Evet arkadaşlar malum son durumlar ortada. Youtube ile inatlaşmaya bir yandan devim ediyoruz. Ama bir yandan da gelişim de değişim yapmamız gerektiğide ortada.
Yarın özgün, slayt, haber, web site, cep telefon oyun vb. derken bu işlerde yavaş yavaş orjınal denemeler yapmamız gerektiğini çok iyi anlıyorum. Eski güzel kazançlar olmasada bir yandan denemelere başlıyorum.
* Dez avantaj Türkçe içerik geliri çokk az 0,04, hatta 0,01 . bu tbm oranını nasıl iyileştirebilirim ?
* Sizce +15 mi olmalı ? kısa videolarmı
* İzlenmede reklam tıklarımı nasıl teşvik edebilirim.
* Videolarda abonelerin reel manada katkısını nasıl daha etkin edebilirim ?
* Sizlerin ekleycekleri, önerileri nelerdir?
Malum özgün çalışmalarda neler, hangi alanlar daha önem taşır arkadaşlar. Yol gösterecek öneriniz varsa dinlemek isterim.
(Resimler kural dışı ise kaldıra bilirim. Olayı somutlaştırmak adına resim ekledim. Yoksa TR içerik zaten öyle büyük para yok kazançda)
Yarın özgün, slayt, haber, web site, cep telefon oyun vb. derken bu işlerde yavaş yavaş orjınal denemeler yapmamız gerektiğini çok iyi anlıyorum. Eski güzel kazançlar olmasada bir yandan denemelere başlıyorum.
* Dez avantaj Türkçe içerik geliri çokk az 0,04, hatta 0,01 . bu tbm oranını nasıl iyileştirebilirim ?
* Sizce +15 mi olmalı ? kısa videolarmı
* İzlenmede reklam tıklarımı nasıl teşvik edebilirim.
* Videolarda abonelerin reel manada katkısını nasıl daha etkin edebilirim ?
* Sizlerin ekleycekleri, önerileri nelerdir?
Malum özgün çalışmalarda neler, hangi alanlar daha önem taşır arkadaşlar. Yol gösterecek öneriniz varsa dinlemek isterim.
(Resimler kural dışı ise kaldıra bilirim. Olayı somutlaştırmak adına resim ekledim. Yoksa TR içerik zaten öyle büyük para yok kazançda)
Son düzenleme: