Özgün Kanalda Videolar'ı Saat Kaç'ta Atmalıyım ? En Uygun Saat ?

MsGuner29

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar Benim Bir Özgün Oyun Kanalım Var.
http://www.youtube.com/c/AksioyunTR
Bildiğiniz Gibi Çok Fazla oyun videosu çeken var fakat bende attımmı herkesin göreceği müsait bir zamanda atmak istiyorum. sizce arkadaşlar videolarımı saat kaçta atmalıyım ?

Bunu deneyip kendin bulman gerekiyor bence,Videoyla en çok ne zaman etkileşime geçiyorlarsa [yorum , like ] o zaman paylaşırsan üst sıralara çıkabilirsin.

Hocam akşam saatleri yani 17:00 19:30 bu saatler arası atman uygundur ben öyle yapıyorum deneyerek bu saatleri uygun görmüştüm tabi izleyici kitlesine görede değişebilir. Buna ek olarak 22:00 attığım videolarda gayet güzel oluyordu ama pek yorum gelmiyordu bu şekilde analiz etmiştim ben gerisi sana kalmış :)

Akşam 19:00 ile 20:00 çok uygun saatler :) Yada 17:00 ile 18:00 arası.

bende 20.00 'ı uygun buldum. 19:00'da birsürü atan var. 18:00'da var. 17:00'da var. 17:30 olsa arada büyük kanallardan benimki gözükmez. acaba ne yapsam

hocam oyun türüne ve süresine göre değişir bence şahsen koru oyunu oyunu oynadıgını var sayıyorum ben gidp de o oyunu sabah yada öglen izlemem gece izlerin 21:00 yada üstü sen hangi oyunları atıyosun yada atarsın bilmem ama arkadaşlarına dediği gibi izlenme oranı etkileşime bakılararak yüklemen gerek

ilk önce analisty'den yaş ortalamalarına bak. bunu söylememin nedeni misal 10-15 yaş arası bir çocuk ne zaman aktif olur? veya 20-30 yaş arası adam ne zaman aktif olur. böyle deneyebilirsin...

hocam kanal analty tiklayin ordan en çok izlenim kacta aliyorsaniz ooo saatlerde atin

ilk önce analisty'den yaş ortalamalarına bak. bunu söylememin nedeni misal 10-15 yaş arası bir çocuk ne zaman aktif olur? veya 20-30 yaş arası adam ne zaman aktif olur. böyle deneyebilirsin...

Yas ortalamasi dusundugun gibi olmuyor ne yazikki benim videolarimin kitleside yorum atanlarimda lise oncesi fakat izleyelerin yasi 35 civari cunku anne babalarinin hesabini kullaniyolar...

Trde en çok video izlediği saat dilimi 9-11 arası.Fakat video atmanın pek bir saati olduğunu düşünmüyorum yerinde olsam 8'de atardım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri