Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Konuya girerken " Gerçekten bazı şeyler değişiyor galiba" dedim ama sonuç yine aynı. Sahibinden.com ilanı çıktı yine.
oturduğunuz yerden para kazandığınız bir sektörde 30 TL gibi cüzzi bir miktara laf ediyorsanız, kusura bakmayın armut piş ağzıma düş diyorsunuz demektir..
Forumda alenen hangi taktik veya yol paylaşılırsa fixlendiğini artık sağır sultan bile biliyor.. Adam başarmış yapmış satıyor, pahalı olsa bende baltalarım ancak 30 TL gayet uygun ve kimseyi zorlamaz..
daha önce izlenimimi söylemiştim ancak henüz deneme fırsatım olmadıAlıp deneme imkanin olduysa izlenimlerini paylasirmisin.
oturduğunuz yerden para kazandığınız bir sektörde 30 TL gibi cüzzi bir miktara laf ediyorsanız, kusura bakmayın armut piş ağzıma düş diyorsunuz demektir..
Forumda alenen hangi taktik veya yol paylaşılırsa fixlendiğini artık sağır sultan bile biliyor.. Adam başarmış yapmış satıyor, pahalı olsa bende baltalarım ancak 30 TL gayet uygun ve kimseyi zorlamaz..
yöntem türkçe özgün içerik için de geçerli mi?
bazı kücük detaylar videonun ön tarafa cıkmasında etkili olduğunu biliyorum o yüzden aldım pdf te yararlı bilgiler var ama benim bildiklerimin yanına 2-3 taktik ekledik bakalım
yapması zor uğraştıran bir şey mi bi kanala kaç dk ayırmamız gerekiyor sonuçta spam yapıyoruz 100lerce kanalımız var ugraştırıyosa sıkıntı
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.