Özgün denemem, ve sonuç...

• Kullanıcı whitedevil1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

whitedevil1

Kayıtlı Üye
Evet arkadaşlar malum son durumlar ortada. Youtube ile inatlaşmaya bir yandan devim ediyoruz. Ama bir yandan da gelişim de değişim yapmamız gerektiğide ortada.
Yarın özgün, slayt, haber, web site, cep telefon oyun vb. derken bu işlerde yavaş yavaş orjınal denemeler yapmamız gerektiğini çok iyi anlıyorum. Eski güzel kazançlar olmasada bir yandan denemelere başlıyorum.

* Dez avantaj Türkçe içerik geliri çokk az 0,04, hatta 0,01 . bu tbm oranını nasıl iyileştirebilirim ?
* Sizce +15 mi olmalı ? kısa videolarmı
* İzlenmede reklam tıklarımı nasıl teşvik edebilirim.
* Videolarda abonelerin reel manada katkısını nasıl daha etkin edebilirim ?
* Sizlerin ekleycekleri, önerileri nelerdir?
Malum özgün çalışmalarda neler, hangi alanlar daha önem taşır arkadaşlar. Yol gösterecek öneriniz varsa dinlemek isterim.
(Resimler kural dışı ise kaldıra bilirim. Olayı somutlaştırmak adına resim ekledim. Yoksa TR içerik zaten öyle büyük para yok kazançda)

01ER4V.jpg

BrLaRG.jpg

Son düzenleme:
Öneride bulunmak isterdim fakat şuan reklam gösterimi çıkmama sorunu var. Bundan dolayı bu tbm rakam normal ...

Biraz beklemende fayda var.

Sizce +15 mi olmalı ? kısa videolarmı

+ İçeriğin uzunluğu ne kadarsa o kadar video çek , örneğin konu 5 dakikalık ise 5 dakikalık kalsın fazla uzatman izleyiciyi rahatsız eder. Geçende bir sorunla karşılaştım youtube üzerinde çözümü bulmak için video izliyordum adam yapılması gereken şeyi anlatacak tam tamına 9 dakika video uzunluğu anlatması gereken şey 1 dakikalık.

İzlenmede reklam tıklarımı nasıl teşvik edebilirim.

+Teşvik edemezsin fakat izleyici kitlene göre adsense panelinden kategori seçimi yapabilirsin.

videoların kısa videolar olduğu çok belli. Büyük kısmı da slayt videoları oluşturuyor görsellerden anladığım kadarıyla. Slayt işini bırakın önüne gelen slayt videosu hazırlıyor. eğer çok kaliteli slayt yapamıyorsanız bırakın.emeğinize yazık.İçerik değiştirin.

kategoriye göre değişir.

bir kaç yöntemi var ama söylemeyeceğim.adsense banlanabilir
bunun sorumluluğunu almam asla.
bunu düşünmek yerine ne kadar kaliteli içerik üretebilirim bunu düşünün

Diğer sorularının cevabını zaman geçtikçe deneye deneye göreceksiniz.

videoların kısa videolar olduğu çok belli. Büyük kısmı da slayt videoları oluşturuyor görsellerden anladığım kadarıyla. Slayt işini bırakın önüne gelen slayt videosu hazırlıyor. eğer çok kaliteli slayt yapamıyorsanız bırakın.emeğinize yazık.İçerik değiştirin.

kategoriye göre değişir.

bir kaç yöntemi var ama söylemeyeceğim.adsense banlanabilir
bunun sorumluluğunu almam asla.
bunu düşünmek yerine ne kadar kaliteli içerik üretebilirim bunu düşünün

Diğer sorularının cevabını zaman geçtikçe deneye deneye göreceksiniz.

bence slayt konusuna görmeden karar vermemek lazım. çünkü geçen slayt yapan bi arkadaşa 9bin dolarlık teklif gelmişti videosu için

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri