Örnek Alabileceğiniz Yeni %100 Özgün Patlamalık Projem. Takip Edin.

• Kullanıcı elfida
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

elfida

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.wutuwutu.com
Edit : Kanal üzerinde detay çalışma yapıyorum sadece youtube üzerinden hit aldıracağım bi süre. Yazdıklarımı kaydettim ileri zamanlarda tekrar editleyip yerleştireceğim. Teşekkürler.

sen spamı becerememişsin dostum :D İnsanların yaptığı şeylere direk boş iş. boş işlerle ugrasmak tabirlerini kullanmasaydın iyiydi.yinede teşekkürler.

en kral spamcıyı getir bana isterse 1000 tane kanalını getirsin şu 4 aylık özgün kanalım varya 1 yıllık olduğunda eğer benden fazla kazansın kanalımı hediye edeceğim.

Tebrikler, devamini dilerim dost.
Sormak istedigim bir sey var, özgün videolara nasil reklam yapiyorsun?
Ve video dili Türkce mi?

en kral spamcıyı getir bana isterse 1000 tane kanalını getirsin şu 4 aylık özgün kanalım varya 1 yıllık olduğunda eğer benden fazla kazansın kanalımı hediye edeceğim.

çok iddaalı konuştun : ))))) Özgünü tarşıyamayız tabi biri spam biri özgün.Allah daha çok versin :D

Çok güzel bir örnek gerçektende. Bu arada youtubenin kendi partnerliği nasıl oluyor ? Biraz açıklık getirebilir misin rica etsem.

Hem özgün hem spam yapan biri olarak şunu diyebilirim. Özgün videonun yaklaşık patlama süresi 4-7 ay arası oluyor. Yani videoyu atın seosunu vb yapın hiç uğraşmayın 4-7 ay içinde hit alıyor. 3 özgün kanalda denedim ve sonuç hit oldu.

Spam için 1000 kanala gerek yok dostum 1 kanal ile de yüksek kazanç sağlanabilir. Burada karşılaştırma vb tartışma ortamı yerine çok güzel bir fikir sunmuşsun. Bakalım sonuçları ileride göreceğiz.

Tebrikler, devamini dilerim dost.
Sormak istedigim bir sey var, özgün videolara nasil reklam yapiyorsun?
Ve video dili Türkce mi?

sistem aynı. Video dili ingilizce izlenimler abd ağırlıklı.Sadece ilgilenenler türk. Reklam sistemi aynı. Ancak özgün kanalınız olduğunda 2 ay gibi bir süreden sonra kanal oturduğunda tbm leri arttırıyor youtube. benim ilk özgün kanalımın tbm leri 0.09 larda başladı. Şuan en 0.25-.027 arası tbm alıyor.

arkadaşım çok faydalı bilgiler vermişsin bizlere, spam yapmıyorum bende senin gibi özgün çalışıyorum ve gayet iyi oluyor ne başın ağrıyor ne kanalıma bugün birşey olacak derdindesin, Herkese tavsiye ederim Özgünü. Bilgilerinden dolayıda şahsım adına Teşekkür ediyorum.

Hocam gerçekten özendirdiniz, benim merak ettiğim olduda sahte telif yediniz ya da kanalınızı kapattırdılar, youtubeye bunu nasıl ispatlayacaksınız acaba? Adamlara ben kameramla çektim desen inanmazlar heralde gibi geliyor bana :) Telif filan satın almaktan bahsediliyordu zahmetli değil mi o işler? Her video için ayrı ayrı telif mi alacağız :)

Bu arada bende yarı özgün çalışıyorum, %100 özgün değil max %60 özgündür.. Çok şükür iyide getirisi var ama yavaş yavaş %100lük tek bir kanalla ilerlemek istiyorum. Yukarıda sorduğum sorular kafamı kurcalıyor

dostum 3 ay lık kanalım var 4 tane 7000 bırakıyor admin izin versin kanıt koyim sana , spam + özgün daha doğru olur bence

Hocam gerçekten özendirdiniz, benim merak ettiğim olduda sahte telif yediniz ya da kanalınızı kapattırdılar, youtubeye bunu nasıl ispatlayacaksınız acaba? Adamlara ben kameramla çektim desen inanmazlar heralde gibi geliyor bana :) Telif filan satın almaktan bahsediliyordu zahmetli değil mi o işler? Her video için ayrı ayrı telif mi alacağız :)

Bu arada bende yarı özgün çalışıyorum, %100 özgün değil max %60 özgündür.. Çok şükür iyide getirisi var ama yavaş yavaş %100lük tek bir kanalla ilerlemek istiyorum. Yukarıda sorduğum sorular kafamı kurcalıyor

bunun birçok yolu var ama benim kullandığım yöntem kamerayı pc ye taktığımda aldığım görüntü. Camtasia studio video hazır olduğunda goruntusu. Videoda kesinti yaparak koyduğum bir kısmın devamı. bunları video ismi adında klasör açıp içine video ile atıp bekletiyorum. Buna çoğu zaman gerek kalmıyor zaten geri bildirim yapınca karşı taraf ispatlayamadığı için patlıyor.Ama yinede kanal 10k aboneye ulaşana kadar bilgileri saklamak gerekiyor.

dostum 3 ay lık kanalım var 4 tane 7000 bırakıyor admin izin versin kanıt koyim sana , spam + özgün daha doğru olur bence

hocam yanlış anlaşılmasın amacım spamla özgünü karşılaştırmak değil. Tabiki 2 sininde güzel yanları var. Demek istediğim uzun vadede spam ayakta duramaz çok çok por olmak lazım. ama özgün kanal 1 yılda durabilir 10 yılda. Spam için verilen emekleri özgüne harcasanız değil 7k belkide 30 k kazanacaksınız? onuda bilemeyiz değilmi?

hocam yanlış anlaşılmasın amacım spamla özgünü karşılaştırmak değil. Tabiki 2 sininde güzel yanları var. Demek istediğim uzun vadede spam ayakta duramaz çok çok por olmak lazım. ama özgün kanal 1 yılda durabilir 10 yılda. Spam için verilen emekleri özgüne harcasanız değil 7k belkide 30 k kazanacaksınız? onuda bilemeyiz değilmi?
yerden göğe haklısın ama ben nasıl yapılır sitilinde mucit arkadaşımın uhu firması tarafından kapatıldıgına şahit oldum daha dogrusu kapatılmadı ama şöyle bir sloganı vardı UHU ile neler yapılabilir diye oyüzden çok teşaruvatlı düşünmek reklamları iyi kapatmak gerekiyor bazen.

tebrikler inşallah hedeflediğiniz miktara ulaşırsınız aklıma bi fikir gelse bende özgüne geçerdim sizin gibi

çok mantıklı uzun vadede en iyi spamcı bu özgün kanallarla yarışamaz. düşünün 5 yıl sonra özgün çalışan kanalın nekadar abonesi olacak kaç tane kanalı olacak birde spamcının kaç tane kanalı kalacak. bu iş şeye benziyor eskiden taksi plakası bedavaya alıyorlardı şimdi trilyon ediyor. aslında şimdiden sabırla özgüne başlamak lazım 5 yılda zenginsin.:o

hocam bir sey sormak ıstıyorum izlenim bilgilerini verdiginiz kanaldaki videoları sızmı cektiniz (linkini verdiginiz kanaldaki gibi) yoksa vine gibi videoları bırlestırerekmı yaptınız ?

bendede özgun çalışması var. ilk zamanlarda ilgi yok gibi ama zamanla ciddi ve gerçek aboneler gelince iş değişiyor.. ben saece test aşamasındayım. bu fikirde vardı aklımda denememiştirm. paylaşması güzel.. sabit gelir=özgünde var.. senin %100 gerçek içerik çünkü... abonelerde ilgili takipli.. ldukça güzel devam etmelisin.

tebrikler.özenmemek elde değil.spamın yanında ufak ufak bi özgün yetiştirmek lazım evlatlık.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri