyle biliyor demem oldu. Kusuruma bakmayın.

Sakın denemeyin :) Benden uyarması.. Şöyle ki 2 telif yiyen kanalın diğer videoları gösterime devam ediyor. İnanmayan deneyebilir bakabilir başına telif geldiğinde telif okulundan mezun olmadan :D hadi böyle bıraktık 3. gelirse güm! Kanal gider. Para kazanma gider gitmez diğer kanallar gider gitmez hepsi youtubenin o anki insafı!

Bu gün uyarı geldi şu kanal yüzünden hepsinin para kazanması tehlikede topluluk bilmem ne diyor. Kanalda bir ay öncesinden telif var başka da bir şey yok! Ama çok ta önmesemediğim kanal anında kanalı sildim google artıyı yok ettim.

Cidden youtube ne yaptığını tam anlamıyla bilmiyor ve başa çıkamıyorlar.

Enınde sonunda patlayacağız o zaman kadar ne yolabilirsek. Bu yolun sonu özgün video :)

Benim anlamadığım böyle bir kural yenimi çıktı?
Bir kanal 3 Teliften kapanınca Diğer kanallar neden kapansınki?
Bana pek mantıklı gelmedi.

Ayrıca 1 Telif bile yersen kanalı Sil, Parasını alırsın sorun olmaz.
( 2 telifliyide sil sorun olmaz Tabi sen kanalı silmeden Para kazanma kapanmadıysa )

вєякαη;265934' Alıntı:
x0RQmR.png

Sanırım bu resim kapak olur ödemesi yatan bazı hocalarımıza. Benim tek yanlışım forumun %99' u böyle biliyor demem oldu. Kusuruma bakmayın.

Hahaha Valla çok fena güldüm ha. Kendimi fena kapak olmuş şekilde hissettim. :D

Bilmem anlayabilecek misin ama anlayanlar olacaktır tek bir resimle. ;)

ek9l0A.png

Hahaha Valla çok fena güldüm ha. Kendimi fena kapak olmuş şekilde hissettim. :D

Bilmem anlayabilecek misin ama anlayanlar olacaktır tek bir resimle. ;)

ek9l0A.png

aslan abiciğim olayı kendi boyutundan anlamak istiyorsun o alt kanal gmaili sil bakalım o şekilde silebiliyormusun ! :D

baktın çıkış yolu yok şimdi bana alt kanalı gösteriyorsun !

konu o değil konu kanalın silinmesi ve silinen kanalın parasının yatmaması.

gmailde kanalın silinmesi için gmail hesabının komple kapatılması gerekiyor. Bilmem anlayabildinmi bu sefer

şimdi bende sana gülüyorum :D :D :D

@вєякαη [MENTION=1626]cemocan03[/MENTION] yetkili bir arkadaş bu arkadasların ipsini bir kontrol edebilirmi biraz şüphelendim multi olabilir :cool: [MENTION=1847]RockNRolla[/MENTION]

вєякαη;265946' Alıntı:
aslan abiciğim olayı kendi boyutundan anlamak istiyorsun o alt kanal gmaili sil bakalım o şekilde silebiliyormusun ! :D

Ya kendi boyutu falan yok bu işin. Sez bir yanlışı doğrulamak istiyorsun lakin anlatış şeklin buna izin vermiyor. O zaman genelleme yapmayacaksın. Ne fark eder daha demin 3. teliften kapanan kanal parasını alamaz demiyor muydun ?

Alt kanal üst kanalı yok bu işin ben bu şekilde kapatıyorum bugüne kadar hiç bir şekilde alamadığım olmadı hepsini aldım.

Olaya hangi boyuttan bakacağım ayrıca ? Şimdi de konumu değiştiriyorsun. :D Normal kanallar ödenebilir alt kanallar mı ödenemez diyeceksin çok merak ediyorum. :D

benim geçen ay 30 kanalım bazılarının toplulukdan kapandı bazılarının para kazanmaları kapandı ve hepsinin parası kesinleşti.gmailleri komple uçurmuştum

Sakın denemeyin :) Benden uyarması.. Şöyle ki 2 telif yiyen kanalın diğer videoları gösterime devam ediyor. İnanmayan deneyebilir bakabilir başına telif geldiğinde telif okulundan mezun olmadan :D hadi böyle bıraktık 3. gelirse güm! Kanal gider. Para kazanma gider gitmez diğer kanallar gider gitmez hepsi youtubenin o anki insafı!

Bu gün uyarı geldi şu kanal yüzünden hepsinin para kazanması tehlikede topluluk bilmem ne diyor. Kanalda bir ay öncesinden telif var başka da bir şey yok! Ama çok ta önmesemediğim kanal anında kanalı sildim google artıyı yok ettim.

Cidden youtube ne yaptığını tam anlamıyla bilmiyor ve başa çıkamıyorlar.

Enınde sonunda patlayacağız o zaman kadar ne yolabilirsek. Bu yolun sonu özgün video :)

Benim anlamadığım böyle bir kural yenimi çıktı?
Bir kanal 3 Teliften kapanınca Diğer kanallar neden kapansınki?
Bana pek mantıklı gelmedi.

Ayrıca 1 Telif bile yersen kanalı Sil, Parasını alırsın sorun olmaz.
( 2 telifliyide sil sorun olmaz Tabi sen kanalı silmeden Para kazanma kapanmadıysa )

Ya kendi boyutu falan yok bu işin. Sez bir yanlışı doğrulamak istiyorsun lakin anlatış şeklin buna izin vermiyor. O zaman genelleme yapmayacaksın. Ne fark eder daha demin 3. teliften kapanan kanal parasını alamaz demiyor muydun ?

Alt kanal üst kanalı yok bu işin ben bu şekilde kapatıyorum bugüne kadar hiç bir şekilde alamadığım olmadı hepsini aldım.

Olaya hangi boyuttan bakacağım ayrıca ? Şimdi de konumu değiştiriyorsun. :D Normal kanallar ödenebilir alt kanallar mı ödenemez diyeceksin çok merak ediyorum. :D

tamam abim senin kanallarının parası hep yatar hatta para kazanması kapatılsa dahi yine yatar sen büyük adamsın googlede arkadaşlarının olduğunu unuttum kusuruma bakma [MENTION=2509]Kaanbulut[/MENTION]
[MENTION=318]NoEroin[/MENTION] [MENTION=5323]kont2000[/MENTION] konu hakkındaki değerli düşünceleriniz için çok teşekkür ederim

вєякαη;265953' Alıntı:
tamam abim senin kanallarının parası hep yatar hatta para kazanması kapatılsa dahi yine yatar sen büyük adamsın googlede arkadaşlarının olduğunu unuttum kusuruma bakma [MENTION=2509]Kaanbulut[/MENTION]

[MENTION=318]NoEroin[/MENTION] [MENTION=5323]kont2000[/MENTION] konu hakkındaki değerli düşünceleriniz için çok teşekkür ederim

Yoo benim tanıdığım falan yok. Benim para kazanmalarım da kapandı Allaha şükürler olsun nasıl açılacağını araştırıp öğrendim açtım her ay da paramı aldım.

2 Telif yemiş 5 tane kanalım vardı 3. Telif yemesin diye hepsini sildim yine parasını aldım.

Ben büyük adamım falan alakası yok sen olayı öğrenememişsin bence. :D Biraz muhalefet olmak yerine forumda ki konuları okumalısın diyorum daha da bir şey demiyorum sana abi.

edit..

---------- Mesaj saat 13:12:50 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:11:35 civarında gönderildi. ----------

@вєякαη [MENTION=1626]cemocan03[/MENTION] yetkili bir arkadaş bu arkadasların ipsini bir kontrol edebilirmi biraz şüphelendim multi olabilir :cool: [MENTION=1847]RockNRolla[/MENTION]

evet aynı ip den giriş yapıyoruz bi sorun mu var? üyeliğimiz multi değil daha önceden onaylanmış üyelikler multi olacak kadar düşmedik şüpelerinizi kendinizde saklayın yada yönetimle paylaşın !

Yoo benim tanıdığım falan yok. Benim para kazanmalarım da kapandı Allaha şükürler olsun nasıl açılacağını araştırıp öğrendim açtım her ay da paramı aldım.

2 Telif yemiş 5 tane kanalım vardı 3. Telif yemesin diye hepsini sildim yine parasını aldım.

Ben büyük adamım falan alakası yok sen olayı öğrenememişsin bence. :D Biraz muhalefet olmak yerine forumda ki konuları okumalısın diyorum daha da bir şey demiyorum sana abi.

tamam abisi sen benden tecrübelisin :)

вєякαη;265972' Alıntı:
tamam abisi sen benden tecrübelisin :)

İşte ben senin gibi yapanlara hiç bir anlam veremiyorum. Konuyu açma sebebin nedir? Bir sorun olduğunu belirtmek ve bu sorunu nasıl çözeriz demek.

Bende şahsımca böyle bir sorun olmadığını bende her halükarda ödememi aldığımı belirtiyorum lakin sen gelmişsin bir resim atıp ödemesini alan arkadaşlara sanırım bu resim kapak olur bilmem ne diyorsun.

Madem ortada bir sorun görüyorsun ve eminsin ama herkesin bildiğini sandığın olayların sadece bir kaç kişi tarafından onaylandığını görünce De ki al arkadaş benim başıma böyle bir olay geldi olayın özü budur. Benden başka bu sorunla karşılaşan var mı yok mu?

Sen bunu sormak yerine halen bilmiş bilmiş sanki biz sana yalan söylüyormuşuz gibi başına böyle bir olay geldi diye herkeste aynı sorun varmış gibi konuşuyorsun.

Forumun o %0.1 lik kişisin içerisinde bence sende varsın buna artık eminim.

Ama yok sen halen diyorsun ki konuya 15 kişi yorum yaptı onların hepsi haksız yanlış biliyorlar veya ödeme almadılar yalandan yorum yapıyorlar ben doğruyu söylüyorum. Evet Şehzade Mustafa da ölmedi yalandan öldü gösterdiler hatta halen yaşıyor biliyor musun.

Para kazanmasi giden kanallariniz haric diger turlu kapanan,telifden ucan,spam mailden ucan her turlu kanalinizin kazanci kesinlesir odemesini alirsiniz.Kesinlesecek miktar orani degiskenlik gosterebiliyor yani Yuzde 30 da kesiyor 20 de 50 de ama aliniyor.

Para kazanmasi giden kanallardada cogu kisi hatta ben bile odeme aldigim oldu ama kesinti orani 100/50 civarinda oldu bazende hic odemedi.Ama para kazanma disinda spamdan giden,telifden toplulukdan kanal silmeden tutun hepsinde odeme aldim aliyorumda.

Para kazanmasi giden kanallariniz haric diger turlu kapanan,telifden ucan,spam mailden ucan her turlu kanalinizin kazanci kesinlesir odemesini alirsiniz.Kesinlesecek miktar orani degiskenlik gosterebiliyor yani Yuzde 30 da kesiyor 20 de 50 de ama aliniyor.

Para kazanmasi giden kanallardada cogu kisi hatta ben bile odeme aldigim oldu ama kesinti orani 100/50 civarinda oldu bazende hic odemedi.Ama para kazanma disinda spamdan giden,telifden toplulukdan kanal silmeden tutun hepsinde odeme aldim aliyorumda.

Serkan hocam bu ay teliften kapanan kanalın ödemesi kesinleşmedi. Ben de teliften kapanın parasını alıyoruz diye biliyordum. Hatta bu yüzden 2 telif gelince kanalı silmemiştim kanal kapansın diye. Ancak bazı şeyler değişti sanırım. 25bin tl den oldum teliften kapanan kanal yüzünden.

вєякαη;265806' Alıntı:
Malüm 2 teliften sonra 3. telif ihtarı geldiği zaman AdSenseye bağlı bütün kanalların kapandığını görmekteyiz. Şimdi bu tip 2 telifli çürük kanalları silmemiz gerekiyor değilmi ? :) Fakat sildiğimiz zaman o kanalın kazancını alamıyoruz. Buraya kadar herşey bilindik. Peki şöyle bişey yapsak 2. Telif ihtarı yani 2. kez kırmızı pencereyi gördüğümüz zaman kanalı öylece bıraksak hiç bir uygulama 2. teliften sonra o test sorularını doldurmasak ???????? sizce nasıl olur ?

Yani sen o soruları doldurmayınca telif geçmemiş mi oluyor :D
Sen bu düşünceyle 4k kazanca iyi ulaşmışsın ha :D
Arada skype'den yaz :D

kanalı silince para ödenmiyor değil ödeniyor ama daha fazla kesinti yaparak ödüyor..Geçen ay bunu yaşadım 1 kanaldan 200 300 TL kazanmıştım 1 telif gelince kanalı sildim ayın 12sinde kesinleşince gereksiz 100 150 Lira kesinti yapıldığını anladım..Yani bir bölümünü kesiyor sadece diğerini ödüyor neye göre hesaplıyor bilmiyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri