Özgün Kanal için Youtube seo hizmeti nereden alabilirim?

MeLiKSaH46

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar vidiq için bir konu açmıştım bugün ancak tam istediğimizi alamadım ve herkes çöp olduğunu belirtti. Peki ben youtube kanalım için seo hizmetini nereden alabilirim?

Arkadaşlar vidiq için bir konu açmıştım bugün ancak tam istediğimizi alamadım ve herkes çöp olduğunu belirtti. Peki ben youtube kanalım için seo hizmetini nereden alabilirim?

Abi bunu tam anlamiyla yapan yok Türkiye'de seo işlemini kendin yapmalısın benim görüşürüm
Ucretsiz e booklar var aranma hacmi kelime vs üzerine bu ebooklari iyi okuyup sırayla yap. Hit çekebileceğin sosyal medya hesap sahipleriyle anlas. Hiti bir anda aldirip çekme duzenli hit alabileceğin sekilde anlas
Kelime bazli seoda çok isine yarayacaktir

masum abi bu forumda 4 senedir varım. insanlar da para bitince 2 satırlık word dosyasını ebook diye satmaya başlarlar. İçin de olan şeyler zaten bilindik şeylerdir. İşte şunu yap bunu yap. Sonra kelimelerin yerlerini değiştirip v2 derler bot derler şu derler bu derler zam yaparlar. Referans olarak ebook alındı'yı koyarlar. Analiz sonucları yoktur. Günlük veriler yoktur. vs vs Ama bizim insanımız paralı olunca vay be işe yarıyor ki satıyor der. Ama bilmez ki asıl küçük ayrıntılar paha biçilmezdir. Satılamaz. Neyse sonra ebook u satın alan arkadaslar 3 ay sonra bir şikayet açar ve bu arkadaslar aldıkları 2-3k parayla banlanıp giderler. Kimileri yeni üyelik açar isim değiştirir kimileri farklı sektörler de kolay para avına çıkarlar.

https://www.youtube.com/user/afganrasulov/videos
afgan Rasulov gibi Google çalışanının yt için anlatımları mevcut bunlar paha biçilemez. Bunları tek tek izle. Eğer ingilizce biliyorsan bir kaç pdf var onları da gönderiyim.

Son düzenleme:
masum abi bu forumda 4 senedir varım. insanlar da para bitince 2 satırlık word dosyasını ebook diye satmaya başlarlar. İçin de olan şeyler zaten bilindik şeylerdir. İşte şunu yap bunu yap. Sonra kelimelerin yerlerini çıkartıp v2 derler bot derler şu derler bu derler zam yaparlar. Referans olarak ebook alındı'yı koyarlar. Analiz sonucları yoktur. Günlük veriler yoktur. vs vs Ama bizim insanımız paralı olunca vay be işe yarıyor ki satıyor der. Ama bilmez ki asıl küçük ayrıntılar paha biçilmezdir. Satılamaz. Neyse sonra ebook u satın alan arkadaslar 3 ay sonra bir şikayet açar ve bu arkadaslar aldıkları 2-3k parayla banlanıp giderler. Kimileri yeni üyelik açar isim değiştirir kimileri farklı sektörler de kolay para avına çıkarlar.

afgan Rasulov gibi Google çalışanının yt için anlatımları mevcut bunlar paha biçilemez. Bunları tek tek izle. Eğer ingilizce biliyorsan bir kaç pdf var onları da gönderiyim.

Bir kalkar afganin ilacı olsa kendi başına sürer derler :D nedenmi videolarına baksana izlenimleri düşükler. Fakat şunu bilmezler o sektörde aylık aranma hacmini ve trafik konusunu :D

Afgan bu konuda doğru kişi.

masum abi bu forumda 4 senedir varım. insanlar da para bitince 2 satırlık word dosyasını ebook diye satmaya başlarlar. İçin de olan şeyler zaten bilindik şeylerdir. İşte şunu yap bunu yap. Sonra kelimelerin yerlerini değiştirip v2 derler bot derler şu derler bu derler zam yaparlar. Referans olarak ebook alındı'yı koyarlar. Analiz sonucları yoktur. Günlük veriler yoktur. vs vs Ama bizim insanımız paralı olunca vay be işe yarıyor ki satıyor der. Ama bilmez ki asıl küçük ayrıntılar paha biçilmezdir. Satılamaz. Neyse sonra ebook u satın alan arkadaslar 3 ay sonra bir şikayet açar ve bu arkadaslar aldıkları 2-3k parayla banlanıp giderler. Kimileri yeni üyelik açar isim değiştirir kimileri farklı sektörler de kolay para avına çıkarlar.

2 Satır diyorsunuz da bende E-Book satıcılarındanim bu yorumunuzu üstüme alıyorum benim sattığım konuda 6 ders videosu 1 E-Book 12 sayfa word 1 bot mevcuttur umarım anlamışsındır.

Merhaha hocam,

Ben ingilizce pdf lere talibim eğer mümkünse atabilir misiniz incelemek isterim.

Seo geniş bir alan , Çok iyi seo bilip para kazanamayabilirsiniz.Kaşınızdaki algoritma sürekli güncelleniyor.

Bunu taktikle karıştırmamak lazım.Eğer az az kazanayım uzun süre sonra belli bir düzeye erişeyim diyorsanız en iyi seo video kalitenizdir.

Eğer bir günde binlerce lira kazanayım.Her ay cebime girsin diyorsanız bu taktiktir.Youtube gibi her ay belki de hafta güncellenen bir algoritmaya sahipseniz, seo bazen soluksuz kalıyor.Yoksa bu forumun yarısı youtube hakkında ciddi seo bilgisine sahiptir.Ama bir çoğu kazanamaz.

Kimi en iyi videoları yapar izletemez.Öncelikle buna karar verin bence.

kıymetli önerilerin için teşekkürler kardeşim

Her ne kadar SEO konusunda kendimi bilgili saymasam da, YouTube'ta seo yapayım uçayım gibi bir durum yok. Nacizane fikrim şöyle, örneğin bir İngilizce çocuk kategorisi kestirdin gözüne ve yüklemeye başladın.
O kategorinin en iyilerini, son 1 yılda çıkış yapmış kanalları incele. Başlık ve etiket kombinasyonlarına bak. vidLQ ile etiketlerin hacimlerini gör. Başlıklarını ve diğer şeyleri de buna göre yap. Video sayılarını da incele. Örneğin günde 4-5 video atılan bir kategoriye 1 veya 10 tane atma mesela gibi gibi.

Bence über bir seo durumu yok. İstediğin kadar seo'lu, harika videolar at, YouTube seni bir zamana kadar kesinlikle bekletecek. Asıl olay hiç pes etmeden minimum 1-1,5 yıl içerik üretebilmek.

edit: Ek olarak aynı kategoride bir kanalla anlaşıp belli zaman dilimlerinde endscreen reklam alabilirsin. Ancak bu iş webteki gibi işlemez, bulman çok zordur.

Son düzenleme:
Her ne kadar SEO konusunda kendimi bilgili saymasam da, YouTube'ta seo yapayım uçayım gibi bir durum yok. Nacizane fikrim şöyle, örneğin bir İngilizce çocuk kategorisi kestirdin gözüne ve yüklemeye başladın.
O kategorinin en iyilerini, son 1 yılda çıkış yapmış kanalları incele. Başlık ve etiket kombinasyonlarına bak. vidLQ ile etiketlerin hacimlerini gör. Başlıklarını ve diğer şeyleri de buna göre yap. Video sayılarını da incele. Örneğin günde 4-5 video atılan bir kategoriye 1 veya 10 tane atma mesela gibi gibi.

Bence über bir seo durumu yok. İstediğin kadar seo'lu, harika videolar at, YouTube seni bir zamana kadar kesinlikle bekletecek. Asıl olay hiç pes etmeden minimum 1-1,5 yıl içerik üretebilmek.

edit: Ek olarak aynı kategoride bir kanalla anlaşıp belli zaman dilimlerinde endscreen reklam alabilirsin. Ancak bu iş webteki gibi işlemez, bulman çok zordur.

benim kanal bulunduğum kulvarda ilk 10'da rahat. Videolarım önerilenlerde 2 yıldır kanal için kesintisiz video atıyorum. Dediklerinizi zaten yaptım maksadım videolarımın uçması değil maksadım videoların hak ettiği izlenmeye ulaşması

Hocam bir sene beklemene gerek yok. Uygun etiket başlıkla düzenli yükleme yaparsan bir aya çıkabilirsin. Rekabeti fazla bir kategori de bir ayda çıkmış günlük 100k izlenen kanalım var. Gerçi reklam problemi yüzünden para bırakmıyor ama olsun:)

r293kz.jpg

buyrun, ödeme yapacağınız banka hesap numarası için özel mesaj atınız.

2 Satır diyorsunuz da bende E-Book satıcılarındanim bu yorumunuzu üstüme alıyorum benim sattığım konuda 6 ders videosu 1 E-Book 12 sayfa word 1 bot mevcuttur umarım anlamışsındır.

tamam yazmışssın uğraşmışssında konuda günlük kazançlar neyin ne olduğunu gösteriyor hocam. ins, face sayfalarındaki id*a satıcıları gibi düşünebilirsiniz.
"Herkes Faydalansın" adı altında yapılan reklamlar diyebiliriz :) iyi forumlar dilerim hocam.

youtube sektöründe seo diye bişey yok kanalının rankı önemli kanalının toplam ömür boyu izlenim süresi yüksekse rakibin istersen senden önce atsın videoyu full seo yapsın izlenme süresi çok yüksek olan kanalları geçemez

Kanalınızın içeriği pm lütfen.danışmanlık yaptığım youtube kanalları var.Ayrıca bütçeniz nedir ?
Beklentiniz nedir?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri