Özgün için fikir arıyorum

• Kullanıcı Şîyar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧠 İçerik Planlama & Strateji

Şîyar

Yasaklanmış
Merhabalar,
Youtube da bilinen şekli ile tuturamadım şimdi ise özgün bir kanal açmak istiyorum.

Elimizde bir çok yerel Televizyonlarda dahi bulunmayan bir kamera, Studioya çevirebilecegimiz uygun bir ev, son 10 yılı bölge televizyonlarında ekran karşısına çıkmış diksiyonu, konuşması ve hitabı çok güzel ekib arkadaşı ve videoları istediğimiz gibi hazırlayabilecegimiz montaj bilgisi,eekipman ve bilgisayar var.

Bugün düşündüm, bu kadar şey var neden telif melif ile uğraşıyorum ki, özgün bir şey bulalım tadı olsun bu işin.

Şimdi yaptığımızda iyi izlenme alabilecegimiz bir proje arıyorum ve bu konuda kesinlikle yardıma ihiyacım var.

Dostum madem bu kadar olanak var en iyi yapılacak işlerden biriside sokak röportajları veya profesyonel şekilde kamera şakası..

o kadar videoları sağda solda yayınlandı Emre arkadaşımızın ama ahlak yoksunu internet siteleri direk youtube linkini vermedikleri için doğru dürüst bir karşılığını alamadı. üzücü bir durum

burada onun hatasıda var kendiside biliyor.. başa ve sona intro koymaması hatası oldu..

yalan dolan kanalı 1 ayda müthiş izlenim ve abone almış 1 senede 700.000 aboneye ulaşırlar eminim.demek bizim millet aç böyle sayfalara, bizde yerimizi alsak. ne iyi olur ama ne yapsak ?

Sokak röportajları güzel fikir onu not ettim bir yana arayış devam ediyor.
Kamera şakası ise az evvel emrenin dayak yediği görüntülere rastladım. gerek yok :D

yalan dolan kanalı 1 ayda müthiş izlenim ve abone almış 1 senede 700.000 aboneye ulaşırlar eminim.demek bizim millet aç böyle sayfalara, bizde yerimizi alsak. ne iyi olur ama ne yapsak ?

Onların yaptığı reklamı hangi özgün kanalı yaptı ki , nereye girsem o videoların reklamı çıkıyordu. Bu işin temeli reklam , yoksa youtube sayfaları arasında kaybolup gidersin.

Onların yaptığı reklamı hangi özgün kanalı yaptı ki , nereye girsem o videoların reklamı çıkıyordu. Bu işin temeli reklam , yoksa youtube sayfaları arasında kaybolup gidersin.

aynen öyle özgüne iş yapıyorsan reklamın bol olacak özellikle yt a reklam vericeksin

tabiki reklam yapacaksın hocam, kaz gelcek yerden tavuk esirgenirmi, ondan sonra sefasını sürecekler tabi

Hber yapın hocam, alın sabah gazetleri başlıkları okuyun yorum yapın gündemi seyirciye aktarın. Veya vakti az olaranlar için 5 dk da gündem, gibi günün gelişmelerini aktaran kısa videolar da ekleyebilrsiniz. Aklınıza yatarsa kullanırsınız.

3 yılık internet haberciliği ve 1 yıllık tv haberciliği deneyimim var, şahsen anilizleri incelemedim ama haber kanallarının çok izlendiğini tahmin etmiyorum, bu konuda elinde herhangi bir analiz olan var ise paylaşır ise faydalı olur.

Hber yapın hocam, alın sabah gazetleri başlıkları okuyun yorum yapın gündemi seyirciye aktarın. Veya vakti az olaranlar için 5 dk da gündem, gibi günün gelişmelerini aktaran kısa videolar da ekleyebilrsiniz. Aklınıza yatarsa kullanırsınız.

özgün fikir böyle aranarak bulunmaz hocam, madem bu kadar deneyimli olduğunu söyleyip duruyorsun. kendine ait fikirlerin de vardır. neye merakın varsa onunla ilgili videoalr hazırla. zaten sevmediğin bişeyi yapmaya çalışınca sıkılıp pes ediyorsun hemen. seveceğin bişey bul ;)

Ya hocam benim gözlemlediğim kadarıyla sizin olayınız bu değil sanki. Yani ne yapılacak, nasıl yapılacak, araştırma geliştirme falan değil de madem böyle imkanlara da sahipsiniz bir arkadaşla anlaşın birlikte çalışın, siz bu kapasiteyle üç beş farklı işi de aynı anda yürütebilirsiniz nasıl olsa yeni projeler üretsin size, nasıl yapılacağını vs. o tasarlasın siz de işleri yönetin, ona da yüzde 5 10 bir pay verin çok daha verimli olur. Asla bunu yergi olarak düşünmeyin de yani meşrep meselesi herkes aynı işte başarılı olacak diye bir şey yok, sizin bu tarz bir işi sürdürmeye kontrol etmeye yeteneğiniz vardır, başkası on numara projeler üretir, biri güzel video çeker vs.

Son iki yorum haklı yorumlardır, elbetteki kafamda tasarladığım bir iki proje var. Ama daha iyi bir proje neden olmasın ki. İnsanlar bir işe kalkışmadan bunun ön araştırmasını yapması lazım ki bu konuda tam olarak budur. Ben haydi yapalim diyip işe başlayıp yarıda birakan bir çok insan bilirim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri