Arkadaşlar vidiq için bir konu açmıştım bugün ancak tam istediğimizi alamadım ve herkes çöp olduğunu belirtti. Peki ben youtube kanalım için seo hizmetini nereden alabilirim?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Arkadaşlar vidiq için bir konu açmıştım bugün ancak tam istediğimizi alamadım ve herkes çöp olduğunu belirtti. Peki ben youtube kanalım için seo hizmetini nereden alabilirim?
https://www.ytpara.com/youtube-alis...am-botu-ve-yeni-dersler-reklam-botu-yeni.html
Ücret iadeli bu seti öneririm sana
masum abi bu forumda 4 senedir varım. insanlar da para bitince 2 satırlık word dosyasını ebook diye satmaya başlarlar. İçin de olan şeyler zaten bilindik şeylerdir. İşte şunu yap bunu yap. Sonra kelimelerin yerlerini çıkartıp v2 derler bot derler şu derler bu derler zam yaparlar. Referans olarak ebook alındı'yı koyarlar. Analiz sonucları yoktur. Günlük veriler yoktur. vs vs Ama bizim insanımız paralı olunca vay be işe yarıyor ki satıyor der. Ama bilmez ki asıl küçük ayrıntılar paha biçilmezdir. Satılamaz. Neyse sonra ebook u satın alan arkadaslar 3 ay sonra bir şikayet açar ve bu arkadaslar aldıkları 2-3k parayla banlanıp giderler. Kimileri yeni üyelik açar isim değiştirir kimileri farklı sektörler de kolay para avına çıkarlar.
https://www.youtube.com/user/afganrasulov/videos
afgan Rasulov gibi Google çalışanının yt için anlatımları mevcut bunlar paha biçilemez. Bunları tek tek izle. Eğer ingilizce biliyorsan bir kaç pdf var onları da gönderiyim.
masum abi bu forumda 4 senedir varım. insanlar da para bitince 2 satırlık word dosyasını ebook diye satmaya başlarlar. İçin de olan şeyler zaten bilindik şeylerdir. İşte şunu yap bunu yap. Sonra kelimelerin yerlerini değiştirip v2 derler bot derler şu derler bu derler zam yaparlar. Referans olarak ebook alındı'yı koyarlar. Analiz sonucları yoktur. Günlük veriler yoktur. vs vs Ama bizim insanımız paralı olunca vay be işe yarıyor ki satıyor der. Ama bilmez ki asıl küçük ayrıntılar paha biçilmezdir. Satılamaz. Neyse sonra ebook u satın alan arkadaslar 3 ay sonra bir şikayet açar ve bu arkadaslar aldıkları 2-3k parayla banlanıp giderler. Kimileri yeni üyelik açar isim değiştirir kimileri farklı sektörler de kolay para avına çıkarlar.
afgan Rasulov gibi Google çalışanının yt için anlatımları mevcut bunlar paha biçilemez. Bunları tek tek izle. Eğer ingilizce biliyorsan bir kaç pdf var onları da gönderiyim.
masum abi bu forumda 4 senedir varım. insanlar da para bitince 2 satırlık word dosyasını ebook diye satmaya başlarlar. İçin de olan şeyler zaten bilindik şeylerdir. İşte şunu yap bunu yap. Sonra kelimelerin yerlerini değiştirip v2 derler bot derler şu derler bu derler zam yaparlar. Referans olarak ebook alındı'yı koyarlar. Analiz sonucları yoktur. Günlük veriler yoktur. vs vs Ama bizim insanımız paralı olunca vay be işe yarıyor ki satıyor der. Ama bilmez ki asıl küçük ayrıntılar paha biçilmezdir. Satılamaz. Neyse sonra ebook u satın alan arkadaslar 3 ay sonra bir şikayet açar ve bu arkadaslar aldıkları 2-3k parayla banlanıp giderler. Kimileri yeni üyelik açar isim değiştirir kimileri farklı sektörler de kolay para avına çıkarlar.
Her ne kadar SEO konusunda kendimi bilgili saymasam da, YouTube'ta seo yapayım uçayım gibi bir durum yok. Nacizane fikrim şöyle, örneğin bir İngilizce çocuk kategorisi kestirdin gözüne ve yüklemeye başladın.
O kategorinin en iyilerini, son 1 yılda çıkış yapmış kanalları incele. Başlık ve etiket kombinasyonlarına bak. vidLQ ile etiketlerin hacimlerini gör. Başlıklarını ve diğer şeyleri de buna göre yap. Video sayılarını da incele. Örneğin günde 4-5 video atılan bir kategoriye 1 veya 10 tane atma mesela gibi gibi.
Bence über bir seo durumu yok. İstediğin kadar seo'lu, harika videolar at, YouTube seni bir zamana kadar kesinlikle bekletecek. Asıl olay hiç pes etmeden minimum 1-1,5 yıl içerik üretebilmek.
edit: Ek olarak aynı kategoride bir kanalla anlaşıp belli zaman dilimlerinde endscreen reklam alabilirsin. Ancak bu iş webteki gibi işlemez, bulman çok zordur.
Her ne kadar SEO konusunda kendimi bilgili saymasam da, YouTube'ta seo yapayım uçayım gibi bir durum yok. Nacizane fikrim şöyle, örneğin bir İngilizce çocuk kategorisi kestirdin gözüne ve yüklemeye başladın.
O kategorinin en iyilerini, son 1 yılda çıkış yapmış kanalları incele. Başlık ve etiket kombinasyonlarına bak. vidLQ ile etiketlerin hacimlerini gör. Başlıklarını ve diğer şeyleri de buna göre yap. Video sayılarını da incele. Örneğin günde 4-5 video atılan bir kategoriye 1 veya 10 tane atma mesela gibi gibi.
Bence über bir seo durumu yok. İstediğin kadar seo'lu, harika videolar at, YouTube seni bir zamana kadar kesinlikle bekletecek. Asıl olay hiç pes etmeden minimum 1-1,5 yıl içerik üretebilmek.
edit: Ek olarak aynı kategoride bir kanalla anlaşıp belli zaman dilimlerinde endscreen reklam alabilirsin. Ancak bu iş webteki gibi işlemez, bulman çok zordur.
Hicam bu nedir tam olrak sizinmi sistem?![]()
buyrun, ödeme yapacağınız banka hesap numarası için özel mesaj atınız.
2 Satır diyorsunuz da bende E-Book satıcılarındanim bu yorumunuzu üstüme alıyorum benim sattığım konuda 6 ders videosu 1 E-Book 12 sayfa word 1 bot mevcuttur umarım anlamışsındır.
Kanalınızın içeriği pm lütfen.danışmanlık yaptığım youtube kanalları var.Ayrıca bütçeniz nedir ?
Beklentiniz nedir?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.