Önerilere Çıkma Yöntemi (İp Uçları) - Doğal Hızlı İzlenim - Pdf Şeklinde Anlatım -

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konuya girerken " Gerçekten bazı şeyler değişiyor galiba" dedim ama sonuç yine aynı. Sahibinden.com ilanı çıktı yine.

Konuya girerken " Gerçekten bazı şeyler değişiyor galiba" dedim ama sonuç yine aynı. Sahibinden.com ilanı çıktı yine.

İlk konudaki kanalı rant için flaglamasalardı eğer bir şeyler değişebilirdi.
Ha bir şeyler bu yönde değiştiyse de sırf bu olaylardan dolayıdır.
Atıfınızı saygıyla karşılıyorum :)

Girmemle çıkmam bir oldu , Yakında Konuya girmek bile Parayla olacak arkadaşlar dikkat edin :) :) :)

takipteyim olumlu yorumlara göre alıcam

oturduğunuz yerden para kazandığınız bir sektörde 30 TL gibi cüzzi bir miktara laf ediyorsanız, kusura bakmayın armut piş ağzıma düş diyorsunuz demektir..

Forumda alenen hangi taktik veya yol paylaşılırsa fixlendiğini artık sağır sultan bile biliyor.. Adam başarmış yapmış satıyor, pahalı olsa bende baltalarım ancak 30 TL gayet uygun ve kimseyi zorlamaz..

oturduğunuz yerden para kazandığınız bir sektörde 30 TL gibi cüzzi bir miktara laf ediyorsanız, kusura bakmayın armut piş ağzıma düş diyorsunuz demektir..

Forumda alenen hangi taktik veya yol paylaşılırsa fixlendiğini artık sağır sultan bile biliyor.. Adam başarmış yapmış satıyor, pahalı olsa bende baltalarım ancak 30 TL gayet uygun ve kimseyi zorlamaz..

Alıp deneme imkanin olduysa izlenimlerini paylasirmisin.

Alıp deneme imkanin olduysa izlenimlerini paylasirmisin.
daha önce izlenimimi söylemiştim ancak henüz deneme fırsatım olmadı

İlk izlenimim;

Bunun sonucunu denemeden anlayamayız, ama yapıldığında iş yapabilir gibi

güzel bir yanı izlenim satın alma veya bir para harcatacak bir bilgi yok, tamamıyla size kalmış bilgiler verilmiş.. yani herşey doğal şekilde yapılıyor

Tabi sonucunu denemeyen bilemez bir ara denerim :)

Teşekkürler bu değerli yorum için..

Rez. mesajım bulunsun
Alıp yorum yapan yok mu. benim gibi yorum bekleyenler vardır, ayrıca özgün kanallarda sorun teşkil edecek riskli bir uygulama mı bu. emekler çöpe gitmesin sonra

İllegal veya yanıltıcı bir durum yok, her şey doğal izlenim gelmesiyle oluyor.
Spam kanallarda izlenim daha hızlı oluyor, özgün kanallar spamlara göre biraz daha yavaş izlenebilir.

Video ve kanal kalitesi önemli,alan arkadaşlar yorum yapmak isterlerse tabiki daha iyi olur benim için de.

yöntem türkçe özgün içerik için de geçerli mi?

bazı kücük detaylar videonun ön tarafa cıkmasında etkili olduğunu biliyorum o yüzden aldım pdf te yararlı bilgiler var ama benim bildiklerimin yanına 2-3 taktik ekledik bakalım

yapması zor uğraştıran bir şey mi bi kanala kaç dk ayırmamız gerekiyor sonuçta spam yapıyoruz 100lerce kanalımız var ugraştırıyosa sıkıntı

yapması zor uğraştıran bir şey mi bi kanala kaç dk ayırmamız gerekiyor sonuçta spam yapıyoruz 100lerce kanalımız var ugraştırıyosa sıkıntı

Kanalı yeni kuruyorsanız tüm çalışmalarla birlikte 4 dakikayı geçmeyecektir.
Videolar için 2 dakikanızı alır yapılan işlemler. 2 dakikayı geçmez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri